Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (5/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Δύναμη Ασπροπύργου- Εθνικός Πανοράματος 0-1

 

«Φωτιά» στο «κυνήγι» της ανόδου έβαλε ο Εθνικός Πανοράματος, καθώς λύγισε με 1-0 τη Δύναμη Ασπροπύργου στα Νεόκτιστα και και οι δυο τους μαζί με τον Κριό Ασπροπύργου ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με πένλτι στο 47’ ο Κατσίπης(ανατροπή Μπουραντά). Οι νικητές είχαν χάσει και πέναλτι στο 24’ με τον Κονιαβίτ(απέκρουσε ο Σκληρός).

Καλός ο διαιτητής Δημητρόπουλος. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο βοηθό Κρέτσιμο για γκολ του Κουσίδη στο 55’, το οποίο ακύρωσε(οφσάιντ).

ΔΥΝΑΜΗ: Σκληρός, Εριχίδης, Κουσίδης, Λαμπρινάτος Γ., Δημόγλης(49’ Τηρεκίδης), Δάλλας(82΄Δανηιλίδης), Λακάι, Κομιώτης, Λαμπρινάτος Ι., Συμεωνίδης, Μυρσίνιας(59’ Γελαδάς).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσέπερης, Κατσίπης, Λούφης Ν., Κονιαβίτης, Σούλος, Κατσαρός, Τσουτσάνης(52’ Κίσσας)μ Λούφης Χ.(46’ Δούμας), Σαμπάνης, Μπουραντάς(76΄Δανιγγέλης Ν.), Γεωργάρας.

 

 

Πυρρίχιος- Ίκαρος Νεοκτίστων  2-0

 

Στο δεύτερο μέρος ο Πυρρίχιος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Ίκαρου Νεοικτίστων Ασπροπύργου. Τα γκολ που έκιρναν τη συνάντηση σημείωσαν οι Σερταρίδης (69’) και Ελευθεριάδης(86’). Οι νικητές είχαν και δοκάρι μετά από  φάουλ του Φωτιάδη Ν.(75’).

Καλός ο διαιτητής Φίτσας.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Στεφανίδης, Φωτιάδης Ν.(46’ Μαυρίδης), Μερκάι, Μυφταράγκο, Παντελής, Ελευθεριάδης, Αγκάνοβ, Αποστολόπουλος, Τελίδης(54’ Φωτιάδης Ν.), Πιπερίδης(76’ Τσομίδης).

ΙΚΑΡΟΣ: Λαουνάρος, Κυρίουκ, Μπαρουτίδης, Ντεγκράν, Παναγιώτου, Αντωνίου, Μπετσόλι, Σιδηρόπουλος(77’ Ρούσσος), Μπριλής, Σότα(71’ Παπαντώνης), Μάμας.