Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ξεκίνησαν τα διαρκείας του Καματερου

Published

on

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας του ΠΑΟ Καματερού για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να ζητούν και να λάβουν την κάρτα διαρκείας απογευματινές ώρες στο χώρο του γηπέδου από τους ανθρώπους της διοίκησης.
Η κάρτα διαρκείας φέτος είναι ιδιαίτερα επιμελημένη και αφιερωμένη σε ένα μεγάλο τερματοφύλακα που φόρεσε τα χρώματα της ομάδας, στο Θανάση Φούρλα, ο οποίος έφυγε τόσο γρήγορα από κοντά μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ

Σάββατο 2/9     Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών – Καματερό (Εκτός)
Τετάρτη 6/9      Καματερό – Δάφνη Αθηνών (Εντός)
Σάββατο 9/9     Καματερό – Βύζας Μεγάρων (Εντός)

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των νεαρών ποδοσφαιριστών, στα τμήματα ακαδημιών του ΠΑΟ Καματερού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο του ΠΑΟ Καματερού καθημερινές από 6.00 μ.μ έως 9.00 μ.μ και να κάνουν τις σχετικές εγγραφές. Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής βρίσκονται δίπλα τους να τους λύσουν την οποιαδήποτε απορία. Οι ηλικίες ξεκινάνε από 2000 έως 2012.  Τα τμήματα ακαδημιών του ΠΑΟ Καματερού είναι από τα καλύτερα των Αθηνών και η δουλειά που γίνεται, θα τη ζήλευαν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Όποιος γονιός έχει παρακολουθήσει αγώνα των τμημάτων υποδομής έχει διαπιστώσει την άρτια εξέλιξη των μικρών ποδοσφαιριστών που με την πάροδο όλων αυτών των χρόνων έχει αποκτήσει το καλύτερο όνομα στο χώρο της Αθήνας. Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής είναι ο Χρήστος Κουρέτας που βρίσκεται κάθε απόγευμα στο γήπεδο και διευκολύνει κάθε ενδιαφερόμενο. Οι προπονήσεις ξεκινάνε επίσημα στις 4/9.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply