Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ

Published

on

Αναλυτικό  ρεπορτάζ Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Σπίθα – ΑΟΚ Φαλήρου 1-0

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Σπίθα που επικράτησε με 1-0 του ΑΟΚ Φαλήρου στο 87’.

Οι Νικαιώτες ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και επικράτησαν δίκαια

Στο 37’ παραλίγο να προηγηθεί η Σπίθα με αυτογκόλ, όταν ο Μπρεγκάσι στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα προς την εστία της ομάδας του για να αποκρούσει τελικά πάνω στη γραμμή με κεφαλιά ο Καραγιάννης.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 87’ ο Δημητρίου Α.με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου

Καλός ο διαιτητής Γιανναράκης που απέβαλε στο 73’ τον Γκίλα με 2η κίτρινη και τον Μέκυ Ομάρ για αντιαθλητική συμπεριφορά.

ΣΠΙΘΑ: Νταβτιάν, Βάσιος( 79’ Μακρής) , Χαραλαμπίδης, Πιερράκος, Δημητρίου Α., Σαμωνάκης, Καρασαββίδης(55’ Δημητρίου Π) ,  Γκίλα , Φλορέα( 86’ Παπαδόπουλος) , Καψαλόποδας(66’ Μπισμπίκης ) , Βαγιανός.

ΑΟΚ  ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπεκήρος, Πεσλής, Μέκυ Ομάρ, Σαριδάκης, Μπαϊρακτάρης, Καραγιάννης( 52’  Γρυπάρης) , Μπρεγκάσι( 71’ Γκάτζας) , Δεληβασίλης, Χασρούλα, Μαρκατζίνος(59’ Πατεράκης) , Μοχάμετ ( 80’ Ζάχαρης)

Φαληρικός – ΑΕ Αίγινας 0-2

Χωρίς απώλειες πέρασε από το Π. Νικολαΐδης η ΑΕ Αίγινας που άρχισε με επιτυχία το πρωτάθλημα νικώντας τον Φαληρικό με 0-2 .

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Γκοτζούλιας Π. στο 42’ και Σιάνη στο 56’.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι αφού είχαν δυο δοκάρια με τους Σώζο 26’, Μαύρο 37’ ενώ ζήτησαν από τον διαιτητή Πετρίδη Π. πέναλτι σε ανατροπή του Μαύρου.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Λαζαρόπουλος, Καλαϊτζόγλου( 89’ Καράκος Ν.) Γεργεριτάκης, Τζίτζηρας, Βασιλικής, Βατίστας, Μαύρος, Μαυροειδής( 60’ Σαραγάς), Σώζος, Παλιούσης, Μπατάι( 65΄Ηλιόπουλος)

ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ : Μπακόμητρος , Χρυσοχόος, Πάλλης Π.( 77’Πασβαντόπουλος ) Αγγελάκης, Σπυριδάκης, Γκιόκα, Πασχάλης( 90’Μενάγιας) Τσελάι, ΓκοτΖούλιας Γ, Τρίμπος( 82’ Πάλλης Γ.) Σιάνι, ( 88’ Σεϊζούλα

Ηρακλής Νίκαιας – Φίλαθλοι 2-1

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Ηρακλής Νίκαιας που κατέβαλε τους Φιλάθλους με 2-1 .

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37΄ με  τον  Χατζηλία  για να ισοφαρίσει ο Σίντρε στο 61’.

Το νικητήριο γκολ για τον Ηρακλή σημείωσε ο   Δάππας στο 78’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο δοκάρια με τους Παπακωνσταντίνου 59′ και Οικονόμου 90′.

Οι Φίλαθλοι έχουν σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή Μαρινάκη, αφού όπως υποστηρίζουν δεν τους δόθηκαν δυο πέναλτι σε ανατροπές των Ζουρούδη 57’ και Κουκουβίνου 80’  ενώ τους ακυρώθηκε γκολ του Σίντρε στο 38’ σαν επιθετικό φάουλ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ιατρόπουλος, Σωτηρόπουλος( 66’ Παλαιολόγος Ν. ) , Λαζόπουλος, Μηνάγιας, Χατζηκωστής( 48’ Κατσάρας)  Κυριακίδης, Βλαχουτσάκος ( 89’ Κλέντζας) , Σαουλίδης Χατζηλίας( 89’ Παλαιολόγος Κ) , Δάππας), Αγουρσαλίδης

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Γιώτης, Οικονόμου, Παπακωνσταντίνου( 65’ Πανταλέων ) , Βασιλικός( 84’ Αναλυτής) , Κουκουβίνος, Μαθιουδάκης, Ζουρούδης, Ζάχαρης( 73’ Ζίρα) , Κωνσταντινίδης , Σίντρε, Ξηρογιάννης( 60’ Ζόνγκα)

Νέοι Ευγενείας – Πανιώνιος Κερατσινίου 3-1

Σε πολύ καλή μέρα οι Νέοι Ευγενείας ξεκίνησαν με νίκη το πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-1 του Πανιώνιου Κερατσινίου .

Δυο τέρματα για τους νικητές σημείωσε ο Νταούτι στο 26’ και στο 82’ ( στο δεύτερο η μπάλα κόντραρε στον Ρουσσίδη) και ένα ο Σκουλουδάκης στο 65.

Το μοναδικό των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Τσάτσος στο 80’

Καλός ο διαιτητής Ανθόπουλος

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Χαλκιάς, Τραμουντάνας, Πολυχρονάκης, Λοξός, Τριανταφύλλου( 86’ Μπλέτσας) Σπανόπουλος, Κουρπάς( 90’ Μπέκα) Τσιαμήτας ( 69’ Δαλέζιος) Νταούτι, Σκουλουδάκης, Κωνσταντίνου( 80’ Κασσαλής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ.: Λάτσης, Μάνδυλας,( 54΄Τσάτσος) Κοκκινάκης, Ρουσίδης, Ρωμαντζής( 59’ Κίρκο), Μαστρόκαλος, Κοκκώσης ( 53’ Τσιάκος) Μπαξεβανάκης( 76’ Αλιάι) Λουκίδης, Τσάτσης , Αγουρίδας .

Λέοντες Καμινίων- Αστέρας Νίκαιας 0-4

Φοβερός και τρομερός ο Αστέρας Νίκαιας σκόρπισε με 4-0 στο Ρέντη τους νωχελικούς Λέοντες Καμινίων και ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα.

Τα γκολ της ομάδας του Άγγελου Σκανάτοβιτς σημείωσαν οι Σωπιάδης(16’), Τριανταφυλλίδης(71’), Λαλάι(73’) και Μαχαίρας(86’). Οι νικητές είχαν δυο δοκάρια με τους Βελαλόπουλο(30’) και Τριανταφυλλίδη(65’), ενώ και οι Καμινιώτες είχαν ένα με τον Μπετενιώτη(11’).

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Γεωργόπουλος.

 ΛΕΟΝΤΕΣ: Τράικο, Μπετενιώτης, Αντωνίου(76’ Καλής), Μανιάτης, Μουστάκας, Γαργάλης, Σπυριδάκης, Γούσιας, Λαντζούνης, Πετράκης(54’ Μίτρε), Δημητρούλης(50’ Κουτσούμπας Μ.).

 ΑΣΤΕΡΑΣ: Γασπαρινάτος, Κανταρτζόπουλος(81’ Βαρλάμης), Κατσουπής, Καλογερόπουλος(69’ λ.τρ. Μανώλας), Ψυχίδης, Κουβάτσος, Βελαλόπουλος, Τσελίκια, Σωπιάδης(67’ Μαχαίρας), Τριανταφυλλίδης(76’ Συρίγος), Λαλάι.

Ένωση Καμινίων- Άνω Νεάπολη 3-0

 «Έλαμψε» στην πρεμιέρα η Ένωση Καμινίων, που κατέβαλε με 3-0 την ανέτοιμη Άνω Νεάπολη. Τα γκολ της ομάδας του Δημήτρη Τζανετουλάκου έβαλαν οι Σαπχάσα(20’), Χύκα(49’) και Στεργίου(76’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Δουλής.

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ : Κυρίτσης, Σισκόφ(60’ Καραγιάννης), Σαπχάσα, Λαμπράκος(80’ Γεωργίου), Τιπέλης, Σαουλιάς, Χύκα(80’ Κακκαβογιάννης), Φάσκο, Πετρόπουλος(71’ Μπριλάκης), Μουρελάτος, Κοκράνης.

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Αντωνιάδης, Πλάκας, Σπανάκος(68’ λ.τρ. Μουζάκης), Καρνάτος, Λύρος, Πετρούλιας(46’ Παπαδόπουλος), Πάχος Κ.(42’ Χάμος), Μπόγρης(46’ Ψαρόπουλος), Δαρείου, Συναδινός, Μουντάκης.

Παντζιτζιφιακός- Θησέας 1-3

 Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Θησέας, καθώς λύγισε στις Τζιτζιφιές με 3-1 τον Παντζιτζιφιακό. Ο Θησέας μόλις στο 6’ είχε δοκάρι με τον Κτενά, αλλά οι Τζιτζιφιώτες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Σπανόπουλο Π. στο 19’. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για αυτούς, καθώς οι παίκτες του Νίκου Γαντζάκη έφτασαν στην ανατροπή με δυο γκολ του Κτενά(31’, 60’) και ένα του Γεωργίου(70’). Στο γκολ της ισοφάρισης του Θησέα στο 31’, αρχικά ο βοηθός Ζερβάκης είχε σηκώσει το σημαιάκι για οφσάιντ, αλλά ο άριστος χθες διαιτητής Παρισσόπουλος πήρε τη φάση πάνω του και κατακύρωσε το γκολ.

 ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Κολοκυθιάς(62’ λ.τρ. Σαλομίδης), Ρουμελιώτης, Αρτέμης, Τσαπανίδης, Τσεκούρας, Ταμπαξής(58’ Μπαγιάτης), Κουρτεσιώτης(94’ Ρέι), Θωμαΐδης, Σπανόπουλος Π., Ελευθεράκης, Κωστής.

ΘΗΣΕΑΣ: Τσιαβός, Αναγνώστου, Χαιρέτας Χ.(42’ Σέκα), Ψαραύτης, Κουτσονικόλας, Σιμάκος, Κτενάς(75’ Μανεσιώτης), Μάγκος, Σακκάς(38’ Γιακουμής), Μπάρδη, Καραγιάννης(60’ λ.τρ. Γεωργίου).

 Αστέρας Κερατσινίου- Νέο Ικόνιο 2-1

Στο 90’ ο Αστέρας Κερατσινίου, αν και ήταν πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή επιβλήθηκε του ψυχωμένου Νέου Ικονίου με 2-1. Το ματς κρίθηκε στην επανάληψη, με τους Περαματιώτες να προηγούνται στο 53’ με τον Λαδικό, αλλά ο Αστέρας «έκλεψε» τη νίκη με γκολ του Ντραγκότι στο 71’ και αυτογκόλ του γκολκίπερ Δαναμίδη στο 90’.

 Διαιτήτευσε ο Μπεσίρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουσγουνέλης, Κάπο, Παναγιώτου, Κορκίδης, Ρηνιώτης, Δεσύλλας(55’ Καμπιτσόπουλος), Καραγιάννης(56’ Οκόνο), Κουκουνάκης, Μπότση(80’ Τσαγάρης), Ντραγκότι, Κάβουρας.

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Δαναμίδης, Κόντογλου, Καραπετσάνης, Καρδιοπούλης, Χατζηπέτρος(92’λ.τρ. Δριβάκος), Αράπη, Κοντογιώργης(90’ Σουγλάκος), Λαδικός, Παπανικολάου(75’ Παγώνης), Ελκάντι(86’ Παντελιάς), Γκοτζάι.

 

Ολυμπιακός Περάματος- Νέοι Δραπετσώνας 3-2

Σε ένα παιχνίδι χορταστικό στο σκορ, αλλά επεισοδιακό στο φινάλε, ο Ολυμπιακός Περάματος έκανε την ανατροπή και λύγισε με 3-2 τους Νέους Δραπετσώνας στο 90’, οι οποίοι όμως διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του Ορφανού.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αθανασίου(28’), αλλά οι Νέοι γύρισαν το ματς με τέρματα των Πουλή(36’) και Μπάρκα(57’).
Όλα έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου αρχικά στο 80’ ο διαιτητής Ορφανός απομάκρυνε από τον πάγκο των Νέων τον προπονητή Μανώλη Πράσινο για διαμαρτυρία. Ακολούθησαν τρεις αποβολές, δύο για τους Νέους σε διάστημα δύο λεπτών, οι Πουλής(81’ 2η κίτρινη) και Παπαδάτος(83’ 2η κίτρινη) και μία για τον Ολυμπιακό με τον Πάχο(86’ 2η κίτρινη).

Οι Περαματιώτες έφτασαν στην ολική ανατροπή με γκολ των Κατοπώδη(82’) και Χανιώτη(90’).

Μετά τη λήξη του αγώνα και όπως αναφέρει ο διαιτητής Ορφανός στο φύλλο αγώνος, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα με αποτέλεσμα να γράψει από τους Νέους τους εκπροσώπους Μάρκο Βαρδίκο και Νίκο Μουράτογλου για έντονες διαμαρτυρίες, με το φύλλο αγώνος να κλείνει δυο ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης….
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαρμπαρήγος, Ρίζος(67’ Νικολακάκος), Μπένα, Κατοπώδης, Θεοδοσίου, Σουνόγλου(80’ Ντέμας), Χρονόπουλος, Αθανασίου(76’ Ρησέτης), Χανιώτης, Κρίστο, Κανάρης(46’ Πάχος).

ΝΕΟΙ: Ζερβάκος, Παπαδόπουλος(90’Κυριακάκης), Παπαδάτος, Πουλής, Μπάρκα, Μούτσα, Ικόνομι(46’ Βρενάγκι), Μπεκιράι, Γιώργο, Τσελέπης(90’ Παπαγεωργίου), Όστα Χασάν.