Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ν. Κανελλόπουλος: “Βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά μας”

Published

on

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε το Σάββατο το Χαϊδάρι κόντρα στον ισχυρό Α.Ο. Περιστερίου και σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι “κυανέρυθροι” συνεχίζουν το σερί τους με τον Ν. Κανελλόπουλο στον πάγκο και ετοιμάζονται πλέον για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον πρωτοπόρο Αγ. Ιερόθεο. Ο κ. Κανελλόπουλος μας μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και τόνισε:

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς δώσαμε το στίγμα μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι στόχοι του Χαϊδαρίου είναι πάντα πρωταγωνιστικοί και αυτό προσπαθούμε να δείχνουμε στο γήπεδο κάθε εβδομάδα, με τους παίχτες μου να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Κερδίσαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο στην έδρα του, καθώς βγαίνει πλέον στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις.

Όσον αφορά το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον πρωτοπόρο Αγ. Ιερόθεο, το βλέπουμε με την ιδια σοβαρότητα που βλέπουμε όλα τα άλλα παιχνίδια. Σεβόμαστε και υπολογίσουμε κάθε αντίπαλο, όμως μια ομάδα με το μέγεθος του Χαϊδαρίου δεν φοβάται κανέναν. Αυτά τα παιχνίδια στο Χαϊδάρι τα αντιμετωπίζουμε σαν μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή και ελπίζουμε να δώσουμε για ακόμη μια φορά χαρά στους φιλάθλους μας, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συμπεράστασή τους στο Περιστέρι”.

Η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζεται ήδη για το παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο Αγ. Ιερόθεο, το οποίο είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και περιμένει από τους Χαϊδαριώτες φιλάθλους να γεμίσουν το “Τ. Χαραλαμπίδης” και να βοηθήσουν τους “κυανέρυθρους” στην προσπάθεια που θα κάνουν για να φτάσουν στη νίκη.

247press.com.gr