Connect with us

7ος Όμιλος

Ξηρός στον Πανθηραϊκό

Published

on

Μπορεί στον Πανθηραϊκό η προετοιμασία να έχει ξεκινήσει ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η διοίκηση του συλλόγου δεν κινείται στην αγορά προκειμένου να αναζητήσει λύσεις ικανές να βοηθήσουν την ομάδα.


Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι του σωματείου σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία έναν ικανότατο αμυντικό που αναμένεται, εφόσον αποκτηθεί να προσφέρει λύσεις.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Σκέντζου θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Ανδρέας Ξηρός.

Πρόκειται για δεξιοπόδαρο αμυντικό που μπορεί να αγωνιστεί είτε σαν στόπερ είτε σαν αμυντικός μέσος και προέρχεται από τον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την ομάδα του ΠΟΑ έχοντας φορέσει και τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο Ξηρός ξεκίνησε την καριέρα του στις υποδομές του Παναθηναϊκού, όπου υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει και από τον Ηρακλή όμως η πτώση της ομάδας στην Γ’ Εθνική, οδήγησε τον ποδοσφαιριστή στο να επιλέξει άλλο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ξηρός επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Πανθηραϊκό μέσω των δηλώσεων που παραχώρησε στο sportcyclades.gr όπου και τόνισε:

“Επέλεξε τον Πανθηραϊκό γιατί από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι έδειξαν ότι με ήθελαν. Ξέρω τον κ. Σκέντζο και προσωπικά αλλά και σαν όνομα όσον αφορά τη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό ήταν ένα έξτρα κίνητρο για την επιλογή μου. Ο Πανθηραϊκός είναι ένα οργανωμένο σωματείο και εκπληρώνει τις υποχρεώσεις κάθε ποδοσφαιριστή και ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν συναντάς τέτοια ομάδα. Λίγα λόγα, και πολύ δουλειά και να έχουμε όρεξη και υγεία για να πετύχουμε στους στόχους μας”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply