Connect with us

stoplekto

Ξέσπασε ο Αετός Κορυδαλλού 3-0 το Αιγάλεω που παραμένει στα τοπικά πρωταθλήματα

Published

on

Ο Αετός Κορυδαλλού αυτή τη φορά είχε την ουσία και χάρη στην αποτελεσματικότητά του πέτυχε την πρώτη του νίκη στα μπαράζ επικρατώντας με 3-0 του Αιγάλεω που πάλεψε όσο μπορούσε. Το «Σίτι», εμφανώς ψυχολογικά πεσμένο,  ενώ δημιούργησε αρκετές φάσεις δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και για δεύτερη σερί χρονιά χάνει την άνοδο για την Γ’ Εθνική.

Άτολμες μπήκαν και οι δυο ομάδες στο ματς με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στην πρώτη τους φάση στο 21’ όταν σουτ του Κράσι κόντραρε στον Παπουτσή και νίκησε τον εξουδετερομένο Τριανταφύλλου. Πέντε λεπτά αργότερα(26’) οι Κορυδαλλιώτες πήραν αέρα δύο τερμάτων με κοντινό πλασέ του Μπαμπουλάκη μετά από συρτή σεντρα του Μούτσα.  Και ενώ το Αιγάλεω πίεζε με μόνιμη απειλή τον Μεχμέτογλου που έχασε μοναδική ευκαιρία στο 34’(τετ α τετ απέκρουσε ο Καλογεράς), στο 39’ ήρθε η χαριστική βολή από τον Αετό με τον Μπαμπουλάκη να «γράφει» το 3-0 μετά από φοβερό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Με τη σέντρα του δευτέρου ημίχρονου το Αιγάλεω μπήκε πιο αποφασισμένο και μόλις στο 50’ είχε δοκάρι από κεφαλιά του Κοκκιναρά. Στο 56’ ο Ρούσσος έστειλε από πλεονεκτική θέση την μπάλα άουτ και από κει και πέρα οι ομάδες κατεβασαν στροφές με το Σίτι να απειλεί για τελευταία φορά στο 87’ δις με τους Πασά(πλασέ έδιωξε στη γραμμή ο Μπερίσα) και Σταύρου(μονοκόματο σουτ άουτ) και ο Αετός στο 88’ με τον Τσακίρη να στέλενει την μπάλα λίγο άουτ.

Σωστό το διαιτητικό τρίο Κορδολαίμη, Πολυχρονίδη, Ρούντου από την Ανατολική Αττική.

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Καλογεράς, Καλέργης, Ξενιτόπουλος, Σύρμας, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Τουλουβασίλης,(86′ Τσολάκου) Λέσι, Μπαμπουλάκης(76′ Δρυμούσης), Μούτσας Κράσι(60′ Τσακίρης).

ΑΙΓΑΛΕΩ: Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Θεμελίδης(46′ Κωνσταντόπουλος), Ναυπλιώτης, Παπαθανασίου, Μεχμέτογλου (46′ Πασάς), Σταύρου, Ρούσσος(82’Αραμπαντζής ), Κοκκιναράς, Λοϊζίδης