Connect with us

8ος Όμιλος

Ξεκαθαρίζει από βδομάδα του Σταυρακόπουλου στον Ιερόθεο

Published

on

Στον Άγιο Ιερόθεο οι υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη χρονιά που πέρασε ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, με την ικανοποίηση και την ανακούφιση να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων όσων συγκροτούν το σύλλογο. Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν ένα μικρό θαύμα αφού κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν την παραμονή, την ίδια ώρα που αυτό έμοιαζε ακατόρθωτο όμως άπαντες γνωρίζουν ότι η συνέχεια που ακολουθεί είναι ακόμη δυσκολότερη. Άλλωστε, η διοίκηση Παναγιώτη Ρούμπα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αρκετά ζητήματα και πλέον η… καυτή πατάτα είναι στα χέρια της.

Αρχικά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος. Ο έμπειρος κόουτς έχει ήδη δεχθεί κρούση από τους “κιτρινόμαυρους” και αυτό που απομένει είναι να δώσει την τελική του απάντηση ώστε να γίνει γνωστό με ποιο πρόσωπο θα πορευτεί ο Άγιος στην τεχνική ηγεσία στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που συγκροτούν το έμψυχο δυναμικό, οι Περιστεριώτες γνωρίζουν αρκετά καλά ότι θα πρέπει να κρατήσουν τους περισσότερους παίκτες αφού σε αντίθετη περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί η ομοιογένεια, κάτι που συνέβη και φέτος μετά τη φυγή αρκετών από τους βασικούς παίκτες.

Όλα αυτά, είναι σημαντικά ζητήματα που θα πρέπει να λυθούν άμεσα ώστε η ομάδα να προχωρήσει με σωστά και μεθοδικά βήματα στην επόμενη σεζόν και για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο προγραμματισμός να είναι σωστός και όχι βιαστικός και πρόχειρος.