Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (17/12)

Published

on

Λαμπερή- Κριός Ασπροπύργου 1-1

 

Στο 87’ η παθιασμένη Λαμπερή ισοφάρισε σε 1-1 τον Κριό Ασπροπύργου, ο οποίος έχασε πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πεΐδη στο 67’, αλλά η ομάδα του Χρήστου Παλλίδη κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τεπέτοπ στο 87’.

Ο Κριός είχε δοκάρι στο 93’ με τον Πέππα.

Διαιτήτευσε ο Φίτσας.

ΛΑΜΠΕΡΗ:  Καπνογιάννης, Τεπέτοβ, Μπόνο, Μαμάκος Ι., Μηλιώτης, Λυμπέρης, Ζώτος(64’ Κινήρης), Τσιλιώνης, Χρηστάκης(87’ Μυλωνάς), Μαμάκος Α.(78’ Τζάνος), Λεσάι.

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης Α., Λινάρδος, Παππάς, Γιαϊλίδης, Σίνος, Πέππας, Βαλμάς(56’ Πεΐδης), Πασαλίδης, Μαζμανίδης(82’ Λειβαδάς), Αθανασόπουλος, Σωπιάδης Θ..

 

 

Αίας  Παραλίας- Λέων 2-1

 

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τον Αίαντα Παραλίας που λύγισε με 2-1 τον αξιόμαχο Λέοντα και ανήλθε στην δεύτερη προνομιούχο θέση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μητρόπουλο στο 41’, αλλά η  συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για αυτούς, καθώς στην επανάληψη ο Αίας γύρισε το ματς με γκολ των Μπουτάση(60’) και Αμπαζάι(77’).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Λιόλιο(14’).

Διαιτήτευσε ο Χρέλιας.

ΑΙΑΣ: Κατσαπρίνης, Τζούντι  Γ. Κουσίδης, Ρούπας, Ντούρος(19’ λ.τρ. Αμπαζάι), Ντερβισάι(46’ Νικολά), Ρεντζέπης, Μπουτάσης, Τσούντι Ν., Λιόλιος, Ρότσκα(81’ Χαλιλόπουλος).

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης, Νικολόπουλος, Γραμματικόπουλος, Τζανέτος, Μήτρος, Μιχαηλίδης(81’ Ευθυμιάδης), Ζανέσης, Γκοβίλας, Κορδέρας, Δαμιαλίδης,  Μητρόπουλος(46’ Τσιμπούλας).

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Άγιοι Ανάργυροι 3-2

 

Ο Αστέρας Άνω Λιοσίων ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της «ουράς», καθώς παίζοντας ψυχωμένα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 κατάφερε να κάνει την ανατροπή σημειώνοντας το πρώτο του «τρίποντο» στο πρωτάθλημα επικρατώντας τελικά με 3-2 .

Οι φιλοξενούμενοι πήραν «αέρα» δυο τερμάτων στο πρώτο εικοσάλεπτο με γκολ των Παρίση(17’) και Αντωνάρα(20’). Αλλά η ομάδα του Γιώργου Θηβαίου έδειξε χαρακτήρα στη συνέχεια και έκανε την ολική ανατροπή με τους Τσιώλη Κ.(45’), Σερέπα(55’) και Ντέντε(82’).

Καλός ο διαιτητής Χαμπιλάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαμανιανόπουλος, Σπυράκος(63’ Σμαΐλης), Χρονόπουλος, Θηβαίος, Καλαμιώτης Δ., Λιόσης, Τσιώλης Σ.(46’ Σαρλάς), Σιδηρόπουλος(83’ Καλαμιώτης Β.), Δέδε(90’ Μητρόπουλος), Τσιώλης Κ., Σερέπας.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Κατσανεβάκης, Παπαμηνάς(17’ λ.τρ. Χατζοπλάνης), Θεοδωρίδης, Σιδηρόπουλος, Τσομανίδης(64’ Κορφιάτης), Πούλος, Παρίσης, Καλατζάκος(56’ Καμηλάκης), Αντωναράς, Αρναουτάκης, Μακρίδης(59’ Στέρπος).