Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (19/4)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

ΑΕ Νεάπολη- ΑΣ Κωφών 2-1

Αν και προηγήθηκε ο ΑΣ Κωφών μόλις στο 6’ με τον Λέτσκα, στη συνέχεια η πρωταθλήτρια ΑΕ Νεάπολη πήρε τη νίκη με γκολ των Χαλβατζάρα(17’πέναλτι) και Χαρίτου(78’), ενώ έχασε και πέναλτη στο 66’ με τον Σαλάμη(απέκρουσε ο Μπάκας).

Ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα μια μίνι φιέστα από τους γηπεδούχους ανοίγοντας σαμπάνιες για την επιστροφή της ομάδας στη Β’ Κατηγορία.

Άψογος ο διαιτητής Μηλιώνης.

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ: Κωνσταντόπουλος, Πετράκος, Γιοβάννης(78’ Τοκατλιάν), Παπαναστασίου, Πνευματικός Ι., Χαρτοματσίδης, Χαλβατζάρας(61’ Κυρίου), Μουζάκη(55’ Κρίστο), Χαρίτος, Σαλάμης, Μιχαλάς Κ..

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Μπάκας, Κουιμτζής(81’ Σκαρμούτσος), Δοκιανάκης, Τσάτσης, Χατζηαργυρίου, Τσακουμάγκος, Κιμπούκας(65’ Γερανάκης), Δουλής, Τρακάκης, Λέτσκα, Ρέθη(85’ Καράμπασης).  

ΑΕ Χατζηκυριακείου- ΑΟ Ζέας 2-0

Η ΑΕ Χατζηκυριακείου επιβλήθηκε στο  ντέρμπι του ΑΟ Ζέας με 2-0 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Δάφνη Ταμπουρίων, με την οποία θα αναμετρηθεί την επόμενη αγωνιστική.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους νικητές σημείωσαν οι Μπριλάκης(26’) και Φάσκο(68’).

Οι Πασαλιμανιώτες στο 90’ έχασαν πέναλτι με τον Τοξόπουλο που μπλόκαρε ο Ριμπάς.

Στο 75’ ο διαιτητής Ιωαννίδης απέβαλε τους Κόφφα και Μπίντζο που συνεπλάκησαν, ενώ στο 72’ είχε αποβάλει και τον Νάνο(2η κίτρινη).

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Ριμπάς, Γεωργίου, Τάσης(68’ Λογοθετίδης), Μπριλάκης, Ζαχαρόπουλος, Κόφφας, Κούκουρας(82’ Κάπαρης), Νάνος, Κεσανίδης(90’ Γερανάκης), Πετρούτσος, Φάσκο.

ΑΟ ΖΕΑΣ: Τσιαβός, Παπουλίδης(75’ Παππάς), Κουμανάκος, Κηπουρός, Μπίντζος, Σακελαρίου Μ.Στεφανίδης, Ανδρεάκος(37’ Σιαντός), Τοξόπουλος, Αλιάγας, Σακελαρίου Π..

 

Δάφνη Ταμπουρίων- Άνω Νεάπολη 1-2

Ήττα σοκ για τη Δάφνη Ταμπουρίων καθώς έχασε από την ψυχωμένη Άνω Νεάπολη με 2-1 στη Χαραυγή και θα παίξει την τρίτη θέση την επόμενη αγωνιστική με το Χατζηκυριάκειο.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αληφραγκή(21’), αλλά η ομάδα του Παναγιώτη Μωραΐτη στην επανάληψη πήρε τη νίκη με γκολ των Κώστα(51’) και Βατούγιου(69’).

Παράπονα από το διαιτητή Βικτωράτο έχει η Δάφνη.

ΔΑΦΝΗ: Πανταζόπουλος, Προκόπας, Μανίκας(57’ Χουρμούζης), Τσώτος(46’ Ιωαννίδης), Αναστάσης, Τερζής(66’ Κοντομάρης), Χατζηγρηγορίου, Λουκάνι Ε., Αληφραγκής, Μαραγκουδάκης, Λουκάνι Χ..

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Παναγιώτου, Καρνάτος, Πίνας, Χολέζας, Κώστα, Σπυρόπουλος, Κρικέλας, Σπανάκος(83’ Σαρρής), Δαρείου, Λύρος(75’ Μαμάης), Βατούγιος(90’ Τζελής).

 

Φίλαθλοι- Πήγασος Αγίου Διονυσίου 7-3

Οι Φίλαθλοι έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Παπακίτσο που σκόραρε πέντε φορές(10’, 16’, 41’, 53’, 91’) σάρωσαν με το εμφατικό 7-3 τον φιλότιμο Πήγασο Αγίου Διονυσίου και βρίσκονται πάντα στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου. Για τους νικητές βρήκαν δίχτυα ακόμη οι Αυγουλέας(4’) και Καλτσάς(85’ πέναλτι).

Από την άλλη δυο γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Σπυράκης(35’, 87’) και ένα ο Σούλιος(54’ πέναλτι). Ο Πήγασος είχε χάσει και πέναλτι στο 37’ με τον Τουλουμτζή(απέκρουσε ο Ζαχαράτος). Στο 84’ είχε αποβληθεί και ο Παπαθανασίου που υπέπεσε στο πέναλτι.

Καλός ο διαιτητής Μαυρομιχάλης.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Ζαχαράτος, Γκόλφης, Μακρυγιάννης(46’ Μπουρίκος), Καστρίτης, Βιτάλης, Κατσακούλας(62’ Καλτσάς), Ρούκας, Κόκκας(55’ Γεωργόπουλος), Παπακίτσος, Αυγουλέας, Ντέλλος.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Παπαθανασίου, Παπαελευθερίου, Βαρβαρίδης(46’ Φρονιάδης), Ζερβός, Πιερράκος, Κακλαμάνος, Μπουρούτης, Τουλουμτζής, Σούλιος, Σπυράκης, Καψομενάκης(60’ Στεφανίδης).

 

Δίας Κορυδαλλού – Ένωση Καμινίων 3-1

Με  ηγέτη και σκόρερ τον Αποσκίτη που σημείωσε και τα τρία τέρματα( 5’ πέναλτι, 57’,83’) ο Δίας Κορυδαλλού νίκησε δίκαια με 3-1 την Ένωση Καμινίων .

Το μοναδικό γκολ των φιλοξενουμένων σημείωσε ο Μπουρδίμο στο 80’.

Άριστος ο διαιτητής Αναστασίου.

ΔΙΑΣ : Δόνας, Λαζαρίδης Ρίζος, ( 78’ Μάμας) Ασπρούλης, Αποσκίτης, Βαβουράκης, Λαλαΐτης, Γαρυφαλλίδης,  Φίλης ( 65\ Γαρυφαλλάκης) Παπαγγελής, Γιαννιτσιώτης, ( 46’ Διανμάντης)

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Μαυριδάκης, Κουτσούμπας Μ. (46’ Ματαμίρ) Γαλάνης, Στέφα, Χαραλάμπους, Μπαρμπάτης( 57’ Γιώτης)  Ζώτος, Στεφανής, Μοπουρδίμο, Δημητρίου , Κουτσούμπας Ν.

 

Πυθαγόρας- Ολυμπιακός Περάματος 1-5

Με πρωταγωνιστή τον Τάνκα που σημείωσε τέσσερα γκολ(20’, 34’, 77’) ο Ολυμπιακός Περάματος σάρωσε στο τοπικό ντέρμπι τον Πυθαγόρα με 5-1. Το άλλο γκολ των νικητών σημείωσε ο Τζουανάτο(83’ φάουλ). Ο Πυθαγόρας είχε μειώσει στο 71’ σε 2-1 με πέναλτι του Λουκίδη  που ανατράπηκε από τον    Χατζηνικολάου  ο οποίος αποβλήθηκε .

Σωστός ο διαιτητής Χασάπης.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Ντόντα, Γκλεζάκος(83’ Ραβάνος), Λακέρδας, Γκοτζάι, Κοσυφάκης, Βραχνός, Σκαλτσάς(50’ Αποστολόπουλος), Χάλαρης, Δαλέζιος, Λουκίδης, Κωνσταντίνου(61’ Παράσχος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πούλος, Σούρμπας, Χαρίσης, Χατζηνικολάου, Αλούση, Μπιρλούδης, Τάνκα, Ντέμας Δ.(77’ Σακελλάριος), Τσαούσης(73’ Πηλαράς), Καλούδης(80’ Ξένος), Τζουανάτος.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply