Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΠ (11/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ –  Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Ατρόμητος Κερατσινίου- ΑΕ Χατζηκυριακείου 3-1

«Ίδρωσε» ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Κερατσινίου που έκάμψε στο τελευταίο δεκάλεπτο με 3-1 την ψυχωμένη Αθλητική Ένωση Χατζηκυρακείου. Αυτή ήταν η έβδομη σερί νίκη για την ομάδα του Κώστα Μπαλαφούτη σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τσιανάκα(28’), για να ισοφαρίσει το Χατζηκυριάκειο στο 48’ με τον Νάνο. Ο τελευταίος αποβλήθηκε από το διαιτητή Νάνο στο 78’ με δεύτερη κίτρινη, μετά από υπόδειξη του βοηθού Κοντιζά. Με αριθμητικό πλεονέκτημα ο Ατρόμητος κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων και να σημειώσει δύο τέρμαμα στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Μπουσάτι(81’) και Τάνκα(85’).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Βέγγος, Φούντας, Κοντοχρήστος(86’ Χονδρουδάκης), Τάνκα, Τσιρίδης Φ., Παπαδάτος, Βιδάλης, Ισακάι, Λέκκας(66’ Μπουσάτι), Τσιανάκας(90’ Παπακωνσταντίνου), Μπάμι(77’ Κολέτσι).

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κούβαρης, Γεωργίου, Μπίντζος(38’ Κασελάκης), Κούκουρας, Μπαλτάς(78’ Κάπαρης), Παραγυιός(60’ Αλιάγας), Κέκος, Πολίτης, Ζωγραφάκης, Νάνος, Παπαθέου(80’ Παπουλίδης).

Πανφαληρικός- ΑΟΑΔ 1-1

Στο 85’ ο ΑΟΑΔ, αν και έπαιζε από το 54’ με δέκα παίκτες, έσωσε την παρτίδα και απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον παθιασμένο Πανφαληρικό. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 12’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπλέραντ, η μπάλα κόντραρε στον Λαμπρινό, για να καταλήξει στα δίχτυα του Βλαχόπουλου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έμειναν από νωρίς με δέκα και συγκεκριμένα στο 54’ καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γκλεζάκος. Παρόλα αυτά ο ΑΟΑΔ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85’ με τον Κουτσόγιωργα, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαρία να πάρει το ματς, όταν στο 90’ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Καλύβας που ανέλαβε την εκτέλεση νίκηθηκε από τον Χαραλαμπίδη που απέκρουσε.

Παράπονα από τη διαιτησία του Τραϊφόρου έχει ο Πανφαληρικός.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Χαραλαμπίδης,Γκρινιάρης(59’ Δαγκλ΄΄ης), Ρεϊσόπουλος, Βασίλας(64’ Γκότσης), Μπλέραντ, Σουράνης, Ντεμπρόζι, Τσιάκαλος, Μαυρίκος, Άγγος(76’ Λάμα), Άγκο(80’ Κοσμάς).

ΑΟΑΔ: Βλαχόπουλος, Τσαούσης, Κοντός, Κουτσόγιωργας, Καραγιάννης, Σιμάκος(71’ Μποτρομλής), Αλκάνι(52’ Γιαννόπουλος), Γκλεζάκος, Λαμπρινός, Καλύβας, Δήμα(62’ Μακάι).

Προφήτης Ηλίας – Αστέρας Κερατσινίου 0-3

 

Με τρεις κεφαλιές ο Αστέρας Κερατσινίου «καθάρισε » με 3-0 τον Προφήτη Ηλία που παραμένει ακόμα χωρίς  νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Κερατσινιώτες  είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και επικράτησαν δίκαια.

Το σκορ άνοιξε ο Πλουμής στο 27 με κεφαλιά για να σημειώσει δυο τέρματα στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο ο Δεσύλλας ( 33’,60’)

Άψογος ο διαιτητής Δαμιανάκης

ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ : Λαγοπάτης( 46’ Αθανασίου) , Κάσο, Αλαϊμπέι, Λαμπρινού, Τσάδαρης Λάζαρης, Σιντάρος(68’ Λαλίτσας) , Περπερίδης, Κλάδης ( 73’ Χαμπάκης) Φώσκολος Σούλι ( 46’ Χατζησταύρου)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ.: Καλιγιαννίδης, Μανώλης( 86’  Παράσχος ) , Παπακαλοδούκας, Ρηνιώτης, Δεσύλλας, Κουκουνάκης, Πατηνιώτης( 73’ Μαργέτης) , Καμπιτσόπουλος, Πλουμής, Ντραγκότι( 78’ Ζερτίδης) , Τσαγκάρης ( 84’ Πουλτουκιάν)

 

Σπίθα – Νέο Ικόνιο 0-2

Δίκαια επικράτηση του Νέου Ικονίου επί της Σπίθας στη Νίκαια με 2-0  Ο Λαδικός στο 27’  ανοιξε το σκορ μετά από υπέροχη ενέργεια του Γκεγκάι . Στο 73’  ο έμπειρος Γκουβέρος σιγούρεψε τη νίκη της ομάδας του.

Σωστός ο διαιτητής Ιωαννίδης Κ.,

ΣΠΙΘΑ : Κομπορόζος, Σιγάλας( 46’ Μόλακας) Κοψίδας, Μουστάκας, Παπαδόπουλος, Τσαμπαρλής, Σαμωνάκης, Κοτζαμιχάλογλου( 75’ Ρακιτζής) Μιχαηλίδης, Σέκα, Λαμπράκης( 60’ Καραδημητρίου)

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ : Φραγκάκης, Λακέρδας ( 68’ Καϊτατζής) Παγώνης( 65’ Ελκάντι), Καρδιοπούλης, Χατζηπέτρος, Γκεγκάι, Γκοτζάι, Κοντογιώργης, Λαδικός, Γκουβέρος( 85’ Χατζηγεωργίου) Αράπης( 87’ Καλοδούκας)