Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ξεχώρισε ο νεοσύστατος Σκορπιός Φυλής

Published

on

«Έλαμψε» με την παρουσία του ο νεοσύστατος σύλλογος του Σκορπιού Φυλής στην παρθενική του συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ.

Η ομάδα του Παναγιώτη Λουμάκη στο δεύτερο γύρο βελτιώθηκε αισθητά και απέδειξε ότι είναι ικανή για περισσότερα πράγματα. Χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος τεχνικός, που θα κοουτσάρει τον Σκορπιό και τη νέα χρονιά δήλωσε στη στήλη: « Φέτος είχαμε μια πάρα πολύ καλή παρουσία για πρώτη μας φορά και πιστεύω θα μπορούσαμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Έχουμε μπροστά μας τώρα το καλοκαίρι, όπου θα κάνουμε κάποιες κινήσεις να δυναμώσουμε την ομάδα. Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα ελπίζω φέτος να έχουμε περισσότερα παιχνίδια, καθώς φέτος οι αγώνες τελείωσαν πάρα πολύ νωρίς».

Ο σύλλογος συνεχίζει εδώ και καιρό τις προπονήσεις οι οποίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος του μήνα, ενώ την Κυριακή 28/6 η διοίκηση του συλλόγου θα διοργανώσει μια γιορτή για το κλείσιμο της χρονιάς. Τις προηγούμενες εβδομάδες ο Σκορπιός συμμετείχε και στο τουρνουά Ασπροπύργου, όπου είχε μια πολύ καλή πορεία καθώς βγήκε τρίτος.

* Πολύ καλή δουλειά γίνεται και στις Ακαδημίες του Σκορπιού Φυλής όπου υπεύθυνος είναι εκεί ο παλαίμαχος  ποδοσφαιριστής Γιώργος Σύρος. Μάλιστα οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού πήραν τελευταία δυο παίκτες από την ομάδα τζούνιορ των υποδομών.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply