Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Λαμπερή 2-3

 

Αγχωτική νίκη στην πρειμέρα για τη Λαμπερή Ελευσίνας, που αν και έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε του πολύ καλού Αστέρα Άνω Λιοσίων με 3-2.

Μόλις στο 3’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι(χέρι Σαρλά), που όμως ο Γκίνης αστόχησε( απέκρουσε ο Κυριακός).

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι του Γιώργου Θηβαίου πήραν διπλό προβάδισμα με γκολ των Σαρλά(14’ εκτέλεση φάουλ) και Τσιώλη Κ.(23’), αλλά η Λαμπερή κατάφερε να κάνει την ανατροπή με χατ τρικ του εντυπωσιακού χθες Χρήστου Οσμάνη(31’, 49’, 52’).

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Χρόνη έχουν οι γηπεδούχοι, καθώς διαμαρτυρήθηκαν ότι είχε προηγηθεί χέρι του επιθετικού στη φάση του πρώτου γκολ της Λαμπερής, ενώ επίσης φωνάζουν για επιθετικό φάουλ στο γκολ της ισοφάρισης, πάνω στον γκλοκίπερ Κυριακό, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, για να του τοπθετηθούν ράματα.

ΑΣΤΕΡΑΣ:   Κυριάκος, Τσιώλης Σ., Σμαΐλης, Θηβαίος, Σαρλάς, Αλεπούς, Σερέπας, Θεοδώρου, Μητρόπουλος(57’ Χρυσίδης), Τσιώλης Κ., Σαμαράς(49’ Καλαμιώτης).

ΛΑΜΠΕΡΗΣ: Γκούνας, Χρηστάκης Ε., Λυμπέρης, Μπακατσέλος, Μηλιώτης(46’ Σίνος), Αδαμόπουλος, Τεπέτοβ(43’ Μαμάκος Α.), Χρηστάκης Γ.(30’ Αθανασόπουλος), Τζάνος, Οσμάνης(89’ Βλέκος), Γκίνης.

 

Δύναμη Ασπροπύργου- Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας 0-1

 

Με  το γκολ του Ραματιά στο 55’ οι Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας άλωσαν τα Νεόκτιστα, καθώς κατέβαλαν με 1-0 την Δύναμη Ασπροπύργου, στην επανεμφάνισή της στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΔΑ. Ιδανικό ξεκίνημα για τους «μπέμπηδες» του Γιώργου Σωτήρχου.

Στο 75’ ο διαιτητής Χαμπιλάι απέβαλε από τους φιλοξενούμενους τον Πουρή, ο οποίος διπαληκτίστηκε με τον Λαμπρινάτο Ι..

ΔΥΝΑΜΗ: Αϊβαλιώτης, Γερονικολός, Τριβέλας, Στυλίδης, Τυρίδης, Λαμπρινάτος Γ., Κουρτσιλίδης(67’ Δρακάκης), Φλωρόπουλος(77’ Αγγέλου), Λαμπρινάτος Ι., Παστρικός, Τριανταφύλλου(72’ Παπούλιας).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ:  Καπνογιάννης,  Ρούσσος,  Ραματιάς(78’Θεοδωρίδης),  Αρναουτάκης, Κοβιός,  Πουρής,  Παρίσης,  Φυσσαράκης,  Καλατζάκος(46’ Τσέκα),  Ραπτόπουλος(60’ Πίνης), Χρόνης(70’ Κατσογιάννης).