Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (19/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Ηρακλής Νίκαιας – Πολυκράτης 1-0

 

Ένα γκολ του Μηνάγια στο 13΄ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Ηρακλή Νικαίας με 1-0 επί του Πολυκράτη. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους φιλοξενούμενουυς και μάλιστα με το ίδιο σκορ

Καλή η διαιτησία του Αναστασίου

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚ: Παππάς, Σαπουνάς, Λαζόπουλος ,Παναρίτης,Κατσάρας, Τσαγρής( 61’Κεφαλάς) , Ντομπρίν, Αλεξίου( 46’ Δαμίγος)  Μηνάγιας, Περιστέρης( 77’ Καλογεράς)  Παλαιολόγος

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ : Κουλικούρδης, Παπαδόπουλος, Μπίντζος, Λαμπρινού, Ρούσσος, Σκαρπέλος( 82’ Παπαδόπουλος ) , Χατζιάι, Λιάτσης( 67’ Γιοβανίδης ) , Ντεντόπουλος, Λιβάνιος 1( 61’ Λιβάνιος 2)   Αργείτης

 

Λέοντες Καμινίων- ΑΕ Χατζηκυριακείου 4-1

 

Μεγάλη εμφάνιση από τους Λέοντες Καμινίων που θριάμβευσαν με 4-1 επί της απογοητευτικής Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου.

Οι Καλής(20’), Μετάι(36’), Δημητρούλης(71’) και Τσιάκαλος(90’) οι σκόρερ των Καμινιωτών.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Παπαθέου(87’), ενώ είχαν και δοκάρι με τον Κατσίβα(66’).

Στο 40’  σε σουτ  του Αλιάγα  η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην συνέχεια  έσκασε στο έδαφος  , αλλά όπως υποστηρίζουν οι Χατζηκυριακιώτες η μπάλα είχε περάσει την γραμμή , κάτι που δεν είδε  ο βοηθός Αντωνόπουλος.

Καλός ο διαιτητής Μπεσίρης.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Βόλης, Μπετενιώτης, Μετάι, Μέξης, Δήμας, Καρατέλιος, Δημητρούλης(76’ Ζούβελος), Καλής, Μίτρε(80’ Καραγιάννης), Αϊναλής(59’ Τσιάκαλος), Σπυριδάκης.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κούβαρης, Γεωργίου Γ.(33’ Κατσίβας), Παπαθέου, Κηπουρός, Χουλιάρας, Μπάλιας(69’ Γεωργίου Π.), Στεφανίδης, Ζωγραφάκης, Κέκος(33’ Κουρκούλης), Αλιάγας, Χαλκιόπουλος.

 

 

 

Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου- Ένωση Καμινίων 2-2

 

Στο…102’ ο Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου αν και έπαιζε με εννιά παίκτες ισοφάρισε σε 2-2 την παθιασμένη Ένωση Καμινίων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βούλγαρη(24’), για να γυρίσουν οι Καμινιώτες το ματς με δυο γκολ του Καϊδαντζή(64’, 79’). Ο τελευταίος είχε χάσει και πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 35’(δοκάρι).

Μετά το 80’ οι Χατζηκυριακιώτες έμειναν με εννιά καθώς τραυματίστηκαν οι Θέος(82’) και Αναζίκος(91’) και αποχώρησαν καθώς είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές. Στον τραυματισμό του τελευταίου το ματς διακόπηκε για πέντε λεπτά μέχρι να του προσφερούν οι πρώτες βοήθειες. Έτσι στο 102’ οι γηπεδούχοι έκαναν το τελικό 2-2 με τον  Μούγιο.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Κίκη.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Χατζηαντώνης, Κόλλιας, Αναζίκος, Ηλιόπουλος, Μούγιος, Ζόμπας, Χρυσαφάκης(72΄Θέος), Δούλος(80’ Τσαγκάρης), Βασιλαράκης, Βούλγαρης, Παυλίδης(66’ Αλεξόπουλος).

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Αλεχάν, Λαζαρίδης, Κόντος, Σφήνας, Κωνσταντινάκος, Διαμάντης, Καϊδαντζής, Γκατζέλης, Μελισσουργός(29’ λ.τρ. Μαριάνο), Λοΐσιος, Κολιογιώργης(90’ Σημαντήρης).

 

 

Δάφνη Ταμπουρίων- Πυθαγόρας 3-1

 

Δεύτερη σερί νίκη για τη Δάφνη Ταμπουρίων που κατέβαλε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-1 τον Πυθαγόρα.

Οι Περαματιώτες προηγήθηκαν με τον Τριανταφύλλου(18’) και είχαν δοκάρι με τον  Παπαδρόσου (25’). Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας πήραν το ματς χάρη σε δυο τέρματα του Φραγκουλόπουλου(62’, 73’ πέναλτι) και ένα του Βορδώνη(82’).

Καλός ο διαιτητής Στεριώτης.

ΔΑΦΝΗ:  Θωμάς(46’ λ.τρ. Αργύρης), Δεληγιαννίδης, Κουρτέσης, Παπαδόπουλος, Βορδώνης, Μουζακίτης(80’ Μπαζάς), Βασιλάκος, Αναστάσης, Μήλεσης, Γκόβας(61’ Αλαφούζος), Φραγκουλόπουλος.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Αναργύρου, Τρίτσας, Λακέρδας, Παπαδρόσου, Τριανταφύλλου, Μελέτης(83’ Χατζηδημητρίου), Τορναρής(83’ Λένα), Ζόγκα, Ιωσηφίδης, Δαμαλίδης, Κωνσταντίνου(74’Χασάπης).