Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (11/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Θησέας- Ολυμπιακός Κερατσινίου 0-2

 

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση ο Ολυμπιακός Κερατσινίου συνέχισε την νικηφόρα του πορεία καταβάλλοντας με 2-0 τον μαχητικό Θησέα και σημείωσε το έκτο συνεχόμενο «τρίποντο». Έτσι εξακολουθεί να παραμένει ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Κερατσινίου.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι  Γερόλυμος(41’) και Μπαγγαλάς(82’).

Σωστός ο διαιτητής Ανθόπουλος.

ΘΗΣΕΑΣ: Βλαχουτσάκος, Πανταλέων, Μάγκος(57’ Χαιρέτας), Κουτσονικόλας, Σεχάι, Δρακόπουλος, Ξηρογιάννης, Σιμάκος, Καραγιάννης, Θωμάς(63’ Πετράκης), Μητσάκος(81’ Σάκκας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρίζος, Σαλονικλίδης, Σπυριδάκης(65’ Σακάτος), Αποσπόρης, Πολίτης Σ., Καραγιάννης, Γερόλυμος, Καθαρόπουλος, Ξυφαράς(76’ Μπαγγαλάς), Θεοδωρόπουλος(86’ Πολίτης Μ.), Παπανδρέου(38’ λ.τρ. Τζανάκης).

 

 

 

ΑΟ Καστέλλας- ΑΕ Νικαίας 2-1

 

Ο ΑΟ Καστέλλας ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕ Νίκαιας, καθώς την κατέβαλε με 2-1 και πλέον πολύ δύσκολα θα χάσει την άνοδο.

Το ματς κρίθηκε στην επανάληψη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πατρικάκο στο 48’. Οι Νικαιώτες ισοφάρισαν στο 50’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χοτζόγλου , που υπέδειξε ο πολύ καλός χθες διαιτητής Δαμιανάκης σε χέρι του Μπιλήρη. Ο τελευταίος «μίλησε» στο 85’ όταν μετά από ωραία σέντρα του Δημόπουλου, ο αρχηγός της Καστέλλας με μονοκόμματο γυριστό σουτ έκανε το 2-1 χαρίζοντας το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Ρεντζέπης, Κορκής, Δημόπουλος, Σωτηρίου, Μανώλης, Μπιλήρης, Πατρικάκος(92’ Ζαχαρίου), Μπανάι, Κότσι(91’ Μποντέτσι), Πάσα(88’ Καρκαβίτσας), Χουρδάκης(58’ Τσερεγκούνης).

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ: Λογοθέτης, Καλαϊτζής, Ντζούρας(88’λ.τρ.  Παπαδόπουλος Χ.), Παπαδόπουλος Λ., Χοτζόγλου, Ντζέλιας, Παπακίτσος, Καλαϊτζόγλου(85’ Μαυρογέννης), Σφυρής, Μαραγκός(46’ Ζαφειρίου), Τσωνόπουλος.

 

 

Πειραϊκός- ΑΟΚ Φαλήρου 1-1

 

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΟΚ Πειραϊκό και ΑΟΚ Φαλ΄ήρου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Παφίλη στο 26’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Φριτζάλα. Οι Τζιτζιφιώτες έμειναν στο 77’ με δέκα λόγω αποβολής του Μαρκαντζινού(δέχτηκε στο ίδιο λεπτό δυο κίτρινες για διαμαρτυρία), αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με αυτογκόλ του Καλυβωκά(84’- κεφαλιά)

Καλός ο διαιτητής Γεωργόπουλος.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Μπακαλάρος, Αξιώτης(46’ λ.τρ. Κυρτίδης), Καλυβωκάς, Θεοχαράκης, Θηραίος, Φυσάκης, Σελιμάι(53’ Ξυμιαλής), Καραμπάτσης(75’ Ράμο), Παυλίδης(59’ Φρυντζάλας), Παφίλης, Χλιάρας.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Παλυβός, Ντρούγκας, Γκάτζας(82’ Κάππος), Σαριδάκης, Μπαϊρακτάρης, Σερετίδης(82’ Καραγιάννης), Ρόντο(88’ Μπέμπης), Μωχάμεντ Ο., Γρυπάρης, Μαρκαντζινός, Σταμούλης.

 

Άνω Νεάπολη- Αστέρας Κερατσινίου 1-3

 

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Αστέρα Κερατσινίου, που λύγισε με 3-1 την Άνω Νεάπολη στο «Π. Νικολαΐδης». Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Χαραυγιώτες ο Ντραγκότι που έβαλε δυο γκολ(27’, 48’), ενώ έδωσε και μια ασίστ στο Πατηνιώτη(86’). Επίσης οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι  στο 60′.  Το εκτέλεσε ο Δεσύλλας, με τον Γεωργαλά να αποκρούσει και στην επαναφορά πάλι ο Δεσύλλας νικήθηκε από τον πορτιέρο των γηπεδούχων που μπλόκαρε.

Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει προσωρινά σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου(76’), ενώ είχαν και δοκάρι  με τον Βατούγιο(58’).

Σωστός ο διαιτητής Τραϊφόρος.

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Γεωργαλάς, Ταβουλαρέας, Ιωαννίδης Σ.(62’ Κατσούλης), Λώλος(82’ Γιαννούλης), Πλάκας, Δημητρίου, Δαρείου, Σαουλίδης, Τσορτανίδης(65’ Κορωναίος), Βατούγιος, Συναδινός.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δεληγιάννης, Κορκίδης, Δεσύλλας, Ρηνιώτης(54’ Κουκουνάκης), Τσαγάρης, Καμπιτσόπουλος, Μπότζι(71’ Πατηνιώτης), Μαραγκός(62’ Πλούμης), Λαμπρινάτος Ι., Ντραγκότι, Νίνος(86’ Μαργαντίνης).

 

 

Ηρακλής Νίκαιας- Αργοναύτης 1-0

 

Από νωρίς ο Ηρακλής Νίκαιας εξασφάλισε τη νίκη του με 1-0 επί του Αργοναύτη και σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Σκόρερ της ομάδας του Παναγιώτη Κυριακάκη ο Χατζηλίας στο 6’ .

Διαιτήτευσε ο Αλατσάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ιατρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παλαιολόγος, Οικονόμου(46’ Σπυρόπουλος), Κατσαράς, Μηνάγιας, Ντομπρίν(90’ Μπεζδικιάν), Σκαρτάδος, Χατζηλίας, Δάππας, Αγουρσαλίδης(83’ Λαζόπουλος).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Τσιαβός, Παγιωτέλης(46’ Μακρής), Μπαλτά, Γκόλφης, Γκέκας, Αντιμπεκιάν(46’ Μάρκες- 69’ Σωτήρης), Λιάρος, Καψάσκης, Πράπας, Κουρκούλης, Θεμελάκης(34’ Σάββας).

**Την παραίτησή του στην διοίκηση του Αργοναύτη υπέβαλε ο προπονητής του συλλόγου Κώστας Κριμιτζάς μετά την ήττα από τον Ηρακλή Νίκαιας. Αναλυτικά η επιστολή που μας έστειλε:

“Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τις δυο συνεχόμενες ήττες του Αργοναύτη με Ν.Ικόνιο και Ηρακλή Νικαίας, δυο αξιοπρεπέστατες ομάδες, οι οποίες ήξεραν τι ζητούσαν μέσα στο γήπεδο και το πήραν!
Καμία ευθύνη δεν θα ρίξω, πουθενά αλλού, αν και στην Ελλάδα έχουμε μάθει, όταν χάνουμε να μας φταίνε όλοι οι υπόλοιποι, διαιτητές, παρατηρητές, το γήπεδο, η ώρα, ο καιρός, τα πάντα εκτός από τον ίδιο μας τον εαυτό.
Για τον παραπάνω λόγο και με μόνο σκοπό να επέλθει ανανέωση και ν’ αλλάξει η ψυχολογία των “ποδοσφαιριστών μου”, ώστε να βρουν την δύναμη να συνεχίσουν την δύσκολη αυτή προσπάθεια, θέτω την παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης του Αργοναύτη”.

 

Λέοντες Καμινίων- Αστέρας Νίκαιας 2-2

 

Δυο φορές προηγήθηκε ο Αστέρας Νίκαιας με δυο γκολ του Λαλάι(26’, 47’), αλλά οι Λέοντες είχαν απάντηση με ισάριθμα γκολ του Χρήστου(45’, 57’) στο μεταξύ τους 2-2.

Διαιτήτευσε ο Κουζούμης.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Χατζηπέρης, Μπετενιώτης, Σπυριδάκης(40’ Δημητρούλης), Κωνσταντινίδης, Δήμας, Ρουμελίδης, Νέστορ(57’ Γιασιάς), Μίτρε, Διαμαντόπουλος(85’ Σαμαράς), Ζούβελος(90’ Μπαλτιμάς), Χρήστου.  

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τάκος, Κανταρτζόπουλος Α., Υφαντίδης(76’ Κατσουμπής), Μανώλας, Μπουρογιαννόπουλος, Φλαμπούρης, Βελαλόπουλος, Γιαννικάκης, Σωπιάδης Χ.(72’ Μαγκώνης), Τσελίκια(61’ Κανταρτζόπουλος Π.), Λαλάι.

 

Σπίθα –  Αναγέννηση Μοσχάτου 1-5

 

Σαν σίφουνας πέρασε από τη Νίκαια η Αναγέννηση Μοσχάτου που σάρωσε την Σπίθα με 5-1 και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της .

Δυο γκολ σημείωσε ο Στέργιος ( 59’, 71΄)  και από ένα οι Βασίλη 10’, Τόττης Θ. 26’, Σινάνι 40’

Το μοναδικό των γηπεδούχων πέτυχε ο Θεοδωρίδης στο 31’

Άψογος ο διαιτητής Ιωαννίδης Κ.

ΣΠΙΘΑ : Νταβτιάν , Βάσιος, Μακρής ,Γώγιος( 72’ Τρωαδίτης) Καραμπίνης, Θεοδώρου, Λαμπράκης( 65’ Τσαμπαρλής)  Σαμωνάκης( 70’Βυργιώτης) Κανταρίδης( 46’ Φλορέα) Μιχαηλίδης, Θεοδωρίδης .

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : Γιώτης, Χορταριάς( 62’ Καπούλας) Σινάνι, Σαρδέλης, Τόττης Κ., Τομαράς, Λάμπρου, Στέργιος( 80’Ξαγοράρης) , Ταχιράι( 70’ Βελισαράτος) Βασίλη, Τόττης Θ.

 

 

Νέοι Ευγενείας – Δίας Κορυδαλλού 1-0

 

Για μια ακόμα φορά ο Πετρόχειλος σκόραρε για τους Νέους Ευγενείας . Ο ικανός επιθετικός σκόραρε για την ομάδα του μόλις στο 5’ και της χάρισε τη νίκη με 1-0 επί του Δία Κορυδαλλού που γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη  ήττα του.

Με τη νίκη αυτή  οι Ευγενιώτες πέρασαν στη δεύτερη θέση.

Καλός ο διαιτητής Μπαλαχούτης .

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Τσαΐνης, Τραμουντάνας( 74’ Κυριακουλάκος) Πολυχρονάκης, Καριντζαΐδης, Μπροτζάκης, Νταντής, Χριστοδούλου, Κουρπάς, Λοξός, Πετρόχειλος( 86’ Δημόπουλος Β.) Τσιαμήτας

ΔΙΑΣ : Αρβανίτης, Μοσχονάς, Γιαννιτσιώτης, Πιταράκης, Πηλίδης, Πούλιας, Αϊβατίδης( 66’ Σκούταρης Β.) Χαρατσάρης ( 81’φίλης), Μπουρογιαννόπουλος( 69’ Ρίζος) , Καλλής, Σκούταρης Ν.( 46’ Ντουμιτρίου )

 

 

 

Άρης Αμφιάλης- Πανφαληρικός 1-1

 

Από το α’ μέρος κρίθηκε το παιχνίδι του Άρη Αμφιάλης με τον Πανφαληρικό που έληξε ισόπαλο 1-1 .

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 23’ με τον Λαμπάι .

Οι Αμφιαλιώτες που είχαν δοκάρι στο 5’ με τον Ιωάννου , ισοφάρισαν στο 40’ με τον Μουρίκη.

Καλός ο διαιτητής Μπεσίρης

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ : Τριανταφύλλου, Παπαδόπουλος, Χατζησεβαστός( 46’ Χασάπης) Αναστασίου Α., Πολλιάς, Πλατσίδας, Χριστοφής ( 70’ Σμυρλής) Αναστασίου Γ. Ιωάννου, Βαλσαμίδης, Μουρίκης

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Χαραλαμπίδης , Γαλάνης, Ρεϊσόπουλος, Γκότσης Μπλέραντ, Σουράνης, Κοσμάς( 61’ Δαγκλής) Παναγιωτακόπουλος, Ζακόλι, Λαμπάι( 75’Αγκο) , Λάμα .