Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (14/4)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ –  Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

 

Και με τη… «βούλα» στην Α’ Κατηγορία ο Ατρόμητος Κερατσινίου, 5-1 τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας

 

Και μαθηματικά ο Ατρόμητος Κερατσινίου επισφράγισε την επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία μετά και την άνετη επικράτησή του  με 5-1 επί του αγνώριστου Φοίνικα Αγίας Σοφίας.

Για τους νικητές, που έπιασαν εντυπωσιακή απόδοση, δυο γκολ πέτυχε ο Λέκκας(60’, 83’), και από ένα οι Παπαδάτος(5’), Μπάμι(26’) και Μαυράκης(50’), ενώ είχαν και τέσσερα δοκάρια με τους Ρούσι 7’, Τσιρίδη 8’, Ματράκα 34’ και  Τσιανάκα 58’. Το γκολ της τιμής για τον Φοίνικα έβαλε ο Λεβαντής στο  80’.

Άψογος ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κοντογιαννόπουλος, Αντωνίου, Δεδούσης, Αλούση, Λεβαντής, Μαστρόκαλος, Κοκκινάκης, Περάμαντζης, Γιαννακόδημος, Κολλυρόπουλος, Στρίγγος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπαλαφούτης, Κλόκουζας, Μπάμι, Φούντας(62’ Ροδουσάκης), Χονδρουδάκης, Παπαδάτος, Μαυράκης(70’ Μαυριδόγλου), Ματράκας(57’ Λούπη), Ρούσι, Τσιανάκας, Τσιρίδης(46’ Λέκκας).

 

Ηρακλής Νίκαιας- Πειραϊκός 1-1

 

Μετά από ένα δυνατό ντέρμπι ο Ηρακλής Νίκαιας ισοφάρισε στο 95′  τον Πειραϊκό σε 1-1, στη μάχη που δίνουν οι ομάδες για ένα καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ ανόδου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ζωηρά στην αναμέτρηση σημειώνοντας γκολ με τον Μπάκα στο 8’, αλλά ο διαιτητής Φιλακούρης το ακύρωσε για επιθετικό φάουλ πάνω στο τερματοφύλακα. Λίγο αργότερα στο 14’ ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντομπρίν, αλλά ο Μηνάγιας που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Μπακαλάρο που απέκρουσε. Τελικά ο Πειραϊκός ήταν εκείνος που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 27’ με τον Παυλίδη. Οι Νικαιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 95′ με τον Αγουρσαλίδη.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής Φιλακούρης έγραψε στο φύλλο αγώνος τους Κατσάρα και Σεϊνταράσι, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν λεκτικά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έναταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ιατρόπουλος, Σαπουνάς, Παλαιολόγος(56’ Τσικώνης), Μηνάγιας, Κατσαράς, Λαζόπουλος Μ.(63’ Σωτηρόπουλος), Ντομπρίν, Σιδηρόπουλος(88’ Παπαδόπουλος), Μπάκας(46’ Δάππας), Αγκόλι, Αγουρσαλίδης.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Μπακαλάρος, Φρυντζάλας(58’ Αξιώτης), Καλυβοκάς, Θεοχαράκης, Παυλίδης(54’ Κυρτίδης), Γκούρι, Ξυμιάλης(53’ Καραμπάτσης), Λούπος, Ντιοπ(65’ Μπουλάχ), Παφίλης, Σεϊνταράσι.

Αναγέννηση Μοσχάτου- ΑΟΚ Φαλήρου 2-3

 

Τέλος στη φρενήρη πορεία της Αναγέννησης Μοσχάτου έβαλε ο ψυχωμένος ΑΟΚ Φαλήρου. Οι Μοσχατιώτες προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 2-0, αλλά στην επανάληψη οι Τζιτζιφιώτες με αντεπίθεση διαρκείας έκαναν την ανατροπή επικρατώντας στο 90’ με 3-2 και πλέον συνεχίζουν με  περισσότερη αισιοδοξία για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Στέργιου(20’) και  Νελάι(42’). Ο ΑΟΚ Φαλήρου στο δεύτερο μέρος μεταμορφώθηκε και γύρισε τούμπα το σκορ με προσωπικό σόου του Σταμούλη που πέτυχε και τα τρία γκολ( 55’ πέναλτι ανατροπή Ντρούγκα-  74’, 90’).

Ο διαιτητής Ζησιμόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι στο 74’ φίλαθλος χωρίς διακριτικά πέταξε μπουκάλι με νερό στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που εκτελούσε φάουλ η Ανανγέννηση Μοσχάτου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Γιώτης, Ταχιράι, Ρίζος, Σαρδέλης, Στέργιος(69’ Οικονομάκης), Καπούλας, Λάμπρου, Σινάνι, Νελάι(90’ Σταματόπουλος), Βασίλι(77’ Χορταριάς), Τόττης.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Παλυβός, Μέτχαντ, Γκάτζας, Σιάκουλης(59’ Γρυπάρης), Μπαϊρακτάρης, Σερετίδης, Ρόντο, Καραγιάννης(67’ Μωχάμεντ), Σταμούλης, Μαρκαντζινός(80’ Μπέμπης), Ντρούγκας.

 

Ολυμπιακός Κερατσινίου – Νέο Ικόνιο 2-0

 

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Κερατσινίου μετά από 5 αγώνες όπου είχε συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Επικράτησε με 2-0 του Νέου Ικονίου και έκανε ένα σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή του στα play off ανόδου .

Σκόρερ και των δυο τερμάτων των νικητών ο Πέτρος Παπανδρέου στο 49’ και στο 76’.

Καλός ο διαιτητής Μπεσίρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ : Τσαλιγιάννης , Παπανδρέου( 86’ Βραχασωτάκης) Σαλονικίδης, Αποσπόρης. Πολίτης, Ταταμανίδης( 73’Σακάτος) Βαλάκος, Νομικός, Μπαϊραμπάς ( 59’ Χαρίσης ) Θεοδωρόπουλος, Γερόλυμος( 46’ Καθαρόπουλος)

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ : Δαναμίδης, Κόντζογλου( 59’Αράπης) , Μιχαλάκης( 67’ Καποδούκας) Καρδιοπούλης, Χατζηπέτρος , Γκεκάι, Λακέρδας( 86’ Τσαμούρης) Κοντογιώργης, Χατζηγεωργίου( 53’ Δερμιτζάκης) Λαδικός, Κοντζάι.

 

Αργοναύτης – Θησέας 2-3

 

Στο 93’ ο Θησέας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-3 επί του Αργοναύτη και ουσιαστικά αποφεύγει την περιπέτεια των play out .

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δυο φορές με τον Γ. Βλαχουτσάκο στο 31’ και στο 60’ για να «απαντήσουν » οι Χατζηκυριακιώτες με τους Καψάσκη 46’, Θεμελάκη 75’.

Ο Θησέας όμως πήρε τη σπουδαία νίκη στο 93’ με τον Κουτσονικόλα .

Ο διαιτητής Χατζηγιάννης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τους Δρακόπουλο ( Θησέα) στο 63’ και Γκόλφη (Αργοναύτη) στο 82’

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ : Τσιαβός, Σάββας( 71’ Παγιωτέλης) , Μπάρκας, Γκόλφης, Γκέκας, Δρακόπουλος( 75’ Καστρίτης) Μακρής( 46’ Μωραΐτης) Κουρκούλης, Πράπας, Καψάσκης, Θεμελάκης( 87’ Φράγκος)

ΘΗΣΕΑΣ : Βλαχουτσάκος Η., Δρόσος ( 55’Πανταλέων ) Χαιρέτας Χ.( 58’  Ψωμάς) Ψαραύτης , Κουτσονικόλας Δρακόπουλος, Ξηρογιάννης, Σιμάκος( 88’ Μυλωνάς) Μητσάκος( 65’ Βλάχος) Βλαχουτσάκος Γ., Μάγγος

 

Πανιώνιος Κερατσινίου  – Σπίθα 1-1

 

Στο 93’ με αυτογκολ του Μιχαηλίδη ο οποίος στην προσπάθεια του να  αποκρούσει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίκτυα της ομάδας του ο Πανιώνιος Κερατσινίου ισοφάρισε την Σπίθα που  είχε προηγηθεί στο 69’ με τον Φλορέα.

Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα λάβουν μέρος σίγουρα στα play out  παραμονής τους στην Β΄Κατηγορία.

Καλός ο διαιτητής Αλατσάκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ : Πασαλιμανιώτης, Λουκίδης( 30’ λ.τρ. Ασλάνογλου) , Κλωπόδης Ν., Κουλάδης, Καταρραχιάς( 86’΄ Βλαχάκης) , Ευθυμιάδης, Κουδουνάκος, Καραγιάννης, Κοκώσης, Τσάτσης , Καραμπάσης( 46’ Κτενάς, 73’ Τσάτσος)

ΣΠΙΘΑ: Νταβτιάν, Μακρής, Σέκα( 85’ Γαλίτης) Θεοδώρου, Παπαδόπουλος, Σαμωνάκης, Φλορέα, Μιχαηλίδης, Θεοδωρίδης( 55’  Λαμπράκης) Καραδημητρίου( 88’ Τρωαδίτης)  Κοτζαμιχάλογλου( 78’ Καραμπίνης )