Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (11/3)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Μεγαρικός- Πυρρίχιος 1-5

 

Ο Μεγαρικός προηγήθηκε  στο 10’ με τον Καράβολο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς ηττήθηκε τελικά με 5-1 από τον Πυρρίχιο.

Χατ τρικ για τους νικητές σημείωσε ο Σερταρίδης(28’, 54’, 90’) και από ένα γκολ σημείωσαν οι Μερκάι(37’) και Παπαδόπουλος(58’). Ο Πυρρίχιος είχε και δοκάρι με τον Μαυρίδη(63’).

Σωστός ο διαιτητής Αλιάγας.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Κορνελάκης, Γεωργάκης, Σάλτας Ν.(78’ Παρθένογλου), Σάλτας Γ. Στρατούρης, Σάλτας Α.(46’ Δρακάκης), Τζαφέρης, Ζήσης(66’ Μενιδιάτης), Μωραιτης, Καράβολος, Τοπάλης.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Στεφανίδης, Μαυρίδης, Μερκάι, Μαυροδόντης, Παντελής, Μυφταράγκο(76’ Μαυράκης), Σερταρίδης, Αποστολόπουλος, Τελίδης, Παπαδόπουλος(70’ Φωτιάδης), Φαμελιάδης(46’ Πιπερίδης).

 

Κριός Ασπροπύργου- Ίκαρος Νεοκτίστων 2-0

Ο σοβαρός τραυματισμός του 16χρονου ποδοσφαιριστή του Κριού Ασπροπύργου Καμπόλη επισκίασε τη νίκη της ομάδας με 2-0 επί του Ικάρου Νεοκτίστων.

Στο 90’ ο άτυχος παίκτης έπεσε στον πάγκο μετά από αλληλοσπρώξιμο πάνω στη φάση με τον Παπαντώνη, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο γόνατο και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε .

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Παπαδόπουλος(19’) και Γιαλίδης(69’).

Καλός ο διαιτητής Χρέλιας.

ΚΡΙΟΣ: Σεβαστόπουλος, Ευσταθιάδης, Παπαδόπουλος, Γιαλίδης, Πασαλίδης, Λειβαδάς(66’ Πέππας), Βαλμάς, Στεφανίδης(51’ λ.τρ. Λινάρδος), Τσολαρίδης(55’ Αθανασόπουλος), Τόλας, Καμπόλης.

ΙΚΑΡΟΣ: Ζερζελίδης, Ρούσσος(30’ Παπαντώνης), Μπαρουτίδης, Ντεγκράν, Παναγιώτου, Αντωνίου, Μπετσόλι, Σιδηρόπουλος, Μπριλής, Στασινόπουλος(46’ Σότα), Μάμμας.