Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (20/5)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

Πρωταθλητής ο Αστέρας Μαγούλας, 6-0 τους Αγίους Αναργύρους

 

Η άνοδος σφραγίστηκε την προηγούμενη βδομάδα. Σήμερα(20/5) ο Αστέρας Μαγούλας, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος «κλείδωσε» και μαθηματικά το πρωτάθλημα μετά και το 6-0 επί των νεανικών Αγίων Αναργύρων Ελευσίνας. Μάλιστα ο Αστέρας ξεπέρασε με αυτό το σκορ και το φράγμα των 100 γκολ στην επίθεσή του, φτάνοντας τα 103 τέρματα.

Δυο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Αδάκτυλου πέτυχε ο Λογοθέτης Αν.(3’, 46’), ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι  Χαλκίδης(23’), Βάσης Χ.(33’), Λογοθέτης Α.(34’) και  Χαραλαμπίδης(58’).

Την παρθενική τους συμμετοχή με τα χρώματα του Αστέρα πραγματοποίησαν ο 17χρονος Χαλβατζίου Μίλη και ο 15χρονος Κορωναίος Κυριάκος.

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Χαμπιλάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ρόκας, Ηλιόπουλος, Κουσιορής(69’ Αδάμ), Βάσης Χ., Λογοθέτης Φ., Χαραλαμπίδης, Χαλκίδης, Λογοθέτης Α., Λογοθέτης Αν.(76’ Κορωναίος), Μεϊμαρίδης(71’ Χαλβατζίου Ε.), Βάσης Η.(57’ Σούτας).

ΑΓΙΟΙ: Μικρός, Τρόκα(60’ Τυρλής), Ζίμπερι, Αρναουτάκης, Πουρής, Χαμηλάκης(46’ Τσομίδης), Παρίσης(76’ Διαμαντής), Ρούσσος, Καλατζάκος(68’ Παπαμηνάς), Κατσογιάννης, Θεοδωρίδης.

 

Ερμής Άνω Λιοσίων- Μεγαρικός 2-0

 

Μετά από πέντε αγωνιστικές ο Ερμής Άνω Λιοσίων επανήλθε στις νίκες καταβάλλοντας με 2-0 τον ελλιπέστατο Μεγαρικό, ο οποίος για τα πρώτα δεκατρία λεπτά ξεκίνησε τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς έφτασε αργοπορημένος στο γήπεδο ο Μίνος.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, που τον τελευταίο καιρό κάνουν δοκιμές και με παίκτες από το εφηβικό, ήταν ο Πετρίδης ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης(25’, 44’).

Καλός ο διαιτητής Οικονόμου.

ΕΡΜΗΣ: Ματουσιάκ(71’ Τζελέπης), Θάνος, Ζεϊμπέκης, Κοντογιάννης, Κίσσας(15’ Μίχος), Καβουρίνος, Παπάζογλου, Δεληγιάννης, Σιδηρόπουλος, Πετρίδης, Χαριτίδης(58’ Λώλος).

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σκληρός, Θεοχάρης, Τοπάλης, Σάλτας, Γελάδας, Μίνος, Δημόγλης, Περάμαντζης(71’ Βασίλαινας), Γιουρούκος, Μουσταφά, Καραγκούνης.

 

Λέων- Εθνικός Πανοράματος 5-4

 

Πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ είχε η αναμέτρηση στο γειτονικό ντέμπι ανάμεσα στον Λέοντα και τον Εθνικό Πανοράματος, με τον πρώτο να επικρατεί με 5-4.

Δυο γκολ για τους νικητές έβαλε ο Δανιηλίδης(31’, 71’)  και από ένα σημείωσαν οι  Τζανέτος(37’), Ευθυμιάδης(43’) και  Νικολόπουλος(75’).

Ο Εθνικός βρήκε δίχτυα με τους Σαμπάνη(22’), Τσουτσάνη(35’ πέναλτι, 84’) και  Ντόκα(62’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Χρόνης.

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης, Καραχάλιος, Μιχαηλίδης, Τζανέτος, Μήτρος, Δανηιλίδης, Ευθυμιάδης, Νικολόπουλος, Κορδέρας, Ζαπουνίδης(57’ Κουφουδάκης), Μολταβάν.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Ατματσίδης, Κυρίου, Σούτας(46’ Γιανναδάκης), Κυρίτσι(71’ Κακαβογιάννης), Μπελάλης(67’ Μουταφτσής), Κατσαρός, Τσουτσάνης, Λούφης, Ντόκα, Σαμπάνης, Βασίλης(60’ Σονίδης).  

 

Λαμπερή- Αστέρας Άνω Λιοσίων 1-1

 

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηαν Λαμπερή και Αστέρας Άνω Λιοσίων. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Ντέντε(12’), για να ισοφαρίσει η Λαμπερή με τον Τεπέτοβ(42’).

Ο Αστέρας διαμαρτύρεται στο διαιτητή Μπούρδο για γκολ που πέτυχε με τον Ντέντε στο 76’ και ακύρωσε για επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ Γκούνα, ενώ έχει παράπονα και από τις υποδείξεις του βοηθού Σαββόγλου. H Λαμπερή ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Τεπέτοβ στο 92′.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Γκούνας, Χρηστάκης, Μυλωνάς, Μπεκιάρης, Πάκος, Χριστοφής(62’ Μαρκάκης), Λυμπέρης, Βλέκος, Μπόικα, Τεπέτοβ, Τζάνος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαμιανόπουλος, Τσιώλης Σ., Σμαΐλης, Θηβαίος, Καλαμιώτης Δ., Θεοδώρου, Σερέπας, Αλεπούς(59’ Σαρλάς), Ντέντε, Φορτούνης(83’ Καλαμιώτης Β.), Κουτρουμπίλας(59’ Λαθούρας).