Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ν. Παπαδάκης: “Δεν θα δεχτώ στους επόμενους αγώνες του Μανδραϊκού αυτή την παρωδία”

Published

on

Από τον Πρόεδρο του Μανδραϊκού Νίκο Παπαδάκη λάβαμε την παρακάτω επιστολή, η οποία αναφέρει τα εξής:

“Καταρχήν συγχαρητήρια στον Ηρακλή Ελευσίνας για την κατάκτηση Κυπέλλου και καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της χρονιάς και ό,τι αναφερθεί παρακάτω δεν έχει να κάνει με το σωματείο και τη διοίκησή του.

Μετά τη χθεσινή “παρωδία” του τελικού, που ευθύνες ξέρουν ποιοι έχουν και μάλλον σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες θα έχουν κάνει την αυτοκριτική τους, θέλω να πω τα εξής. Επειδή σαν άνθρωπος, αλλά και σαν παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου κάποια χρόνια, έχω μάθει να υπηρετώ με σεβασμό, αξιοπρέπεια αλλά και ταπεινότητα, θεσμούς και αξίες. Δεν θα δεχτώ πλέον στους επόμενους 8 τελικούς του πρωταθλήματος, που έχει ακόμα το σωματείο του Μανδραϊκού, που από πέρσι υπηρετώ ως Πρόεδρος, την ίδια “παρωδία” τη χθεσινή. Εάν καταλάβω ότι ένα από τα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος γίνει κάτι τέτοιο, θα πάρω την ομάδα και θα φύγω ,όπου και να είναι το παιχνίδι και αποχωρώ και από το πρωτάθλημα. Εάν έχετε ορίσει πρωταθλητή από τώρα καλύτερα να μου το πείτε για να μην έχουμε ευτράπελα.

Τελειώνοντας, εύχομαι να μην χρειαστεί να δούμε και άλλους θιάσους σαν το χθεσινό και να κυλήσουν όλα όπως πρέπει. Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και το σεβασμό, που θα δείξετε στο μέλλον   του πρωταθλήματος. Και όπως ξέρετε, αλλά και γνωρίζετε, είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλει δημοσιότητα ούτε πολλά λόγια, αυτά είναι για άλλους που και εσείς ξέρετε πολύ καλά τόσα χρόνια. Δυστυχώς, λίγοι είναι αυτοί που βάζουν το χέρι στην τσέπη, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικά. Και με αυτές τις συμπεριφορές, θα μείνετε με τους “διαχειριστές” μικρών εσόδων. Καλή συνέχεια σε όλους”.