Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (26/10)

Published

on

Aναλυτικό ρεπορτάζ, γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Σκορπιός Φυλής- Ίκαρος Νεοκτίστων

 

Την εξαιρετική πορεία που διαγράφει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος συνέχισε χθες ο Ίκαρος Νεοκτίστων Ασπροπύργου, καθώς λύγισε στο Πανόραμα τον σκληροτράχηλο Σκορπιό Φυλής με 1-0 και παραμένει αήττητος με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Χατζαντωνάκης στο 32’. Στο 85’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία’ για την ισοφάριση με το σουτ του Λέλου να αποκρούει με υπερένταση στη γραμμή ο Ασλανίδης.

Με δέκα τελείωσαν και οι δυο ομάδες το ματς λόγω αποβολών των Κοκόρια(2η κίτρινη) και Λευκόπουλου(απώθησε αντίπαλο).

Καλός ο διαιτητής Χαμπιλάι. Στο 90’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με τον Βράντζα, αλλά ακυρώθηκε με υπόδειξη του   βοηθού  Παπαχρήστου για επιθετικό φάουλ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χάζλαρης, Γιαννακουδάκης, Κατσάρας, Χρυσαφίδης, Λέλος, Κοκόριας, Αργυρόπουλος(73’ Καϊταζής), Παπαδόπουλος, Πλατσιδάκης, Ρίζος, Ελευθριάδης.

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Μαρτίδης(53’ λ.τρ. Βράντζα), Βλάχος, Αμπαζής, Ασλανίδης, Καμπόλης, Παπαντώνης(80’ Λευκόπουλος), Ντεγκράν, Μπετσόλι(67’ Ατματσίδης), Χατζαντωνάκης, Τσεβάς.

 

Απόλλων Ποντίων- Αστέρας Άνω Λιοσίων 4-0

Με ηγέτη και σκόρερ τον Χρήστο Γκαβζίδη που σημείωσε και τα τέσσερα γκολ( 3’, 42’, 59’, 77’ ) ο Απόλλων Ποντίων κατέβαλε τον Αστέρα Άνω Λιοσίων με 4-0 και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Αλιάγα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σωπιάδης Α., Καμενίδης, Μιχαηλίδης, Τσουμπρής, Εραλίδης(61’ Χιονίδης Κ.), Κυριαζίδης(61’ Χιονίδης Γ.), Σωπιάδης Θ., Γεωργιάδης, Μεντικίδης(70’ Παπαδόπουλος), Γκαβζίδης, Γιαννακόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ: Κρητικός, Παπαϊωάννου(63’ Δαμιανόπουλος), Σμαΐλης, Καλαματιανός, Τσολακίδης(67’ Καλλίνικος), Κωστόπουλος, Σιδηρόπουλος(46’ Αποστολίδης), Σπυρόπουλος, Βειζί, Διαμαντόπουλος, Γκιούρα, Βασιλείου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply