Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (18/3)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ  – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Στην Β’ Κατηγορία οι Φίλαθλοι, 1-0 τον Ποσειδώνα Χ.

 

Την επιστροφή τους στη Β’ Κατηγορία μετά από ένα χρόνο πανηγυρίζουν οι Φίλαθλοι, καθώς λύγισαν με 1-0 τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου και πλέον χρειάζονται μια νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της ισχυρής Ένωσης Καμινίων, για να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Ποσειδώνας χρειάζεται και μαθηματικά ένα βαθμό για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου.

Το γκολ που λύτρωσε την ομάδα του Θοδωρή Ντέμου πέτυχε ο Ζουρούδης στο 65’. Οι νικητές έχασαν και πέναλτι μόλις στο 2′ με τον Σίντρε(απέκρουσε ο Χατζαντώνης).

Καλός ο διαιτητής Δαμιανάκης

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Τσαουλί, Βουρλούμης(71’ Τσώνης), Παπακωνσταντίνου, Κουκουβίνος, Κουλουκτσής, Μαθιουδάκης, Ζουρούδης, Μιχαλακάκος(46’ Χαϊδάκης), Σίντρε(88’Νταβέλης), Κουρτίδης, Θέος(69’ Ζόγκας).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Χατζαντώνης, Κόλλιας, Σάρα, Μαυρίκης, Αναζίκος, Παπαδάτος(72’ Αλεξόπουλος), Ζομπάς, Δούλος, Μπατάι, Περικλόπουλος,   (59’ Βερροιόπουλος)

 

Πήγασος Αγίου Διονυσίου- Ένωση Καμινίων 0-0

 

Δεν κατάφερε η Ένωση Καμινίων να κάμψει την αντίσταση του ψυχωμένου Πήγασου Αγίου Διονυσίου, καθώς «κόλλησε» στο 0-0 και θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση των πλέι οφ για να διεκδικήσει την άνοδο.

Το αγώνα διηύθυνε  Φιλακούρης, ο οποίος αντικατέστησε τον αρχικά ορισθέν Λυτρίβη, ο οποίος έσπασε τον αστράγαλό του.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Μελάς, Καρβούνης, Κατρής, Στιβακτάς, Κουρτέσης, Τερζής, Μάλλης(36’ Βορδώνης), Αλαφούζος(90’ Κατσαφάδος), Κατσιγιάννης(60’ Γρίμπιλας), Δαλκάς, Σταματίου.

ΕΝΩΣΗ:  Μπροτζάκης, Κολιωτάσης, Καραγιάννης, Σουλεϊμάνι(86’ Κιουρτζής), Σαπχάσα, Αράπογλου, Μπέρπερη, Σαουλιάς(80’ Κουγιομτζόγλου), Κοκράνης(90’ Σιγάλας), Χύκα, Μουρελάτος.

 

Πυθαγόρας- Δάφνη Ταμπουρίων 0-1

 

Άλωσε το Πέραμα η Δάφνη Ταμπουρίων, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του αναποτελεσματικού Πυθαγόρα και πλέον θα παίξει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ την τελευταία αγωνιστική με τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου.

Το «χρυσό» γκολ που χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Νικηφόρος με κεφαλιά στο 42’. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις πολλές ευκαιρίες που έχασαν, είχαν δυο δοκάρια με τους Καρά(38’) και  Ιωσηφίδη(77’)  ενώ ζήτησαν και πέναλτι από το διαιτητή Τσάνο σε ανατροπή του Κυριτσιμπασάκη στο 45’ και διαμαρτυρήθηκαν για γκολ του Κυριτσιμπασάκη, που ακύρωσε η βοηθός Πετρούλια για οφσάιντ.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Αναργύρου, Παπαδρόσου(83’ Κωνσταντίνου), Τριάντος(86’ Καλουτάς), Τρίτσας, Μαρτσόπουλος, Μηλιώνης, Κυριτσιμπασάκης, Τριανταφύλλου(86’ Λαμπρόπουλος), Ιωσηφίδης, Δαμαλίδης(72’ Βαφειάδης), Καρράς.

Κωνσταντόπουλος, Νασράλας, Χουρμούζης, Γεροντάκης(23’ λ.τρ. Γουναρίδης 90’ λ.τρ. Παναγιωτόπουλος), Βιτάλης, Πρασσάς, Διακάκης(66’ Αναστάσης), Γκόβας(72’ λ.τρ. Τομαής), Νικηφόρος, Φραγκουλόπουλος, Αληφραγκής.

 

AO Πειραιάς- Πολυκράτης  2-2

 

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν  ΑΟ Πειραιάς και Πολυκράτης.

Για τους φιλοξενουμενους και τα δυο γκολ έβαλε ο  Αϊβαλιωτάκης (41’, 83’) και για τους Καμινιώτες οι  Στέφα(75’) και Κουτσούμπας(79’).

Ο διαιτητής Παρισσόπουλος στο  90’ απέβαλε από τον Πολυρκάτη τον  Μέξη για εξύβριση.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Γιώργο, Μεμαϊντίνι, Περδικούρης(59’ Σκαρμούτσος), Μανιάτης, Στέφα, Σκαρμούτσος, Μουρτίδης, Παπαθεοφίλου, Κουτσούμπας, Μεαϊντίνι(64’ Στέφα), Τσαγκαλίδης.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Κουτσουμπίνας, Ευαγγελίδης, Συριτούδης, Μάσιος, Κατσινέλης, Τοροσιάν(82’ Ευγενικός), Δρόσος, Αϊβαλιωτάκης, Λιβάνιος Π.(78’ Σινιάρι), Δημητρακαρέας(82’ Σούτογλου), Χύσα(67’ Μέξης).