Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξεκινά προετοιμασία το Χαϊδάρι – Αποκτήθηκε ο Καλαμπαλίκης

Published

on

Πανέτοιμο εμφανίζεται το Χαϊδάρι, μία ημέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, ενόψη της νέας σεζόν.

Καλαμπαλίκης η δεύτερη μεταγραφή

Η ομάδα είναι πανέτοιμη, απουσίες δεν αναμένονται, ενώ την πρώτη του παρουσία με την «κυανέρυθρη» φανέλλα, εκτός του Σαλαπάτα, θα δώσει και η 2η φετινή μεταγραφή του Α.Ο.Χ. ο Παύλος Καλαμπαλίκης που αποκτήθηκε από την Ανθούπολη. Πιο συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές ενέργειες του προέδρου του συλλόγου κ. Καραβίτη και του γενικού αρχηγού της ομάδας κ. Βουρλούμη, αποκτήθηκε ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Έτσι, Σαλαπάτας και Καλαμπαλίκης θα είναι τα νέα πρόσωπα αύριο στην πρώτη προπόνηση.

Ο Γιώργος Πήδουλας γυμναστής

Στα υπόλοιπα μέτωπα της ομάδας, η οποία οργανώνεται σε επαγγελματικά πρότυπα, ο Μ. Παπαδόπουλος έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για την προετοιμασία της ομάδας και όλα είναι έτοιμα για την αυριανή πρώτη προπόνηση της ομάδας στο «Τ. Χαραλαμπίδης» στις 18:00. Συνεργάτης του Μ. Παπαδόπουλου θα είναι ο Γιώργος Πήδουλας, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στον πάγκο της ΑΕΚ, στη Super League. Ο κ. Πήδουλας μάλιστα, θα είναι ο υπεύθυνος των εργομετρικών εξετάσεων τόσο στην α΄ομάδα όσο και στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Μάνος Παπαμανώλης νέος φυσικοθεραπευτής της ομάδας

Ταυτόχρονα, ο Α.Ο. Χαϊδαρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για τη σεζόν 2014-2015 τη συνεργασία του με την επιστημονική ομάδα του διακεκριμένου Χαϊδαριώτη φυσικοθεραπευτή κ. Μάνου Παπαμανώλη, ο οποίος θα έχει την ευθύνη της παρακολούθησης, της αποκατάστασης και της επιστημονικής υποστήριξης σε θέματα τραυματισμών της ανδρικής ομάδας. Μια ακόμα ενέργεια από τη διοίκηση του Α.Ο.Χ. που θέλει να μην αφήνει τίποτε στην τύχη, σε ότι αφορά την υγεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Σύσσωμο το Δ.Σ. και οι χορηγοί στην αυριανή «πρώτη»

Αύριο Δευτέρα, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας θα βρίσκεται σύσσωμο το δ.σ. της ομάδας και αρκετοί από τους χορηγούς του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τον πρόεδρο κ. Καραβίτη, θα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος κ. Τάκης Σπίνουλας που στηρίζει έμπρακτα και αδιάλειπτα εδώ και πολλά χρόνια το σύλλογο, ο έτερος αντιπρόεδρος και εξίσου σημαντικός για το σύλλογο  κ. Λάμπρου, η «ψυχή» του αγωνιστικού τμήματος κ. Βουρλούμης, καθώς και οι χορηγοί του συλλόγου κ.κ. Λυμπουσάκης, Αποστολόπουλος, Καστανός, Χαραλαμπίδης κ.ά. οι οποίοι θα στηριξουν και φέτος τη μεγάλη προσπάθεια του Α.Ο.Χ. να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες

Πηγή: .247press.com.gr