Connect with us

4ος Όμιλος

Ξεκινούν οι Ακαδημίες του “Φονέα” την Παρασκευή

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φωστήρας έκανε γνωστό ότι ξεκινούν οι ακαδημίες του συλλόγου υπό τη διεύθυνση νέας διοίκησης, με νέα πρόσωπα άρτια καταρτισμένα που γνωρίζουν το αντικειμένο γύρω από το ποδόσφαιρο που αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα συγκέντρωσης τις 15.00 στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου (Χάρης Παυλίδης), θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της εφηβικής ομάδας ενώ μέχρι την Παρασκευή θα γίνονται και δοκιμαστικά τεστ που θα αφορούν παίκτες ηλικίας (2000,2001,2002) για το ίδιο τμήμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Mε βάση τις αρχές του ιστορικού συλλόγου και στόχο ένα συναρπαστικό μέλλον οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Φωστήρα γυρίζουν σελίδα! Η κιτρινόμαυρη ποδοσφαιρική οικογένεια του Ταύρου «μεγαλώνει», εκσυγχρονίζεται και ανοίγει την αγκαλιά της σε όλους όσους θέΑλουν να γίνουν μέλη της!

Στην προσπάθεια αυτή τον πρώτο λόγο έχουν προπονητές με διπλώματα UEFA, όπως ο νέος προπονητής της εφηβικής ομάδας Σάκης Καλογερόπουλος και του παιδικού τμήματος, Αλέξης Γκρέκος . Στην «παρέα» μας παραμένει ο Ηλίας Πέττας και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Κατσαγάνης, ενώ συμβουλευτικό ρόλο θα έχει ο Στάθης Ρόκας. Υπευθυνος Ακαδημίας είναι ο Μάνος Σπανόπουλος.