Connect with us

slideshow

Ντόμπρα και σταράτη ανακοίνωση Ερμή Κορυδαλλού

Published

on

Εμείς, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ερμή Ο.Φ. Κορυδαλλού, νιώθουμε την ανάγκη για μια δημόσια τοποθέτηση.

Αναλάβαμε την ηθική δέσμευση στην μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΞΗΡΑΚΗ ,να διατηρήσουμε το κύρος και τη δυναμική του συλλόγου στα επίπεδα που τα άφησε εκείνος. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση της Διοίκησης και για αυτό την ευχαριστούμε.

Δυστυχώς η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες κανενός.  Η Ευθύνη είναι αποκλειστικά και μόνο σε μας, όμως αυτό το γεγονός δεν πρέπει να αποτελέσει άλλοθι για τη συμπεριφορά ΚΑΝΕΝΟΣ. Δεν  είμαστε ούτε πρόκειται να γίνουμε αποπαίδια για το φετινό πρωτάθλημα.  Η απώλεια του Γιώργου άφησε ορφανό, όχι μόνο τον Ερμή, αλλά ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά.

Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και περιμένουμε στις επόμενες 29 αγωνιστικές να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Συγχαρητήρια στις ομάδες της Αμφιάλης και του Ικάρου για τις νίκες τους απέναντί στην ομάδα μας.

Η Συμπεριφορά του Κώστα Σιδηρόπουλου στον αγώνα με τον  Ίκαρο σαφώς και είναι κατακριτέα και γι’ αυτό θα τιμωρηθεί βάσει του Κ.Α.Π. και του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας. Δεν είναι όμως ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που αντιδρά κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η λεπτομερής αναφορά του παραπτώματος του σε σύσσωμο τον Τύπο δεν αποτελεί δημοσιογραφική αναφορά,  αλλά πλησιάζει τα όρια της δημόσιας διαπόμπευσης και αυτό μας προσβάλλει όλους.

Ο ρόλος και οι ευθύνη  του παρατηρητή του αγώνα είναι η τήρηση της τάξης και της ισονομίας πέριξ του αγωνιστικού χώρου. Η εκ του ασφαλούς επίδειξη «αθλητικού ήθους» είναι εκτός των καθηκόντων του και δεν μας αφορά. Αυτό που μας αφορά όλους , όσους συμμετέχουμε σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι να κάνουν ΟΛΟΙ σωστά τη δουλειά τους.

Τέλος κλείνοντας  αυτή την ανακοίνωση θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια μας στους οικείους και στην οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ,  για το άδικο χαμό του Κώστα Κατσούλη, ενός αγνού φιλάθλου που «τιμωρήθηκε» επειδή πήγε να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

 

Για τους Ποδοσφαιριστές

Οι Αρχηγοί                                          Οι Προπονητές

Γκουμαλάτσος Γεώργιος              Ηλιαδάκης Νικόλαος

Τσατσαρωνάκης Μανώλης         Σταύρου Βασίλης

Γιαννακόπουλος Δημήτρης         Ανδριώτης Τάσος

Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply