Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (18/12)

Published

on

Εθνικός Πανοράματος- Πυρρίχιος 5-2

 

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 5-2 έκαμψε ο Εθνικός Πανοράματος τον Πυρρίχιο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπουραντά(20’), για να απαντήσει άμεσα ο Πυρρίχιος με τον Σερταρίδη (21’). Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Μουατζίρι(τελευταίος παίκτης), απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Βάτσιο. Με αριθμητικό πλεονέκτημα ο Εθνικός στη συνέχεια έφτασε στη νίκη με γκολ των  Κονιαβίτης(39’, 50’), Τσουιτσάνη(56’) και Δούμα(86’). Ο  Πυρρίχιος είχε προηγηθεί 1-2 , με τον Αγκάνοβ, ενώ του ακυρώθηκε και γκολ στο 61’ με τον Καλδή για επιθετικό φάουλ.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Λαθούρας, Κυρίου, Κατσίπης, Λούφη, Κονιαβίτης, Κατσαρός, Τσουιτσάνης(84’ Δανιγγέλης), Λούφης(79’ Δούμας), Μπουράντας, Ρόντο, Γεωργαράς(68’ Δέδες).

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Στεφανίδης, Σαββίδης(46’ Τζιμούρτος), Μερκάι,  Μουατζίρι, Μαυροδόντης, Μαυρίδης(57’ Πετρίδης), Φαμελιάδης, Αποστολόπουλος(70’ Σαμψωνίδης), Καλδής, Σερταρίδης, Αγκάνωβ.

 

Δύναμη Ασπροπύργου- Μεγαρικός 2-1

 

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Δύναμη Ασπροπύρου που έκαμψε δύσκολα με 2-1 τον Μεγαρικό.

Το ματς κρίθηκε στην επανάληψη με τη Δύναμη να παίρνει «κεφάλι» στο σκορ με τον Μυρσίνια(52’) και τον Μεγαρικό να ισοφαρίζει με τον Δέσκο(70’). Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο μόνιμος σκόρερ των γηπεδούχων Λαμπρινάτος Ι. στο 77’.

Από ένα δοκάρι είχαν και οι δυο ομάδες με τους Καράβολο(20’) και Συμεωνίδη(60’).

Καλός ο διαιτητής Αλιάγας.

ΔΥΝΑΜΗ: Ψαρόπουλος, Ατμάτζεφ, Κουσίδης, Λαμπρινάτος Γ., Κομιώτης, Μυρσίνιας, Λακάι, Εριχίδης, Λαμπρινάτος Ι., Συμεωνίδης, Δανιηλίδης(55’ Αδελφόπουλος, 77’ λ.τρ. Σιδηρόπουλος).

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Μαργαρής, Μαωραΐτης(74΄Σάλτας(, Τοπάλης, Φυλακτός, Στρατούρης, Μπαμπάνης, Δέσκος, Πέγκος, Γιάχο(46’ Χαλκίδης), Καπουράνη, Καράβολος(63’ Γεωργάκης).  

 

Λαμπερή- Ερμής Άνω Λιοσίων  1-2

 

Πιο αποφασιστικός ο Ερμής Άνω Λιοσίων λύγισε στο «Γ. Ρουμελιώτης» την επιπόλαια Λαμπερή με 2-1 και σημείωσε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι  φιλοξενούενοι προηγήθηκαν 2-0 με τους1 Ιακωβίδη(12’) και Θεοφανίδη(35’), για να μειώσει η Λαμπερή με τον Μηλιώτη(66’). Οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια με τους Σύρο(55’), Μηλιώτη(72’) και Κακάκη Χ.(90’).

Καλός ο διαιτητής Χρέλιας.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Λυμπέρης, Κακάκης Γ.(46’ Καρεμφυλάκης), Ρούσσος, Μηλιώτης, Μαμάκος Ι.(76’ Κινήρης), Λέσι, Σύρος, Χρηστάκης, Κόντος, Κακάκης Χ.(92’ Χατζηαντωνάκης).

ΕΡΜΗΣ: Τζερεμάκης, Αλεξίου, Ματζώρος, Μαυροειδής, Φέκος, Καβουρίνος, Κωνσταντινίδσης, Βουγιουκλίδης, Ηλιόπουλος(46’ Μίχος), Ιακωβίδης(87’ Γαρδίκης), Θεοφανίδης.

 

Αργώ Μεγάρων- Αστέρας Άνω Λιοσίων 0-1

 

Χάρη στο γκολ του Πολιάκοβ στο 30’, ο Αστέρας Άνω Λιοσίων κατέβαλε με 1-0 την Αργώ Μεγάρων και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα μετά από έξι αγωνιστικές.

Πριν την έναρξη του αγώνα τραυματίστηκε στο ζέσταμα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Άγγελος Υψηλάντης(χτύπησε το κεφάλι του στο δοκάρι και λιποθύμησε), με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Σακκά να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες, καθώς ο γιατρός του αγώνα ακόμα δεν είχε καταφτάσει στο γήπεδο. Ο παίκτης διακομίστηκε στο Κρατικό Νίκαιας, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Καλός ο διαιτητής Χρόνης.

ΑΡΓΩ: Σκληρός, Βρεκός, Υψηλάντης, Μητρόπουλος, Κουντεμάνης, Δάλλας, Κούμαρης, Σαμπάνης, Μπέλσης(69’ Μπούρης), Σάσσος(67’ Μενιδιάτης), Γραμματικός(56’ Μουτζούκος).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαμιανόπουλος Ε., Κούτρας, Σμαΐλης, Θηβαίος, Σιδηρόπουλος, Αλεπούς(86’ Καλαμιώτης Β.), Δέδες(55’ Τσιάκαλος), Καλαμιώτης Δ., Πολιάκοβ(77’ Μητρόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Τζιόλης.