Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (28/1)

Published

on

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τους αγώνες  της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΔΑ

Αστέρας Μαγούλας- Ερμής Άνω Λιοσίων 0-1

 

Ήττα σοκ στο 92’ για τον Αστέρα Μαγούλας, καθώς έχασε με 1-0 στην έδρα του από τον ψυχωμένο Ερμή Άνω Λιοσίων και «εκθρονίστηκε» από την κορυφή.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 92’ ο νεοαποκτηθής επιθετικός από την ΑΕ Ζεφυρίου Αλέξανδρος Ιακωβίδης.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής Χαμπιλάι έγραψε στο φύλλο αγώνος τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Βάση Η. για εξύβριση, καθώς επίσης και τον Καπουράνι, ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά στο βοηθό Φούρκα και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και στο σώμα.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο βοηθό Καργάκο για οφσάιντ στη φάση του γκολ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κυδωνής, Κατσανέας(46’ Βάσης Η.), Κουσιωρής(77’ Καπουράνης), Βάσης Χ., Λογοθέτης Φ., Χαραλαμπίδης, Χαλβατζίου, Μπάλα, Λογοθέτης Α., Μεϊμαρίδης(60’ Χαλκίδης), Καπουράνι.

ΕΡΜΗΣ: Ματουσιάκ, Θάνος, Στέφου(89’ Λάνι), Κοντογιάννης, Νάτσι, Καβουρίνος, Παπάζογλου, Κεχρής(89’ Μίχος), Σαρσαρίδης(76’ Βασιλείου), Ιακωβίδης, Νίκας(41’ Κίσσας).

Λαμπερή- Μεγαρικός 3-0

Στην επανάληψη η Λαμπερή κατάφερε να λυγίσει τον ανεβασμένο Μεγαρικό με 3-0.

Τα γκολ των νικητών σηεμείωσαν οι Μπόνο(46’), Λέσι(80’) και Οσμάνης(84’).

Διαιτήτευσε ο Φίτσας.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Τσιλιώνης, Χρηστάκης, Μαμάκος Α., Μηλιώτης, Αδαμόπουλος, Καίσαρης, Μπόνο(88’ Πάκος), Οσμάνη, Τεπέτοβ(86’ Τζάνος), Λέσι(85’ Ζώτο).

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σκληρός, Ηλίας(65’ Κόλα), Δάλλας, Ζεϊνάτι, Στρατούρης, Δημόγλης(65’ Μήνος), Γεωργακής, Μωραΐτης(88’ Γελαδάς), Μπέλσης(88’ Βασίλαινας), Καλιπέτσης, Πετρόπουλος.

Λέων- Άγιοι Ανάργυροι 2-3

Παλληκαρίσια νίκη για τους Αγίους Αναργύρους, που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Λέοντα με 2-0, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη με 3-2, σημειώνοντας το δεύτερο «τρίποντό» τους στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι, που έχασαν πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος, προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Σιδηρόπουλου(9’) και Ζαπουνίδη(28’), αλλά στο 35’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Σαχσανίδη με δεύτερη κίτρινη. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και γύρισαν το ματς με τέρματα των Αρναουτάκη(41’), Κατσογιάννη(64’) και Θεοδωρίδη(80’).

Ο Λέων ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες, καθώς στο 92’ ο διαιτητής Χρόνης απέβαλε με δεύτερηκίτρινη και τον Δανιηλίδη.

ΛΕΩΝ: Ηλιάδης, Νικολόπουλος, Γραμματικόπουλος, Μιχαηλίδης, Σαχσανίδης, Δανιηλίδης, Ζανέσης, Κωνσταντινίδης(64’ Ευθυμιάδης), Κορδέρας, Σιδηρόπουλος, Ζαπουνίδης(55’ Μήτρος).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Μικρός, Τυρλής, Μεχμέτι, Χατζητσοπάνης, Τσομίδης(46’ Κατσογιάννης), Αρναουτάκης, Χαμηλάκης(36’ λ.τρ. Παρίσης), Αντωνάρας, Μακρίδης(88’ Διαμαντής), Πούρης, Θεοδωρίδης.