Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (21/10)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Ίκαρος Νεοκτίστων- Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας 1-3

 

Την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα συνέχισαν οι Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας, που κατέβλαν στα Νεόκτιστα με 3-1 τον τοπικό Ίκαρο και πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα. 

Τα γκολ της νεανικής ομάδας του Γιώργου Σωτήρχου πέτυχαν οι Φυσαράκης(4’), Ζήλο(50’) και Τσέκα(74’ πέναλτι). Για τον Ίκαρο είχε μειώσει σε 2-1 ο Κυριλίουκ(58’). Ο τελευταίος στη φάση του γκολ χτύπησε στη μύτη και μετά το τέλος του αγώνα μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νίκαιας, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Στο 81’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Παρίση με δεύτερη κίτρινη. 

Παράπονα για την ανοχή στο πειθαρχικό κομμάτι έχει ο Ίκαρος από το διαιτητή Χαμπιλάι, καθώς από το σύλλογο ισχυρίζονται ότι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. 

ΙΚΑΡΟΣ: Λαουνάρος, Κυριλίουκ(78’λ.τρ.  Βαλέτας), Μποσδούκος(73’ Λιάκος), Κουμουρίγια, Βράντζας, Παπαντώνης, Ζατζηαντωνάκης(59’ Ρούσσος), Στασινόπουλος, Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης, Μάμμας. 

ΑΓΙΟΙ: Μικρός, Ρούσσος, Ραπτόπουλος, Αρναουτάκης, Κοβιός, Φυσαράκης, Πίνης(56’ Παρίσης), Ραματιάς, Ζήλο(75’ Καλατζάκος), Τσέκα(73’ Ράλλης), Χρόνης(68’ Θεοδωρίδης). 

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Εθνικός Πανοράματος 1-2 

 

Τρία στα τρία και για τον Εθνικό Πανοράματος που λύγισε στο Πανόραμα με 2-1 τον σκληροτράχηλο Αστέρα Άνω Λιοσίων. 

Η ομάδα του Χρήστου Ράλλη προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Σαχσανίδη(16’) και  Κατσίκη(49’), για να μειώσει ο Αστέρας με τον  Σαρλά(55’). 

Ο πολύ καλός διαιτητής Καργάκος στο 75’ απέβαλε από τους γηπεδούχουε με δεύτερη κίτρινη τον Θηβαίο.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαμιανόπουλος, Τσιώλης Σ., Σμαΐλης, Θηβαίος, Σαρλάς, Αλεπούς(81’ Χρυσίδης), Σερέπας, Θεοδώρου(89’ Καλαμιώτης Δ.), Ντάνος(75’ Καλαμιώτης Β.), Τσιώλης Κ., Λιόσης(59’ Σαμαράς). 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσουτσάνης, Μπελάλης, Κατσίπης(60’ Μανώλας), Ρόντο, Κατσαρός, Πλαβούκος(65’ Σαμπάνης), Ντόκα(81’ Τσαλιαγκός), Λούφης, Σαχσανίδης, Ιωάννου, Κατσίκης(87’ Στρατής). 

 

ΑΕ Ζεφυρίου- Λέων 0-5 

 

Σωστό… «λιοντάρι» ο Λέων κατασπάραξε με 5-0 την απογοητευτική και πάλι ΑΕ Ζεφυρίου, η οποία μετρά τρεις σερί ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. 

Τρία γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο  Κορδέρας(24’ πέναλτι, 56’, 84’)  και από ένα οι Κουφουδάκης(60’)  και Τσάτσας(78’). 

Σωστός ο διαιτητής Χρόνης. 

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Μποζίκης, Καλαμιώτης(69’ Βανχαλόπουλος), Συρανίδης Α., Γρκέντζας, Μουράτογλου, Θανάσης Χ., Πιπίνης Σ.(70’ Σερεμέτης), Καβάκος, Καραγιαννόπουλος(54’ Χατζηγιάννης), Καζάντζης, Χαραλάμπους(63’ Μπακόπουλος).

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης, Νικολόπουλος(84’ Μητρόπουλος), Μανάφας, Τζανέτος, Δανιηλίδης(75’ Μάρκου), Μήτρος(84’ Κρανίδης), Σούλα, Κουφουδάκης(76’ Ζανέσης), Κορδέρας, Ζαπουνίδης, Τσάτσας.  

 

Δύναμη Ασπροπύργου- ΠΑΟ Φυλής 1-0

 

Με σκόρερ τον Ιούλιο Λαμπρινάτο στο 69’ η Δύναμη Ασπροπύργου κατέβαλε με 1-0 τον φιλότιμο ΠΑΟ Φυλής στο ντέρμπι της «ουράς» και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.  

Καλός ο διαιτητής Δεμερτζής. 

ΔΥΝΑΜΗ: Αϊβαλιώτης, Γερονικολός, Πριβέλας, Στυλίδης, Σταύρου, Λαμπρινάτος Γ., Παντελιδάκης, Παπούλιας(61’ Δρακάκης), Φλωρόπουλος(65’ Τζόκας), Λαμπρνάτος Ι., Τσιρίδης.