Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (29/3)

Published

on

Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

ΑΟ Καραβάς- Πανιώνιος Κερατσινίου 8-0

«Άστραψε και βρόντηξε» ο εκ των πρωτοπόρων ΑΟ Καραβάς χθες στο γήπεδο του Ρέντη, όπου διέσυρε τον αδύναμο Πανιώνιο Κερατσινίου με 8-0.

Τρία γκολ για την ομάδα του Γιώργου Μοδινού πέτυχε ο Πρίντεζης(44’, 49’, 53’), δύο ο Ελκάντι(63’, 80’ πέναλτι) και από ένα οι  Ρηγούτσος(6’), Μπόγρης(58’) και Θηραίος(79’). Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Μπαλαχούτης.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Ντάκος, Μυτηλιναίος, Συριανός, Λόλος, Μπόγρης, Ρηγούτσος(59’ Θηραίος), Δροχούτος, Κασάρα, Σαουλίδης(50’ ΓΙατσάι), Πρίντεζης(54’ Ελκάντι).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κουντουνάκος ,Μάνδυλας, Παλαιολόγος(46’ Κλοπώδης Χ.), Αναστασίου Δ.(46’ Κουλάδης), Κτενάς(67’

Αναστασίου Γ.), Καλογήρος, Καλάκης, Δαμίγος, Κλοπώδης Ν., Γουναρόπουλος, Κιούσης.

 

 

Ένωση Α.Α. Ρέντη- Αρμενική 2-0

Στην επανάληψη η Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη έκαμψε την αντίσταση της αξιόμαχης Αρμενικής με 2-0 και συνεχίζει να προπορεύεται στην κορυφή «παρέα» με τον ΑΟ Καραβά.

Τα γκολ για τους Ρεντιώτες σημείωσαν οι  Μυλωνάς(59’) και  Μπαλτζάκης(90’).

Σωστός ο διαιτητής Χατζηγιάννης.

ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ: Πάπαρης, Σκεντέρας, Σαραντάκης, Θεοχαράκης, Ορφανός, Καλικαντής, Μπαλτζάκης, Κουτούζος, Βασιλόπουλος, Λέγκα(81’ Γεωργιάδης), Μυλωνάς.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Ακριτίδης, Συρίγος, Τσαπαριάν(52’ Τομαράς), Καταραχιάς, Νάκας, Εγκιάν, Αληφραγκής, Κουτσουράκης, Αθανασόπουλος, Κοσταρίδης, Μέρκο.

 

Πανφαληρικός- Θύελλα Κορυδαλλού 1-3

Αλώβητη πέρασε από το ΣΕΦ η Θύελλα Κορυδαλλού, όπου επιβλήθηκε του Πανφαληρικού με 3-1 και συνεχίζει την προσπάθειά της για την απευθείας άνοδο.

Δυο γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Καρακασίδης(20’, 26’ πέναλτι) και  Καρασμάνογλου(80’).

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-1 με τον Δαγκλή στο 88’.

Σωστός ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Χατζησταύργου, Σουνόγλου, Παπαϊωάννου, Τσελίκια, Τσίρμπας, Γουνελάς, Μαυρίκος, Κοντραφούρης Α.(46’ Αγκόλι), Τσαλατσάνης(46’ Ιντζόγλου), Παραμπάτης(76’ Δαγκλής), Κουρουτζής)

ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Σαπάτης, Υφαντίδης, Κατσουμπής(70’ Καρασμάνογλου), Ευσταθίου, Κατσάρας, Μπούκης, Μαρλαφέκας, Γκουμαλάτσος(80’ Κηρανού), Γκάνι, Καρακασίδης(85’ Κοντογιώργης), Γαλακτερός.

 

Παννεαπολικός – ΑΣ Ποντίων 0-2

Με σκόρερ τον Ντέρτζιο ο ΑΣ Ποντίων πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παννεαπολικού με 2-0 .

Ο παίκτης των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ στο 15’ με ανάποδο ψαλίδι.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση , αλλά οι προσπάθειες   τους δεν είχαν επιτυχή κατάληξη αφού τόσο ο γκολκίπερ Γκίνι ενήργησε σωτήρια σε ορισμένες περιπτώσεις όσο και ο έμπειρος αμυντικός Παπαλεξάνδρου  ήταν ο « κυματοθραύστης» των αντίπαλων επιθέσεων.

Ο Παννεαπολικός σημείωσε γκολ στο 49’ με τον Σιμιτζή που ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Χρηστάκου ως οφσάιντ.

Στο 81’ σε ένα διαξιφισμό μεταξύ παικτών αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Πατρίκαλος και Κατσαΐτης  και από τον πάγκο για διαμαρτυρία ο προπονητής του Παννεαπολικού Βαγγέλης Κώττος και ο εκπρόσωπος του ΑΣ Ποντίων Φώτης Μαστρογιαννούδης.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 88′ και πάλι ο Ντέρτζιο

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ : Κουλούρης, Ιμβριώτης, Ναρλιώτης Προδρομίδης Χότζογλου ( 46’ Θωμάς) , Πατρίκαλος, Καραμαλίκης, Ζίου( (68’ Ντρέτσα) , Κατσούλης( 57’΄Ζημινόπουλος) Μπολώτης, Σιμιτζής

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Γκίνι, Τσίντζος( 83’ Παπαδόπουλος), Γεργεριτάκης, Τζίτζηρας, Παπαλαζάρου, Σιάγκας ( 59’ Μυλωνάς), Ντέρτζιο, Θωμαΐδης, Σταματέλλος( 54΄Κουρτίδης) Κατσαΐτης, Παπαλεξάνδρου .

 

Θησέας – Αστέρας Νίκαιας 1-1

Στο 90’ ο Θησέας με γκολ του Βλαχουτσάκου Γ. ισοφάρισε τον Αστέρα Νίκαιας που είχε προηγηθεί στο 45’ με τον Γρυπάρη.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 85’ με τον Γεωργόπουλο.

Καλός ο διαιτητής Σύρρος

ΘΗΣΕΑΣ : Βλαχουτσάκος Η., Σαρηγιαννάκης, Τσώνης, Κουκουβίνος, Σουράνης(61’ Μαθιουδάκης) , Κόκκινος, Γκέρτσος( 46’ Γιάνναρος) , Μπαϊραμπάς , Γεωργόπουλος, Βλαχουτσάκος Γ. Γιαννόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ.:  Μιχαήλος, Μαύρος, Καλογερόπουλος, Υφαντίδης , Τσίτουρας, Σπυριδάκος, Πετράκης, Βικάτος, Γρυπάρης( 88’ Δεσύλλας ) , Ιωσηφίδης( 71’ Μπουρογιαννόπουλος)  Νατσκιτασβίλι ( 62’ Πλιάγκας)

 

 

Σπίθα- Μιθριδάτης 2-2

Μια ψυχωμένη Σπίθα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 κατάφερε στην επανάληψη να ισοφαρίσει τον επιπόλαιο Μιθριδάτη σε 2-2 και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό.

Οι Πόντιοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Τσάλλε(7’) και  Καστρινόπουλου(30’ ), αλλά η Σπίθα στην επανάληψη αφυπνίστηκε και ισοφάρισε με τέρματα των Κουρτέση(60’) και Παλατιανού(77’ φάουλ). Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται στο βοηθό Φωτιάδη για γκολ του Παπαδόπουλου στο 70’, που ακύρωσε με υπόδειξη του σαν οφσάιντ.

Καλός ο  διαιτητής Λυτρίβης.

ΣΠΙΘΑ: Κούμσιος, Θεοχαρίδης, Φραγκούλης(70’ Τσαπαρλής), Μόλακας, Κουρτέσης, Ντομπρίν(15’ λ.τρ. Τσαπακίδης), Θεοδώρου, Νόκες, Μπεκάκος, Παλατιανός, Σέκα(46’ Παπαδόπουλος).

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Λαζαρίδης, Σιδηρόπουλος, Κρανίδης, Κουιμτσίδης Λ., Κουιμτσίδης Κ., Καστρινόπουλος, Αξιονίδης, Λαμπριανίδης, Τσάλλε, Ανδρεάδης, Μοσόνικ(78’ Ντελής).

 

ΑΟΑΔ- Νέοι Ευγενείας 1-0

Πολύτιμη νίκη για τον ΑΟΑΔ που επικράτησε των Νέων Ευγενείας με 1-0 και απομακρύνθηκε από την ζώνη των μπαράζ. Το γκολ που λύτρωσε τους γηπεδούχους σημείωσε στο 21’ ο Μιχαήλ. Οι Νέοι πάντως στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν δυο δοκάρια με τους Γκολώση 80’ και Χριστοδούλου 88’ .

Διαιτήτευσε ο Τσονάκας.

ΑΟΑΔ: Καραμπλιάς, Σταματίου, Παπακωνσταντίνου(68’ Πασβαντόπουλος), Ελευθερίου, Ρενιέρης, Σεϊχάς, Βογιατζής(61’ Σιμάκος), Χατζηβασιλείου(85’ Κόης), Αναστασίου, Μπάλα, Μιχαήλ.

ΝΕΟΙ: Βλαχόπουλος, Λοξός, Ευτυχίδης(58’ Φωτάκης), Ευγενίας(68’ Ρούσσης), Αλούσι, Ντάση, Γκολώσι, Μπαρέλης, Παπανδρέου(60’ Χριστοδούλου), Νομικός, Πρωτόπαππας.

 

Αργοναύτης- Αναγέννηση Μοσχάτου 2-0

Δεύτερη σερί νίκη για τον Αργοναύτη που κατέβαλε με 2-0 την Αναγέννηση Μοσχάτου και δείχνει να βρίσκει τον καλό του  εαυτό. Οι νικητές «καθάρισαν» το ματς στο πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Λιβανού(13’) και Κοντάκου(40’).

Καλός ο διαιτητής Πετρουμιανός .

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Καρυστινός, Αναγνώστου, Χηράκης(68’ Γαζεπίδης), Ψιλοπάτης, Νερσεσιάν, Ροκάκης, Αϊβαλιώτης, Παραγιός(83’ Κουρκούλης), Λιβανός(87’ Αρχοντίδης), Σκαρπέλης, Κοντάκος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Σαλομίδης, Λάμπρου, Σινάνι(52’ Κόκκινος), Σπυρόπουλος, Ευκαρπίδης, Σφακιανάκης(25’ Σκαρλάτος), Τόττης Κ., Ζαχαρίας, Τόττης Θ.(52’ Ταχιράι), Βασίλι, Χύσα.

 

Πολυκράτης- Φοίνικας Αγίας Σοφίας 2-0

Ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του πραγματοποίησε ο Πολυκράτης που λύγισε στο Μοσχάτο τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας με 2-0.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ζερτίδης(15’ πέναλτι) και Ζαρίκος(86’). Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 72’.

Με λάθη ο διαιτητής Σκαλτσής

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Μαυρόπουλος ,Λούζης, Σδρένιας(74’ Φωτιάδης), Καλογερόπουλος, Τσουμύτας, Γκινάι(43’ λ.τρ. Χαϊδάκης), Ντραγκότι, Τσούλος(60’ Λιάτσης), Ντεντόπουλος, Ζαρίκος, Ζερτίδης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Γιώτης, Βορδώνης( 68\’ Νικηφόρος) , Αντωνίου, Χρηστάκης, Κοντεσόπουλος, Λεβαντής , Ασλανίδης( 56’΄Περάμαντζης) , Ηλιάκης, Σαλής( Καλύβας, Αγοργιανίτης ( 61’ Μπροτζάκης)

Ολυμπιακός Κερατσινίου- ΑΟ Κορυδαλλός 1-1

 

Στο 91’ ο ΑΟ Κορυδαλλός ισοφάρισε 1-1 τον Ολυμπιακό Κερατσινίου και διατήρησε τη διαφορά από τις ομάδες που τον ακολουθούν .

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23’ με τον Καφετζόγλου αλλά στο 45’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μουζακίτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Κορυδαλλιώτες  θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν  στο 26’ με τον …Ρηνιώτη  ο οποίος στην προσπάθεια του να αποκρούσει , έστειλε την μπάλα στο δοκάρι  της ομάδας .

Τελικά τα κατάφεραν στο 91’ με πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Παντελής σε χέρι αμυντικού και εκτέλεσε εύστοχα ο Ευδαίμων . Με την απόφαση αυτή του διαιτητή  διαφώνησαν έντονα οι Κερατσινιώτες .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Δεληπουτουλούδης, Λιμπέσα, Δημόπουλος, Γουλουμής, Ρηνιώτης, Κράλης( 60’ Τριανταφυλλόπουλος) Δελής( 80’ Αθανασόπουλος), Μουζακίτης, Πατσάκης( 69’ Παπαθεοφίλου), Καφετζόγλου, Βεντούρης .

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΌΣ : Τριανταφύλλου, Ζαχαρίου( 52’ Λεκάκης) Πύρρος, Μωράκης, Ντέλιος, Πούλλιας, Βέττας, Τσιμιλιώτης( 68’ Αποστολόπουλος) Χατζής Ευδαίμων , Χατζηλίας

 

Πειραϊκος- Νέο Ικόνιο 0-1

Με το γκολ του Ελευθεράκη στο 37’ το Νέο Ικόνιο πέρασε από το ΣΕΦ παίρνοντας πολύτιμη νίκη με 1-0 επί  του ελλιπέστατου Πειραϊκού.

Στο 80’ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο Τζέκα των γηπεδούχων, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και για δέκα λεπτά ο Πειραϊκός αγωνίστηκε με δέκα καθώς είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Καλός ο διαιτητής Λεμπέσης.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Τριαντάφυλλος, Κυρτίδης(38’ Χρυσαφάκης), Ρεϊσόπουλος, Γκούμας, Μπλέραντ, Ρεγγινίδης, Μιχαλόπουλος, Βλέντζας(69’ Παυλάκος), Σπυριδάκης(46’ Κρεμόπουλος), Σεϊνταράσι,  Τζέκα,.

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Φραγκάκης, Πετράκης, Παπασταθόπουλος, Μουτσάι, Χατζηπέτρος, Κέντρος, Σαλάτας (80’ Χονδρουδάκης Γ.)Νικολάου, Ελευθεράκης(75’ Παπαδρόσου, Χονδρουδάκης Π., Ασλάνογλου(84’ Χάλαρης).

 

Αστέρια Δραπετσώνας- Παντζιτζιφιακός 2-2

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Αστέρια Δραπετσώνας και Παντζιτζιφιακός σε ένα δυνατό παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6’ με τον Γιαλουράκη, για να γυρίσουν τα Αστέρια στη συνέχεια το ματς με γκολ των Μεράπ(46’) και Καραθεόδωρου(60’). Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 72’ ο Προδρομίδης. Στο 80’ οι Τζιτζιφιώτες έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Μανωλάκη(2η κίτρινη).

Παράπονα έχουν και οι δυο ομάδες από το διαιτητή Μαρινάκη. Ο τελευταίος έγραψε στο φύλλο αγώνος  ότι στο 39’ απέβαλε τον  προπονητή των Αστεριών  Γιάννη Πολίμο που  διαμαρτυρόταν έντονα στις αποφάσεις του .

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Βορίσης, Παπαχαρίσης, Μάγειρας, Μωχάμεντ, Βιτώρης, Τζίμας(46’ Μεράπ), Διακάκης, Μπούτας, Ταμπουρατζής Δ.(83’ Βασαλμίδης), Ταμπουρατζής Π., Καραθεόδωρος(73’ Πλέσσας).

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Μωχάμεντ, Αχμέτ, Φράγκος, Μανωλάκης, Τσεκούρας, Γιαλουράκης, Λεμονής, Ελευθεράκης, Σπανόπουλος(61’ Προδρομίδης), Μαγιάτης, Σέχου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply