Connect with us

Γ Εθνική

Ξύλο και διακοπή στο Αιγάλεω – Εθνικός Αστέρας…

Εισβολή οπαδών στο γήπεδο

Published

on

Ξύλο και διακοπή σήμερα στο φιλικό του Αιγάλεω με τον Εθνικό Αστέρα. Στο 80’ και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, οπαδοί του Αιγάλεω εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και… πήραν στο κυνήγι τον γενικό αρχηγό των «κυανόλευκων», Παναγιώτη Μηλιώνη! Στη συνέχεια, εντελώς αναίτια ορισμένοι από τους οπαδούς – εισβολείς κινήθηκαν απειλητικά και κατά των ποδοσφαιριστών του Εθνικού Αστέρα και η κατάσταση πήγε να ξεφύγει.

Τελικά παρενέβη ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Γιώργος Γιανναράκης, και τα επεισόδια έλαβαν τέλος. . Ο ρέφερι της συνάντησης μετά από όλα αυτά πήρε της ομάδες στα αποδυτήρια και το φιλικό τελείωσε άδοξα

Για την ιστορία το σκορ άνοιξε στο 14΄ο Λουτσιάνο με δυνατό σουτ. Και οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 34΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντόπουλου.

ΑΙΓΑΛΕΩ : Κουρεπίνης, Ζαφειράτος, Κωνσταντόπουλος, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Βασιλικής, Τεγούσης Θ., Τεγούσης Κ., Τζανετάκος, Δουκάκης, Μαστραντώνης. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Στριμένος, Ελευθεριάδης, Ντελμέκουρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : Παναγιωτόπουλος(46΄Γκίτκος), Χωριανόπουλος(76΄Αδαμάκης), Γουσούλης (70΄ Πασκούλοφ), Καρατζάς, Λαμπρόπουλος (46΄ Παντίδος), Πασάς (46΄ Νάστος), Λουτσιάνο (46΄Χαϊκάλης), Άντονι (46΄Παληγιώργος), Σκαρτσίλας (46΄Καούνος), Χανιώτης (70΄Ντραγκόλοφ), Μαστρογιάννης (46΄Μιχελής).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply