Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (15/1)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Δίας Κορυδαλλού – Αμφιάλη 0-2

Υπόθεση λίγων λεπτών ήταν για την πρωτοπόρο  Αμφιάλη η  νίκη επί του Δία στον Κορυδαλλό με 2-0 .

Στο 36’ ο Ψοΐνος και στο 40’ ο Βέττας ήταν οι σκόρερς των νικητών

Καλός ο διαιτητής Λεμπέσης

ΔΙΑΣ : Μπούρας, Ρίζος( 46’ Καίσαρης) Λαλαΐτης Ν.,Σαράκης, Τραϊφόρος, Χαρατσάρης, Μοσχονάς( 78’ Λαλαΐτης Ε. 0 Αϊβατίδης, Μπουρογιαννόπουλος( 58 Μαμάης) Σκούταρης, Ντουμιτρίου

ΑΜΦΙΑΛΗ : Γεωργίου, Καμπούρης ( 68’ λ.τρ Ζώης) Σταθαράς, Αβραμίδης, Χονδρουδάκης( 46’ Ευσταθίου) Μπαρμπαθανάσης , Κοράκι, Χαραμής( 85’ Δακουτρός) Σάνκα, Βέττας, Ψοΐνος

 

Παννεαπολικός- Νέοι Δραπετσώνας 1-1

 

Ο πρρωτοπόρος Παννεαπολικός «σκόνταψε» πάνω στους ψυχωμένους Νέους Δραπετσώνας(1-1). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σινάνι(10’), για να ισοφαρίσουν οι Νέοι με τον Παπαδόπουλο Χ.(49’).

Ο Παννεαπολικός έχει παράπονα από τη διαιτησία του Βλαντή Χ.. Σε μια περίεργη φάση στο 85’ ο Ζημινόπουλος αντικαταστάθηκε από τον Μητακίδη με τον πρώτο να αποβάλλεται από το ρέφερι για εξύβριση , ενώ παράλλληλα ο διαιτητή ακύρωσε την αλλαγή του με τον Μητακίδη αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα… Στο 90’ αποβλήθηκε και ο Ροδίτης για εξύβριση.

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Οικονόμου, Λαουτάρης, Πατρίκαλος, Παυλόπουλος, Προδρομίδης, Ιμβριώτης, Ζίου, Μπεκάκος, Σινάνι, Σαριανίδης, Ζημινόπουλος.

ΝΕΟΙ: Ζερβάκος, Πουλής, Τσελεπής Σ., Μπάρκα, Ροδίτης, Ικονόμι(46’ Αθανασίου), Παπαδόπουλος Θ., Φίτσο, Παπαδόπουλος Χ.(85’ Μπεκιράι), Τσελεπής Α.(90’ Κατρακύλας), Γιώργο.

 

Αστυπάλαια – Αναγέννηση Μοσχάτου 3-0

 

Την έβδομη στη σειρά νίκη της πέτυχε η Αστυπάλαια που επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης Μοσχάτου και συνεχίζει την πορεία της για την άνοδο.

Οι Ίμπρο 45’, Αχλαδιώτης 53’, Βασίου 53’ ήταν οι σκόρερς των νικητών.

Οι Μοσχατιώτες που πάλεψαν παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο έχασαν πέναλτι στο 65’ με τον Τόττη Θ.( απέκρουσε ο Μιχαήλος)

Σωστός ο διαιτητής Φιλακούρης

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Μιχαήλος, Καραμπίνης, Παρασκουάρι( 90’ Ευθύμερος Κ.) Παναγάκος, Σάββας, Βασίου, Κουβάτσος, Λυκογιάννης( 87’ Ρουμελίδης) , Αχλαδιώτης( 76’Γκιόκα) , Ίμπρο, Μπουτάσης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Χαραλαμπίδης, Σινάνι, Ταχιράι, Σφακιανάκης, Παπαθανασίου( 64΄Μοιραναίος), Λάμπρου, Ζαχαρίας, Καπούλας, Σαρδέλης, Βασίλη, Τόττης Θ.

Θύελλα Μοσχάτου – ΑΟ Πειραιάς 5-0

 

Σε μεγάλα κέφια ειδικά στο α’ μέρος η Θύελλα Μοσχάτου επικράτησε με 5-0 του ΑΟ Πειραιά και βρίσκεται πάντα σε τροχιά ανόδου .

Από δυο τέρματα σημείωσαν οι Βερεσόγλου( 30’,53’) Ασιέγκμπου( 37’,41’) ενώ ο Βαρούχας στο 17’ είχε ανοίξει το σκορ.

Στο  54΄αποβλήθηκε ο Κωνσταντάκος με  δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Άψογος ο διαιτητής Ντινιωτάκης

ΘΥΕΛΛΑ : Γερογιάννης, Μάρκος( 62’΄Κολποδίνος)μπάλιος, Βερεσόγλου, Μπουρικας, Σεϊχανίδης( 70’ Μαυρέλης) Χουλιάρας, Ασιέηκμπου, Βαρούχας( 50’ Κουτρής) Κωνσταντάκος.. Παππάς

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ :  Στρουμπούλης, Κουράκος, Λύγκος, Μανιάτης, Μπάκας( 38’ Στέφα Κλ.) Σαραντίτης( 47’ Σκαρμούτσος) Μεταλινό, Στέφα Κοτ., Αγάθης( 36’ Χουχούλης) Ζαφειρίου, Κουτσούμπας

 

Αίας Σαλαμίνας  – Αστέρας Κερατσινίου 2-1

 

Στην επανάληψη ο Αίας Σαλαμίνας έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 του ηρωϊκού Αστέρα Κερατσινίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7’ με τον Συμεωνίδη , αλλά στο 22’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζακόλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα..

Οι Σαλαμίνιοι ισοφάρισαν στο 64΄με πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Χρόνη από τον Συμεωνίδη και εκτέλεσε εύστοχα ο Χανιώτης.

Την νίκη στους γηπεδούχους έδωσε στο 84΄ ο Παπαμιχαήλ που είχε  μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι .

Άψογος ο διαιτητής Κουβέλης

ΑΙΑΣ : Βασιλειάδης, Κωνσταντινίδης, Σταυράτης, Απαζίδης, Μπάκας( 46’ Ράμφος Κ.) Ευαγγέλου Γιωργ., Χρόνης( 91’ Ευαγγέλου Γουλ. , Μελαμπιανάκης, Χανιώτης, Κοβιός, Παπαθεοχάρης( 60’ Παπαμιχαήλ Γ.)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ.: Βώκος, Σταύρου, Λευκόπουλος, Βασιλικός, Δεσύλλας, Ντάντης( 56’ Κουκουβίνος) Ζουρούδης( 75΄Γκούμας) Ντραγκότι( 67’ Λάλος) Ζακόλι, Συμεωνίδης, Τσιαβός,

 

ΑΕ Νίκαια – Αργοναύτης 4-1

 

Καταιγιστική η ΑΕ Νίκαια στην επανάληψη σάρωσε τον Αργοναύτη και επανήλθε στις επιτυχίες…

Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ ο Ευδαίμων στο 11’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος , για να ισοφαρίσουν οι Χατζηκυριακιώτες στο 24’ πάλι με πέναλτι του Ηλιόπουλου (ανατροπή Λεφάκη) .

Ψυχωμένοι οι Νικαιώτες στο β’ μέρος σημείωσαν τρία ακόμα τέρματα με τους Δεμερντζόγλου 64’, Σέβο 82’ και Παπακίτσο 89’( πέρασε όλη την άμυνα ) .

Καλός ο διαιτητής Φιλακούρης

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ : Μπέτσες, Μαυρουδής, Ντζούρας, Αργυρόπουλος, Λεφάκης, Δεμερντζόγλου, Σπήλιος( 72’ Μιτροβιτς) , Σφυρής( 72’ Παπαφώτης), Παπακίτσος ,Ευδαίμων( 81’Παπαδόπουλος) , Σέβο

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ : Μπαρμπαρήγος, Αναγνώστου, Καΐρης ,( 75΄Ζαάχαρης) Καραγιάννης, Καρβούνης, Σουνόγλου, Λιάρος( 65’ Παπουλίδης) , Ζιούπα, Ελκάντι, Ηλιόπουλος, Γονατάς.

 

 

Αστέρια Δραπετσώνας – Σπίθα 4-0

 

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τα Αστέρια Δραπετσώνας που σάρωσε με 4-0 την Σπίθα .

Οι νικητές ήταν ισοπεδωτικοί στο α’ μέρος όπου σημείωσαν τρία τέρματα με τους Μέραπ2’ , Γαλάνη 16’, Γεωργαλά 41’ για να κλείσει το σκορ ο Φέρκο στο 88’.

Πολύ καλός ο διαιτητής Μαρινάκης

Γιαννούλης( 69’ Ζαχαρίας Σ.) , Παπακυρίτσης,  Σκαρμέας, Ζαχαρίας, Π Γαλάνης, Αναγνώστης, Μανιφάβας, 78’ Γουναρίδης) Λαγάνης Σ., Μεράπ( 65’ Σακελλαρίου) , Φέρκο, Γεωργαλάς

Νταβτιάν, Τσαπαρλής( 80’ Παπαδόπουλος Π.) Κοψίδας, Μόλακας, ( 46’ Φωτόπουλος) , Μουστάκας, Κοντομάρης, Σέκα, Παπαδόπουλος Σ.( 30’ Νόκες ) Ηλιόπουλος, Καφαταρίδης

 

ΑΟΚ Φαλήρου- ΑΟ Καστέλλας 3-3

 

Ο ΑΟΚ Φαλήρου προηγήθηκε στο 91’ με 3-2, αλλά ο ΑΟ Καστέλλας πήρε την ισοπαλία με γκολ στο 95’(3-3). Αξίζει να σημειώσουμε ότι και τα έξι γκολ της αναμέτρησης επετεύχθησαν στο δεύτερο μέρος.

Οι Τζιτζιφιώτες προηγήθηκαν τρεις φορές με τους  Σιάκουλη (49’), Κωνσταντίνου(72’) και Σαρανταρίδη(91’), για να απαντήσουν   ισάριθμες οι φιλοξενούμενοι με δυο γκολ του Κυδωνάκη(63’, 95’) και ένα του Πατρικάκου(77’).

Στο 51’ αποχώρησε τραυματίας ο γκολκίπερ της Καστέλλας Ρεντζέπης και ελλείψει  δεύτερου τον αντικατέστησε κάτω από τα δοκάρια ο στόπερ Σωτηρίου.

Παράπονα έχουν και οι δυο ομάδες από τη διαιτησία του Τσονάκα.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Παπακώστας, Πρασσάς, Γκατζάς, Σιάκουλης, Μπεντχαβάς, Αντωνιάδης, Μωχάμεντ, Ρόντο(89’ Σαρανταρίδης), Σαμοθράκης, Κωνσταντίνου, Τερζής(76’ Στεφανίδης).

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Ρεντζέπης(51’ λ.τρ. Ζαχαρίου), Αγγού, Βιτσαράς(80’ Μιχάλης), Σωτηρίου, Κουμπούρας, Μπιλήρης, Πατρικάκος, Μπανάι, Κυδωνάκης, Κεραμιδάς, Μπουτσίνης.

 

Αστέρας Νίκαιας- Φοίνικας Αγίας Σοφίας 3-1

 

Τρίτη σερί νίκη για τον ανεβασμένο Αστέρα Νίκαιας που έκοψε τη φόρα του Φοίνικα Αγίας Σοφίας καταβάλλοντάς τον με 3-1. Ωστόσο το ματς επισκιάστηκε από επεισόδια που διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του αγώνα.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος ο διαιτητής Πετρουμιανός έγραψε ότι μετά τη λήξη του ματς ο παράγοντας του Αστέρας Νίκαιας Μάνθος Πετράκης εξύβρισε τον ποδοσφαιριστή Περάμαντζη, ενώ απέβαλε και τον γκολκίπερ των Νικαιωτών Γκερλέ για εξύβριση στον Αντωνίου. Επίσης έγραψε ότι φίλαθλοι με διακριτικά του Αστέρα εξύβρισαν και απείλησαν το διαιτητή. Από την πλευρά των γηπεδούχων πάντως υποστηρίζουν ότι τα στοιχεία που έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο είναι αναληθή…

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Ιωάννου(5’), Καστρινόπουλος(67’) και Πετράκης(68’). Ο Φοίνικας είχε ισοφαρίσει με τον Περάμαντζη(46’). Να σημειωθεί ότι οι Νικαιώτες «φωνάζουν» για μια  φάση στο 53’  υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής αγνόησε τον βοηθό και δεν καταλόγισε παράβαση, όταν ο γκολκίπερ Κουρδελάκης έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής….

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκερλές, Μαργαρώνης, Παπαδόπουλος, Μανώλας, Μιρντίτα, Ιωάννου(76’ Τζομπανάκης), Πετράκης, Γκούμας(60’ Γαβαλάς), Καστρινόπουλος, Χατζηλάρης(69’ Σπηλιωτόπουλος), Δερβένης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κουρδελάκης, Καρβούνης(46’ Κουντουριώτης), Γούτης, Αντωνίου, Αλούση, Τσούτσας, Δημητρόπουλος, Λούπος, Μηνόγιαννης, Περάμαντζης(60’ Νέστορ), Μερσισιάν(74’ Μαυροειδής).

 

Νέοι Ευγενείας – Φίλαθλοι 1-0

 

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους Νέους Ευγενείας που επικράτησαν με 1-0 των Φιλάθλων και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Αλούση στο 72΄.

Στο 90’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηανδρέου , αλλά ο διαιτητής Λυτρίβης είχε αντίθετη άποψη.

Μετά την λήξη , σύμφωνα με το Φ.Α. άνθρωποι των Φιλάθλων με επικεφαλή τον Χρήστο Καλτσά επιτέθηκαν φραστικά  έξω από τα αποδυτήρια  κατά του διαιτητή που κάλεσε αστυνομική δύναμη για να ηρεμήσει την κατάσταση ….

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Μανώλης, Καπογιάννης, Πολυχρονάκης, Λοξός, Αλούση, Χριστοδούλου, Τσιαμήτας, Τοπίκογλου, Κανδρής( 80’ Παπαδάκης) Καραντζαΐδης, Κουρπάς( 75’ Κρεμμυδιώτης)

ΦΙΛΑΘΛΟΙ : Βορρίσης, Γκόλφης, Μαρινάκης Βιτάλης Κουτσουράκης, Μαθιουδάκης, Χατζηανδρέου, Στάθης( 33’ Τσέλος) Κασαλής, Κόκας( 50’ Τσέλα) , Αλιφραγκής( 61’ Χαϊδάκης)

 

Μιθριδάτης- Πανφαληρικός 1-2

 

Νίκη έπειτα από εννιά αγωνιστικές για τον Πανφαληρικό που κατέβαλε με 2-1 στο Ρέντη το Μιθριδάτη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπλέραντ(17’), για να ισοφαρίσει ο Μιθριδάτης με τον Καραμπουλάτ(55’). Το γκολ που λύτρωσε τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Μαυρίκος(82’).

Καλός ο διαιτητής Σφούνος.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Ντασκαγιάννης, Κουζμίδης, Μαβίδης, Κρανίδης, Τζιτζιράκης, Σκαρποθέος, Σαχινίδης(59’ Γεωργακόπουλος), Αβιτίδης, Σωτηριάδης, Κουιμτσίδης Λ., Καραμπουλάτ.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Σαουλί, Δαγκλής(53’ λ.τρ. Σπυριδάκης), Αλής, Γκότσης, Παπαϊωάννου, Μαυρίκος, Μαυρόπουλος, Άγγος, Ντελουλάρι, Τζέκα, Μπλέραντ(80’ Μιχαλόπουλος).

 

 

Ολυμπιακός Κερατσινίου – ΑΕ Νεάπολη 2-1

 

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Κυριτσιμπασάκη στο 20’ ο Ολυμπιακός Κερατσινίου έκανε  την ανατροπή με δυο γκολ του Θεοδωρόπουλου ( 35,54’)  και επικράτησε της ΑΕ Νεάπολης με 2-1 σημειώνοντας της τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

Καλός ο διαιτητής Ιωαννίδης ΝΧ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Τσαλιγιάννης, Αποσπόρης, Σπυριιδάκης, Μαυριδόγλου, Χαρίσης, Θεοδωρόπουλος( 89’ Μιχελής) Βαλάκος( 89’ Τσώνης) , Πολίτης, Καθαρόπουλος, Παπανδρέου, Βεντούρης( 64’ Σακκάτος)

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ: Γασπαρινάτος, Σταυριανός, Τοκατλιάν, Πατήρης, Βαμβακίδης, Χαρτοματζίδης, Δάλκας, Σαουλίδης, Κυριτσιμπασάκης, Καρκατζινός( 74΄Σαλάμης) , Αϊντινάι( 66’ Μιχαλάς)