Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (29/11)

Published

on

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Ίκαρος Νεοκτίστων 1-2

 

Νέα νίκη για τον Ίκαρο Νεοκτίστων που λύγισε με γκολ των Μάμα( 23’ πέναλτι) και Αργυρού(49’) τον Αστέρα Άνω Λιοσίων ο οποίος  μείωσε με τον Λιγνό(86’). Οι γηπεδούχοι στο 45’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Θηβαίου(2η κίτρινη), φάση για την οποία διαμαρτύρονται στο διαιτητή Μεντή, ενώ ζήτησαν και πέναλτι σε ανατροπή του Δαμιανόπουλου(80’).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κρητικός, Παπαϊωάννου, Βασιλείου, Θηβαίος, Σμαΐλης(67’ Αλεπούς), Καλαμιώτης, Δαμιανόπουλος, Σιδηρόπουλος, Λιγνός, Χρυσίδης(61’ Φλεβαράκης), Θεοδωρόπουλος.

ΙΚΑΡΟΣ: Ζερζελίδης, Παπαντώνης(80’ Καρατσίδης), Κάτσος, Ασλανίδης, Μιχαηλίδης, Αντωνίου, Σότα(86’ Ελευθεριάδης), Αργυρός(67’ Πετρίδης), Βράντζας, Μπετσόλι, Μάμας.

 

Δύναμη Ασπροπύργου- Λαμπερή 1-1

 

Προηγήθηκε η Λαμπερή με τον Οσμάνη(44’), για να ισοφαρίσει η Δύναμη Ασπροπύργου με τον Κομιώτη(74’).

Καλός ο διαιτητή Παπαχρήστος.

ΔΥΝΑΜΗ: Σιδηρόπουλος(46’ Ατμάντζεφ), Λακάι, Εριχίδης, Κουρτσανίδης, Λαμπρινάτος Γ., Κουμιώτης, Σοϊλεμετζίδης(77’ Ιωακιεμίδης), Κουσίδης, Λαμπρινάτος Ι., Συμεωνίδης, Μυρσινιάς(60’ Κόκκινος).

ΛΑΜΠΕΡΗ: Αθανασιάδης, Πέτρου, Κακάκης Γ, Κακάκης Χ., Αλεξούδης, Οικονομόπουλος, Καίσαρης, Σερβίνης, Κοντός, Οσμάνης, Ανδρόνικος.

 

Κριός Ασπροπύργου- Μεγαρικός 2-2

 

Ο Μεγαρικός προηγήθηκε 2-0 με τους Ρούσσο(24’ αυτογκόλ) και Καλαϊτζή(30’), για να ισοφαρίσει ο Κριός Ασπροπύργου με τους Πέππα(53’) και Μπολανάκη(85’), ενώ είχε και δοκάρι με τον Τόλα(80’).

Οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρά παράπονα από το διαιτητή Χρόνη  που απέβαλε τρεις παίκτες. Στο 91’ τον Γεωργιάδη(επικίνδυνο παίξιμο) και με δεύτερη κίτρινη τους Φυλακτό(93’) και Καλοϊδά(94’). Μετά τη λήξη του αγώνα έγραψε τον πρόεδρο του Μεγαρικού Μάκη Ζαφείρη για λεκτική επίθεση στο διαιτητή και απειλές.