Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (31/1)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ –  Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Πειφάνης

Κύπρος Κορυδαλλού – Παντζιτζιφιακός 1-1

« Στραβοπάτημα » για την πρωτοπόρο Κύπρο που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Παντζιτζιφιακό μέσα στον Κορυδαλλό .

Το παιχνίδι κρίθηκε από το α’ ημίχρονο. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 15’ με τον Σέχου για να ισοφαρίσει η Κύπρος με τον Αβίντογλου στο 43’. Οι  γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρια με τους Ντακόστα 24’ και Σιμάκου 80’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παντζιτζιφιακός έμεινε στο 68’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μανωλάκη με δεύτερη κίτρινη στο ίδιο λεπτό. Αρχικά για σκληρό φάουλ και στη συνέχεια γιατί ειρωνεύτηκε τον διαιτητή.

Πολύ καλός ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος

ΚΥΠΡΟΣ : Μηλιώνης, Καΐρης( 56’ Σιμάκου) , Χρούσης, Ιωακειμίδης, Μπάλλας, Τραïφόρος( 65’ Κόμης) , Βουτσίνος( 46’ Βλάντι) ,  Ταμπάκου, Σταύρου, Ντακόστα Κρουζ, Αβίντογλου.

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ : Χατζαντώνης, Αχμέτ, Προδρομίδης Δ., Μανωλάκης, Προδρομίδης Σ., Γιαλουράκης, Λεμονής( 56’ Φράγκος Η.)  Ελευθεράκης, Κωνσταντίνου( 85’ Γιαννόπουλος) , Σέχου( 90’ Φράγκος Σ.)  Μπαγιάτης.

 

Φοίνικας Αγίας Σοφίας- Αργοναύτης 2-0

Σπουδαία εμφάνιση που συνδυάστηκε με μία σημαντική νίκη για τον ανανεωμένο Φοίνικα Αγίας Σοφίας, που λύγισε τον απογοητευτικό Αργοναύτη με 2-0 και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία του.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους νικητές σημείωσαν οι Ασλανίδης 30’ και Κοντεσόπουλος 52’.

Οι Χατζηκυριακιώτες έμειναν στο 69’ με δέκα λόγω αποβολής του Κούβαρη(2η κίτρινη).

Πολύ καλός ο διαιτητής Αναστασίου, ο οποίος ανέφερε στο φύλλο αγώνος ότι μετά  τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου φίλαθλοι χωρίς διακριτικά κινήθηκαν προς το διαιτητικό τρίο και έβριζαν το βοηθό  Μαυρομιχάλη, αλλά με την παρέμαβση του παρατηρητή αγώνα και παραγόντων το συμβάν έληξε.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Γιώτης, Νικηφόρος(19’ λ.τρ. Βορδώνης), Καλύβας, Αντωνίου, Κοντεσόπουλος(80’ Αγοριανίτης), Μαυροειδής Β., Ασλανίδης(85’ Χρηστάκης), Λεβαντής, Κολυρόπουλος, Περάμαντζης, Σαρρής.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Καρυστινός, Αναγνώστου, Ψιλοπάτης, Κούβαρης, Νερσεσιάν, Παραγυιός, Λιβανός(56’ Αρχοντίδης), Λαδικός(84’ Χηράκης), Αϊβαλιώτης, Σκαρπέλης, Μητσάκος(67’ Κούτσης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply