Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (1/3)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Αργώ Μεγάρων- Απόλλων Ποντίων 2-2

Πρώτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα για τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Ποντίων που ισοφαρίστηκε στο 90 σε 2-2 από την αξιόμαχη Αργώ Μεγάρων και ενώ προηγούταν με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν γρήγορα μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ των Μεϊμαρίδη 12’ και Γεωργιάδης 16’, αλλά η Αργώ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με τέρματα των Ζωγράφου 39’ και Ζουμπουρλή 90’.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 69’ με δέκα λόγω αποβολής Τσιούνη(2η κίτρινη).

Σοβαρά παράπονα έχουν και οι δυο ομάδες από το διαιτητή Κορδολαίμη. Οι γηπεδούχοι για ένα ακυρωθέν γκολ του Μητρόπουλου στο 45’ και ο Απόλλων για ένα πέναλτι στο 72’.

ΑΡΓΩ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ανδρέου, Ζαχαριάς(22’ Ζωγράφος), Μητρόπουλος, Γελάδας, Στρατούρης Σ.(60’ Γνάτης), Βοϊδίλας, Τσιούνης, Καλιπέτσης(88’ Μανθόπουλος), Πομώνης, Μπέλσης, Ζουμπουρλής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: Σωπιάδης Α., Μεντικίδης, Τσόρτανίδης(81’ Χιονίδης Γ.), Μιχαηλίδης, Γιαλίδης, Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Ν.(81’ Χιονίδης Ι.), Γεωργιάδης, Σωπιάδης Θ., Γκαβζίδης, Μεϊμαρίδης(75’ Μπαϊράμοβ).

 

Σκορπιός Φύλης- Αστέρας Άνω Λιοσίων 2-1

Με πρωταγωνιστές τα αδέλφια Λέλου ο Σκορπιός Φύλης επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του Αστέρα Άνω Λιοσίων με 2-1.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 16’ με πέναλτι του Χρυσίδη (ανατροπή Λιγνού). Όμως οι παίκτες του Παναγιώτη Λουμάκη, ( νίκησε  την πρώην ομάδα του) ανέτρεψαν την κατάσταση με τα γκολ των Λέλου Ε.(23’) και Λέλου Χ.(70’).

Καλός ο διαιτητής Μεντής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χάζλαρης, Ελεύθερος, Γκετσάι, Θεοδώρου, Σπηλιώπουλος, Κατσίβελας, Λέλος Χ.(74’ Ελευθεριάδης), Θάνος(46’ Κοκόριας), Λέλος Ε., Παρτσινέβελος(65’ Μπήκας), Πουμπουρίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κρητικός, Βασιλείου(75’ Παπαϊωάννου), Σιδηρόπουλος, Θηβαίος(89’ Κωστόπουλος), Σμαΐλης, Βεΐζι, Λιγνός, Χρυσίδης, Θεοδωρόπουλος(65’ Καλλίνικος), Δαμιανόπουλος, Πολιάκοβ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply