Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (31/1)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Ηρακλής Ελευσίνας – Ελευσινιακός 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το Ελευσινιώτικο ντέρμπι . Προηγήθηκε ο Ελευσινιακός με τον Εφραιμίδη στο 10’.

Ο Ηρακλής που ανέβηκε στην επανάληψη και είχε τέσσερα δοκάρια με τους Κατσάφαρο ( 61’, 67’) και Πέγκο ( 70’, 82΄) κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ψιμουλάκη στο 76’.

Από τον διαιτητή Σταθόπουλο , έχει σοβαρά παράπονα ο Ελευσινιακός

ΗΡΑΚΛΉΣ : Φωτιάδης, Αξιώτης Γ. ,Λυμπέρης, Άγγος, Φιλιππής, Χατζηαντωνάκης( 59’ Πέγκος) Ψιμουλάκης, Τσολερίδης Καρκαμπάτσης, Κατσάφαρος( 90’ Βάσης) Μουράτι.

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ : Ραπτοδήμος, Τζαφέρης, Κουσιώρης, Οικονομόπουλος Πιλίδης, Μυλωνάς( 84’ Ταλαβερίδης) Πανιτσίδης( 64΄Χαραλαμπίδης), Θεοδωρόπουλος, Εφραιμίδης Τούσης Απαζίδης( 73’ Παπαδόπουλος)

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Μεγαρικός 2-1

Ένας ψυχωμένος Αστέρας Άνω Λιοσίων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να επικρατήσει του Μεγαρικού με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22’ με τον Σταμέλο. Ο Αστέρας απάντησε άμεσα στο 30’ με τον Πουλιάκο, για να πετύχει το γκολ της νίκης ο Θεοδωρόπουλος στο 58’.

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Σταμάτη  έχει ο Μεγαρικός, ιδιαίτερα για ένα γκολ του Σταμέλου στο 65’ που ακύρωσε με υπόδειξη του βοηθού Πανουτσάκου χωρίς ο τελευταίος να σηκώσει σημαία ….

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κρητικός, Βασιλείου, Σιδηρόπουλος, Θηβαίος, Σμαΐλης, Βεΐζης, Κουκουρδέλης(80’ Παμπώρης), Χρηστίδης, Πουλιάκος(85’ Κωστόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Λιγνός(65’ Καλλίνικος).  

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ : Στρατούρης, Πιλίλης, Σάλτας , Χατζόπουλος( 37’ λ.τρ. Λουκάς) , Φυλακτός, Δάλλας, Δέσκος, Βαγιανός, Σταμέλος, Ηλίας , Μενιδιάτης ( 80’ Τζαφέρης )

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply