Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ξεκίνησε ο Ολιμπιακός Λαυρίου

Το παρόν έδωσε ο πρόεδρος Μιχάλης Τσίκλος

Published

on

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 3/8  με επιτυχία η πρώτη προπόνηση για την ομάδα  του Ολυμπιακού Λαυρίου, στην οποία συμμετείχαν ενεργά πέραν της Διοικήσεως, δηλαδή ο Πρόεδρος μας κ. Μιχάλης Τσίκλος καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου.

Ο πρόεδρος της ομάδας  τόνισε στους παίχτες, ότι «σήμερα ξεκινάμε στο χώρο αυτό, το γήπεδο αυτό, το δικό σας αγωνιστικό στίβο». Ταυτοχρόνως, ευχήθηκε σε όλους να αρχίσει και να τελειώσει η αγωνιστική σεζόν χωρίς προβλήματα, υγεία, κουράγιο, δύναμη, αλλά και με πολλές νίκες. Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός, ότι η νέα ποδοσφαιρική περίοδος πρέπει να περιλαμβάνει την ικανοποίηση και την επιθυμία των παιχτών για περαιτέρω διάκριση !!!

Στη συνέχεια, το τεχνικό επιτελείο έδωσε οδηγίες και συμβουλές στους παίχτες για την πρώτη ανοικτή προπόνηση της ομάδας. Ο προπονητής, κ. Δημήτριος Τσιαούσης, επισήμανε στους παίχτες τα ως ακολούθως: « Πέρσι είχαμε την τιμή να μάθουμε από τα λάθη μας, με το τιμητικό υπόβαθρο να έχουμε ισχυρότατο κίνητρο για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Υπήρξαν αρκετά καλά παιχνίδια, παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο». Ακόμη υποστήριξε ότι «καλό θα ήταν να είχαμε όλους τους παίχτες που πέρσι ήταν στην ομάδα, αλλά απώλειες υπάρχουν παντού, όπως υπάρχουν και μεταγραφές παιχτών» και ευελπιστεί την γρήγορη «φιλική αλλά και επαγγελματική ενσωμάτωση των νέων παιχτών».

Αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και πιο συγκεκριμένα ότι επιβάλλεται να εστιάζουν όλοι μαζί στο έκαστο παιχνίδι και μέσα από την απόδοση τους και την αποτελεσματικότητα αυτού, να δημιουργούν και να χτίσουν μια ισχυρή ποδοσφαιρική νοοτροπία «ΝΙΚΗΤΗ»! Σε κάθε παιχνίδι, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, οφείλουν να πιστεύουν ότι η «έκβαση» και «υπέρβαση» του παιχνιδιού, εξαρτάται αποκλειστικά από την ομάδα εις ολόκληρον.

Αυτήν την περίοδο συζητούν εξονυχιστικά και έκαναν έναν απολογισμό της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Σχετικά πάντως με τις νέες προσθήκες, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων Λαυρίου» επισήμανε: « έχουμε αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές ωστόσο, περιμένουμε να «μπουν» γρήγορα στον τύπο του παιχνιδιού και τη νοοτροπία που επιβάλλει η ομάδα μας. Υπάρχουν ακόμα αρκετές εβδομάδες για τις μεταγραφές, από τις οποίες περιμένουμε και έχουμε και τον απαραίτητο χρόνο για να ενισχυθούμε περαιτέρω.

Τέλος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού Λαυρίου κ. Καραμολέγκος Ευάγγελος, ευχήθηκε μια νέα όμορφη αλλά και ξεχωριστή ποδοσφαιρική αγωνιστική σεζόν στον κόσμο της ομάδας και ανέφερε ότι η μοναδική επιθυμία του είναι να αποχωρεί περήφανος από το γήπεδό ύστερα από κάθε παιχνίδι, και για αυτό τον λόγο ακριβώς θα συμβάλλει στο μέγιστο.

Ακολουθούν αναλυτικά τα φιλικά προετοιμασίας του συλλόγου:

12/8 Γλυκά νερά στο Γεώργιος Ραφιας

19/8 Κηφισιά στο Γεώργιος Ραφιάς

23/8 U20 Καλλιθέας στο Γεώργιος Ραφιάς

25/8 Ν.Ηράκλειο εκτός

27/8 Καλύβια στο Γεώργιος Ραφιάς

30/8 Μάχη Μαραθωνος εκτός

6/9 Θύελλα Αγίου Δημητρίου εκτός.

Πήγη: lavriosport.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply