Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Οδοστρωτήρας» ο Άρης Πετρούπολης, 2-1 (και) τους Τράχωνες!

Published

on

Η ξέφρενη πορεία του Άρη συνεχίζεται, καθώς η ομάδα από την Πετρούπολη επικράτησε με 2-1 των Τραχώνων στον Άλιμο μια εβδομάδα μετά την σπουδαία νίκη απέναντι στον Πανερυθραϊκό. Αυτό ήταν το δέκατο τρίποντο, το οποίο τον διατηρεί στη 5η θέση έχοντας 37 βαθμούς, σε αντίθεση με τους «κυανόλευκους» που έπεσαν στην 7η του δευτέρου ομίλου παρέα με τους Αγίους Αναργύρους και την Ηλιούπολη, όπου αριθμούν από 32 πόντους.

Ο αγώνας κυλούσε ευνοϊκά για το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα, το οποίο πήρε το προβάδισμα στο 38′ έπειτα από φάουλ του Τσολάκου και σουτ του Νικολάου μέσα από την περιοχή για το 1-0. Το σκηνικό ανετράπη στο δεύτερο μέρος, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες. Στο 56′ ο Δράμπαλης νικήθηκε από τον Κυριαζή και στο 60′ ο Γεωργακόπουλος ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή με κεφαλιά. Μάλιστα, οι «ερυθροκίτρινοι» απώλεσαν νέες ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά το τελικό 2-1 έμεινε αμετάβλητο, ενώ κάποιοι χαρακτήρισαν το σκορ πλασματικό.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπαϊρακτάρης Κ., Πατεράκης Ν., Κουτσόγιαννος Ν.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Γιάννης Κουσάνας): Δράμπαλης, Κακούτης Κ., Τσολάκος, Πιπεράς, Ζαπάντης (80′ Ντελβίνα), Δημογιάννης, Χρήστου, Λαμπρόπουλος (70′ Κακούτης Ι.), Νικολάου, Βάσος, Φατσέας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Αλέξης Γκλεγκλές): Αποστόλου, Μπουφίδης, Ντούλας (54′ Γεωργακόπουλος), Βασιλάκος (46′ Παούρης), Λάλα, Νίκολι, Γεωργίου Π., Κυριαζής, Ζούκας, Γεωργίου Δ. (86′ Τσαγκάρης), Τσάτσα.