Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β΄ΕΠΣΔΑ (27/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Πυρρίχιος 1-3

 

Μετά από μια ακόμα καλή εμφάνιση ο Πυρρίχιος έκαμψε τον σκληροτράχηλο Αστέρα Άνω Λιοσίων με 3-1 και παραμένει σε τροχιά ανόδου.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Αγκάνοβ(8’), Καλδής(27’) και Φαμελιάδης(84’). Για τον Αστέρα είχε μειώσει σε 2-1 ο Μητρόπουλος(35’).

Καλός ο διαιτητής Χαμπιλάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κρητικός, Σιδηρόπουλος, Βασιλείου, Θηβαίος, Κούτρας, Καλαμιώτης Δ., Δαμιανόπουλος Γ., Τσιάκαλος, Μητρόπουλος(80’ Λιγνός), Θεοδωρόπουλος(63’ Μπαριανός), Χρυσίδης(75’ Τσιώλης Κ).

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Στεφανίδης, Μαυρίδης, Μερκάι, Μαυροδόντης, Φαμελιάδης, Λευκόπουλος(46’ Γραμματικόπουλος), Καλδής, Αποστολόπουλος, Πετρίδης(60’ Μυφταράγκο), Σερταρίδης, Αγκανόβ(86’ Φωτιάδης).

 

Κριός Ασπροπύργου- Λαμπέρη 1-1

 

Στο 1-1 έμειναν Κριός Ασπροπύργου και Λαμπερή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Λογγαράκη(5’), για να ισοφαρίσει ο Κριός με τον Βαλμά(80’). Για το γκολ του Κριού οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη βοηθό Ηλιοπούλου για οφσάιντ.

Ο διαιτητής Χρόνης απέβαλε από τη Λαμπερή τους Λέσι(55’ χτύπησε αντίπαλο) και Λογγαράκη(78’ 2η κίτρινη) και από τον Κριό τον Παπαδόπουλο(82’ 2η κίτρινη).

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης, Παπαδόπουλος, Καλοϊδάς, Λινάρδος, Σίνος Ε., Λειβαδάς(70’ Πέππας), Τόλας, Σούτας(46’ Τσολαρίδης), Αθανασόπουλος(46’ λ.τρ.  Ρέππα), Συμεωνίδης.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Λυμπέρης(60’ λ.τρ. Λίγδας), Χταζηαντωνάκης, Σύρος, Μηλιώτης, Μαμάκος Ι., Λέσι, Μαμάκος Α.(85’ λ.τρ. Κόντος), Τζάνος, Λογγαράκης, Χρηστάκης(56’ Κινήρης).