Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Ξέσπασμα» για την Αγία Παρασκευή

Published

on

Η Αγία Παρασκευή ξέσπασε στην έδρα της και επιβλήθηκε δίχως προβλήματα 5-0 του Αφόβου. Η Santa απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και πήρε το τρίποντο που έψαχνε για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Πλέον, αριθμεί 40 βαθμούς στην έβδομη θέση, ενώ οι ουραγοί ‘κυανόλευκοι’ των πολλών ελλείψεων συνεχίζουν ουραγοί με τρεις πόντους και χωρίς νίκη για 25 αγωνιστικές.

Μόλις στο 10′ ο Ξηντάρας έκανε το 1-0 ανοίγοντας τον δρόμο προς την νίκη. Την σκυτάλη πήρε ο Ντιντίφας στο 37′ για το 2-0, ενώ στο 41′ ο Καρβούνης σημάδεψε το δοκάρι. Στο 55′ ύστερα από κόρνερ ο Τριανταφύλλου με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Καρβούνης βρήκε τον στόχο για το 4-0 με την βοήθεια του Σαμουρίδη, ο οποίος φέρει ευθύνη και στο 5-0 σε σουτ του Τζίτζη στο 75′. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η ομάδα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου λόγω μυϊκού τραυματισμού του Παναγόπουλου στο 82′.

Διαιτητές: Χρυσάφης Χ., Βαξαβανέλλης Β., Καραγιώργος Λ.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Βασιλάκης, Παναγόπουλος, Αλευρής (67′ Τζίτζης), Βελέντζας, Τριανταφύλλου, Τσώνης (52′ Σεΐτι), Ντιντίφας, Καφετζάκης, Ξηντάρας, Καρβούνης (59′ Χατζηπέτρος), Μπαλατσούρας.

Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Σαμουρίδης, Μυλωνάς, Μιζύρι, Ξούρας Γ., Ζώης, Ζώτος (83′ Πετρόπουλος), Ξούρας Β., Μπέλιος, Γιαννακόπουλος (73′ Αποστολόπουλος), Σαλίτα, Μήτσος (57′ Πυλαρινός).

Photo: Sportifico.gr