Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (11/2)

Published

on

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ των σημερινών αγώνων στην Β’ ΕΠΣΔΑ

 

Αστέρας Μαγούλας- Κριός Ασπροπύργου 1-1

 

Μετά από ένα νευρικό ντέρμπι Αστέρας Μαγούλας και Κριός Ασπροπύργου έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι έπιασαν στην κορυφή τον Αίνατα Παραλίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Τόλα στο 10’, για να ισοφαρίσει ο Αστέρας με εκτέλεση φάουλ του Μεϊμαρίδη στο 41’).

Άψογος ο διαιτητής Βάτσιος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπακωνσταντίνου, Κατσανέας(80’ Χαλκίδης), Κουσιωρής, Βάσης Χ., Λογοθέτης Φ., Μπάλα, Χαλβατζίου, Βάσης Η., Χαραλαμπίδης(88’ Καπουράνης Γ.), Μεϊμαρίδης, Λογοθέτης Α.(69’ Βαγιάνος).

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης Α., Μπαρουτίδης, Λινάρδος, Γιαϊλίδης, Σίνος, Σύρος, Πασαλίδης(88’ Παππάς), Τόλας(90’ Λειβαδάς), Βαλμάς(46’λ.τρ.  Μαζμανίδης), Αθανασόπουλος(81’ Πέππας), Σωπιάδης Θ.

 

Εθνικός Πανοράματος- Ερμής Άνω Λιοσίων 0-1

 

Με το αγαπημένο του σκορ τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, αλλά και με τον ίδιο… «δράστη» τον Ιακωβίδη(82’) ο Ερμής Άνω Λιοσίων κατέβαλε στο Πανόραμα τον μαχητικό Εθνικό με 1-0.  Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για την  ομάδα του Σάκη Κυριακόπουλου και του βοηθού του Τάσου Μαρνιέρου , που μπήκε για τα καλά στο κόλπο της ανόδου.

Πολύ καλός ο διαιτητής Χρέλιας.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσέπερης, Κυρίου, Γιανναδάκης(81’ Μπουραντάς), Μπελάλης(89’ Σονίδης), Κονιαβίτης, Κατσαρός, Τσουτσάνης(62’ Αργυρόπουλος), Λούφης, Δανιγγέλης(80’ Σίτι), Ντόκα, Σαμπάνης.

ΕΡΜΗΣ: Ματουσιάκ, Θάνος, Κίσσας, Κοντογιάννης, Νάτση, Σαρσαρίδης, Παπάζογλου(82’ Βασιλείου), Κεχρής(46’ Καβουρίνος), Ιακωβίδης, Πετρίδης(89’ Ρόκκος), Νίκας(62’ Στέφου).

 

 

 

Ίκαρος Νεοκτίστων- Λαμπερή 1-1

 

Στο 93’ ο Ίκαρος Νεοκτίστων Ασπροπύργου ισοφάρισε σε 1-1 την άτυχη Λαμπερή.

Στο 52’ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Τεπετόβ, αλλά ο Ίκαρος έσωσε την παρτίδα με τον Τσιμούρτο, που μπήκε στο ματς σαν αλλαγή στο 88’ και σκόραρε στο 93’ το γκολ της ισοφάιρσης. Οι γπηεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον

Ζώτο( 30’).

Διαιτήτευσε ο Χρόνης.

ΙΚΑΡΟΣ: Ζερζελίδης, Μπάρλος, Κυριλίουκ, Ντεγκράν, Αντωνίου, Νταρβίς(75’ Παλαβός), Σιδηρόπουλος(88’ Τσιμούρτος), Ζώτο, Μπετσόλι(83’ Φετφατζίδης), Ιωάννου(65’ Βράντζας), Παπαντώνης.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Γκούνας, Σκιγκόπουλος, Χρηστάκης, Μαμάκος Α., Πάκος, Αδαμόπουλος, Καίσαρης, Μπόικα(75’ Τσιλιώνης), Οσμάνης(81’ Τζάνος), Τεπετόβ, Λέσι.