Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ν. Κουνάδης: “Δεν ειναι και δεν ήταν αυτοσκοπός η άνοδος”

Published

on

Μπορεί να είχε μείνει αρκετά πίσω στο βαθμολογικό πίνακα τη φετινή σεζόν, όμως, όσο περνούν οι αγωνιστικές το Καματερό αρχίζει και βγάει χαρακτήρα.

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων έχοντας στα τελευταία εννέα ματς εξαιρετική συγκομιδή με επτά νίκες και δυο ήττες, φιγουράρει στην 3η θέση έχοντας διαφορά μόλις τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και μόλις έναν από την 2η Κοψαχείλα.

Οι “νερατζούρι” αρχίζουν και αποκτούν ταυτότητα σαν σύνολο και αυτό οφείλεται στον προπονητή, Νίκο Κουνάδη.

Ο νεαρός προπονητής με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του στο 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ λέγοντας:

“Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας. Εχει γίνει ριζική ανανέωση και υπάρχουν πλέον πολλά παιδιά από τα τμήματα υποδομής και αυτό είναι κέρδος για το σύλλογο. Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, το περιμέναμε γιατί επρόκειτο για μια νέα ομάδα με νεαρούς παίκτες συν κάποιους έμπειρους. Τώρα που έχουμε αποκτήσει ομοιογένεια παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Εδώ που φτάσαμε πλέον θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.”

Ερωτηθείς εάν αποτελεί αυτοσκοπό για το Καματερό η άνοδος υποστήριξε

“Οχι αυτοσκοπός δεν ήταν η άνοδος και δεν είναι. Στόχος ήταν να προωθούσαμε παιδιά από την ομάδα νέων, να ενισχύαμε το γηγενές στοιχείο και σκοπός αποτελούσε να είχαμε αγωνιστική ταυτότητα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. “

Στο τέλος όταν ρωτήθηκε για το ματς που ακολουθεί με την Αγία Ελεούσα απάντησε:

“Παίζουν δυο ιστορικές ομάδες, και που θα έπρεπε να βρίσκονται σε άλλη κατηγορία. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στον αντίπαλο προπονητή και στην αντίπαλη ομάδα. Εύχομαι το καλύτερο για αυτούς γιατί και οι δυο ομάδες αξίζουμε να βρισκόμαστε σε ανώτερη κατηγορία.

Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς και ο καλύτερος ας κερδίσει”.