Connect with us

3ος Όμιλος

Ξεκινά προετοιμασία η Καλαμάτα

Published

on

Την προσεχή Τρίτη θα ξεκινήσει προετοιμασία η Καλαμάτα για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Το πλάνο Ράλλη και Κλάδη είναι να πορευτεί η “Μαύρη Θύελλα” με ένα ρόστερ 25 παικτών, εκ των οποίων οι 15 θα είναι Μεσσήνιοι.

Οι οικονομικές δυνατότητες άλλωστε της σημερινής διοίκησης δεν επιτρέπουν ανοίγματα και η Μεσσηνιακή ομάδα θα στηριχθεί στο ντόπιο υλικό. Ορισμένοι από τους παίκτες που ενδέχεται να αποκτηθούν είναι οι Νινιός, Αριστομενόπουλος, Πιτσιλής, Γιακουμής, ενώ στη λίστα βρίσκονται και οι Σταματελόπουλος, Τριανταφυλλάκης.  Εκτός Μεσσηνίας, η Καλαμάτα έχει στο “στόχαστρο” τους Π. Μπινιχάκη που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Λεβάντε και τον Τσοντάκη, ενώ εξετάζονται ακόμα πάρα πολλές περιπτώσεις.
Από το περσινό ρόστερ γίνονται προσπάθειες προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία με τους Ηλιόπουλο, Νιφορόπουλο, Χαρίτο, Σαλαπάτα, Μούζο και Ζαχαρόπουλο.
Θυμίζουμε ότι έχουν αποχωρήσει οι Πάππος, Τσάτσος Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Κορκοντζέλος, Τσιφλίδης, Λαζάρου και Μαρτίνος, ενώ σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Καλαντζής.
Με άλλα λόγια ο Κ. Κλάδης καλείται να χτίσει μια ομάδα από την αρχή και η νέα χρονιά προμηνύεται δύσκολοι. Οι στόχοι στη Γ’ εθνική θα τεθούν πάντως από τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη, ο οποίος θα τοποθετηθεί αυτές τις μέρες και παράλληλα θα παρουσιάσει επίσημα το τεχνικό τιμ.
Πηγή: eleftheriaonline.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply