Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(22/10)

Published

on

“Στραβοπάτημα” για τον Αστέρα Μαγούλας, 2-2 με τον Ερμή Άνω Λιοσίων

 

«Στοπ» στην ξέφρενη πορεία του πρωτοπόρου  Αστέρα Μαγούλας έβαλε ο Ερμής Άνω Λιοσίων. Οι «μπέμπηδες» του Σάκη Κυριακόπουλου   απέσπασαν ισοπαλία 2-2, με τον Αστέρα να μετράει την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα μετά από τρεις σερί νίκες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Θεοφανίδη(26’), για να γυρίσει ο Αστέρας το ματς στην επανάληψη με τους Μεϊμαρίδη(68’) και Λογοθέτη Α.(61’). Στο 80’ ο διαιτητής Χρέλιας καταλόγισε πέναλτι για τον Ερμή(χέρι αμυντικού), το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Θεοφανίδης για το τελικό 2-2.

Σοβαρά παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι από τη διαιτησία του Χρέλια. Διαμαρτύρονται για τη φάση πέναλτι που έδωσε στον Ερμή, ενώ ζήτησαν και πέναλτι σε ανατροπή του Μεϊμαρίδη στο 84′.

ΕΡΜΗΣ: Ματουσιάκ, Θάνος, Νίκας, Βασιλείου(81’ Μίχος), Μαυροειδής, Κεχρής(58’ Στέφου), Παπάζογλου(89’ Ηλιόπουλος), Καβουρίνος, Χριστιανίδης(58’ Σαρσαρίδης), Πετρίδης, Θεοφανίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κυδώνης, Κατσανέας(67’ Μουζάκης), Λογοθέτης, Βάσης Χ., Λογοθέτης Φ., Χαραλαμπίδης(46’ Κουσιωρής), Βάσης Η., Χαλβατζίου, Χαλκίδης(61’ Λογοθέτης Α.), Μεϊμαρίδης, Καπουράνι(88’ Πέππας).

 

Αίας Παραλίας- Ικαρος Ασπροπύργου 2-2

 

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Αίας Παραλίας και Ίκαρος Νεοκτίστων Ασπροπύργου.

Για τον Αίαντα τα γκολ έβαλαν οι Κουσίδης(26’) και Μπουτάσης(54’) και για τον Ίκαρο οι Στασινόπουλος(27’) και Μάμας(43’).

Παράπονα από το διαιτητή Ντάουλα έχει ο Ίκαρος. Ζήτσε πέναλτι σε χέρι αμυντικού, ενώ διαμαρτύρεται και για γκολ που σημείωσε ο Σιδηρόπουλος και ακύρωσε ο βοηθός Οικονόμου για οφσάιντ.

ΑΙΑΣ: Κατσαπρίνης, Χαλιλόπουλος, Βίλσον, Λέντι, Ντούρος, Ντερβισάι, Ρεντζέπης(46’ Μπουτάσης), Κουντουράρου(77’ Ρότσκας), Τζούντι , Λιόλιος, Κουσίδης.

ΙΚΑΡΟΣ: Χριστοφής, Μπουσδούκος(49’ Παπαντώνης), Μπετσόλι, Μάρκου, Μπαρουτίδης, Αντωνίου(15’ Στασινόπουλος), Νταρβής, Παλαβός, Σιδηρόπουλος(71’ Μπάρλος), Ντεγκράν, Μάμας(90’ Ελευθεριάδης).

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Κριός Απσροπύργου 1-5

 

Δεν δυσκολεύτηκε ο Κριός Ασπροπύργου να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα Άνω Λιοσίων με 5-1 και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Οι νικητές βρήκαν δίχτυα με πέντε διαφορετικούς σκόρερ, τους Λινάρδο(15’), Βαλμά(26’), Σίνο Λ.(36’), Τσολαρίδη(68’  πέναλτι) και Σωπιάδη Θ.(81’), ενώ είχαν και δοκάρι με τον Σίνο Ε.(89’).

Για τον Αστέρα σκόραρε ο Τσιώλης(35’).

Καλός ο διαιτητής Καργάκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Λαθούρας Γ., Ατζάμπος(33’ Καλαμιώτης), Σμαΐλης, Θηβαίος, Φορτούνης(86’ Καματερός), Λαθούρας Δ.(88’ Ρίζος), Μητρόπουλος, Σάλτας(65’ Νάνος), Ντέντε, Τσιώλης, Σερέπας.

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης Α., Λινάρδος(34’ λ.τρ. Παππάς), Καλοϊδάς, Σίνος Λ., Σίνος Ε., Πασαλίδης(75’ Λειβαδάς), Βαλμάς(46’ Σωπιάδης Θ.), Τόλας, Ζατζηφάκης, Αθανασόπουλος, Τσολαρίδης(70’ Πέππας)

 

Άγιοι Ανάργυροι- Λέων 1-2

 

Ο Λέων προηγήθηκε 2-0 με τους Κορδέρα(6’) και Αθανασιάδη (15’), για να μειώσουν οι Άγιοι Ανάργυροι με τον  Καλατζάκο (59’).

Διαιτήτευσε ο Χαμπιλάι.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Μικρός, Μεχμέτι(59’ Κουμπής), Στέρπης(87’ Μακρίδης), Τυρλής, Ζαφειρόπουλος, Αρναουτάκης, Χαμηλάκης(34’ Κορφιάτης), Θεοδωρίδης(49’ Παρίσης), Αντωνάρας, Καζατζίδης, Καλατζάκος.

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης Α.,  Νικολόπουλος, Κρανίδης, Μιχαηλίδης Ι., Μήτρος, Γραμματικόπουλος( 87’ Κωνσταντίδης Ι.), Ευθυμιάδης(85’ Μητρόπουλος), Αθανασιάδης(56’ Καραχάλιος), Κορδέρας, Ζαπουνίδης(31’ Καρασαββίδης), Μιχαηλίδης Ι..

 

Μεγαρικός- Λαμπερή 2-1

 

Σεφτέ στις νίκες για τον Μεγαρικό, που αν και βρέθηκε πίσω σκορ κατέβαλε 2-1 τη Λαμπερή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Καίσαρη(34’), για να γυρίσει ο Μεγαρικός το ματς στην επανάληψη με τους  Γιουρούκο(55’) και Στρατούρη(80’). Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Γιουρούκο(84’).

Καλός ο διαιτητής Μέντης.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σκληρός, Γεωργακής, Καραγκούνης, Βρεκός, Στρατούρης, Δημόγλης(69’ Ζεϊνάτι), Ηλίας(80’ Σάλτας Γ.), Σάλτας Τ.(63’ Γελάδας), Γιουρούκος, Καράβολος(92’ Μουσταφά), Δαλλάς.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Καπνογιάννης, Μυλωνάς, Λυμπέρης, Σύρος, Χρηστάκης, Μαμάκος(75’ Γκίνης), Μηλιώτης, Καίσαρης, Κόντος, Βραντζάς, Κακάκης(68’ Κινήρης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply