Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (19/10)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Αργώ Μεγάρων- Απόλλων Άνω Λιοσίων 8-0

 

Τρία στα τρία για την Αργώ Μεγάρων που συνέτριψε με 8-0  τον Απόλλωνα Άνω Λιοσίων .

Οι φιλοξενούμενοι αν και δήλωσαν ενδεκάδα , ξεκίνησαν  με δέκα παίκτες ( Δεν προσήλθε ο Ψυχογιός) ενώ στην επανάληψη συνέχισαν με εννιά αφού ο προπονητής της ομάδας έδωσε εντολή στον Ζάχο να μην βγει να συνεχίσει , όπως έγραψε ο διαιτητής Παγώνας.

ΑΡΓΩ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ανδρέου, Τσιούνης( 46’ Καλιπέτσης) , Μητρόπουλος. Γελαδάς, ΣτρατούρηςΣ, Βοηδίλας, Μανθόπουλος, Μπέλσης Π., ( 82’ Στρατούρης Ε.) Γνάτης( 46’ Πομώνης ) , Σαμπάνης, Ζουμπουρλής.

ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Λ.: Μιχαηλίδης, Φυτόπουλος, Μπάκας, Μιχελή, Ράπτης, Ζάχο, Φλωρόπουλος, Ντότση, Χάνα, Φλούδας

 

 

Ίκαρος Νεοκτίστων –ΑΟ Ελευσίνας 3-3

 

Πρώτο « στραβοπάτημα » για τον Ίκαρο Νεοκτίστων που παραχώρησε ισοπαλία 3-3 .

Για τους Ασπροπυργιώτες σκόραραν οι Ασλανίδης( πέναλτι) 35’ ,Βλάχος 66’, Τσεβάς 89’.

Ο Γεωργίου σημείωσε δυο γκολ ( 70’,72’) και ένα ο Μπρέκου 32’.

Καλός ο διαιτητής Παπαχρήστου

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Μαρτίδης( 75’Λευκόπουλος) Βλάχος, Αμπατζής Ν., Ασλανίδης, Καμπόλης, ( 90’ Πέππας) Παπαντώνης, Ντεγκράν, Μπετσόλι, Χατζαντωνάκης, Τσεβάς(91’ Φλοριάν)

ΑΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Σίνδος, Αναστόπουλος, Σταμπουλής Γεωργίου,Παναγόπουλος, Τζούλας, ( 83’ Καραχάλιος) Γεωργιόπουλος, ( 63’ Παινέσης) , Μπρέκου, Ναλμπάντης, Λιακόπουλος, Τσουμπρής.

Λαμπερή- Απόλλων Ποντίων 0-2

Στο τελευταίο τέταρτο ο Απόλλων Ποντίων κατέβαλε την Λαμπερή με 2-0 στο «Γ. Ρουμελιώτης» και μετρά τρεις σερί νίκες σε ισάριθμα ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 76’  ο Γκαβζίδης Κ. με πέναλτι, που κέρδισε ο Σωπιάδης, για να «κλειδώσει» τη νίκη στο 85’ ο Μιχαηλίδης. Οι νικητές είχαν και δυο δοκάρια με τους Γκαβζίδη Χ. 17’ και Παπαδόπουλο Ν. 26’.

Με λάθη ο διαιτητής ο Δημόπουλος. Στο 79’ του αγώνα, όπως γράφει ο ρέφερι στο φ.α., φίλαθλος χωρίς διακριτικά εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο πηδώντας από τα κάγκελα από τη μεριά του δεύτερου βοηθού και κινήθηκε απειλητικά στο διαιτητή και τον εξύβρισε. Υπήρξε τρίλεπτη διακοπή και ύστερα από παρέμβαση ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων ο φίλαθλος απομακρύνθηκε και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Παππά,ς Βοσγκά, Αλεξούδης, Μηλιώνης, Φαρμάκης, Οικονόμου, Λαδάς(46’ Κακάκης), Τζάνος(81’ Μενής), Γεωργίου(46’ Κοντός), Μαμάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: Σεμένοβ, Μιχαηλίδης, Τσουμπρής, Εραλίδης, Νεανίδης, Παπαδόπουλος Χ., Γκαβζίδης Χ., Παπαδόπουλος Ν.(80’ Μεντικίδης), Γιαννακόπουλος(66’ Σωπιάδης), Γεωργιάδης, Γκαβζίδης Κ.(80’ Χιονίδης Γ.).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply