Connect with us

6ος Όμιλος

Ντούμος: Φαβορί το Αιγάλεω για τον τίτλο

Published

on

Ο Χρήστος Ντούμος την περσινή χρονιά αποτέλεσε εκ των ηγετών στη πορεία που έκανε η ομάδα του Πανθηραϊκού στον 7ο όμιλο.

Ο πρώην άσος του Ρούβα και της Κηφισιάς σε αρκετά ματς με τα κρίσιμα τέρματα του χάρισε πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του και έδειξε ότι αποτελεί έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες. Ο ίδιος μιλώντας στο sportcyclades.gr αναφέρθηκε στην προετοιμασία και στο πως κυλάει μέχρι στιγμής αλλά και στο νέο πρωτάθλημα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

Πως κρίνεις την έως τώρα πορεία του Πανθηραϊκού στα φιλικά παιχνίδια;

Από το πρώτο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε η ομάδα ήταν καλή. Κάναμε καλά αποτελέσματα με δυο ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας και είναι σημαντικό αυτό ώστε να ξέρουμε σε τι επίπεδο είμαστε.

Μπορεί σε έναν τόσο απαιτητικό όμιλο ο Πανθηραϊκος να διεκδικήσει την άνοδο;

Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος αν το επίπεδο μας είναι αρκετό για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου.

Ποια ομάδα θεωρείς ως φαβορί για τον τίτλο;

Θεωρώ φαβορί το Αιγάλεω, διότι είναι μια ομάδα με δυναμική, ιστορία, κόσμο και ρόστερ που θεωρώ ότι είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε τα πάντα για να βγάζουμε το μέγιστο σε κάθε ματς σαν Πανθηραϊκός.

Τι στοιχεία θα πρέπει να έχετε για να πετύχετε το στόχο σας;

Η άποψη μου είναι ότι εάν είμαστε ένα δυνατό σύνολο εντός και εκτός αποδυτηρίων τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που θέλουμε. Αυτή είναι η διαφορά προκειμένου να είσαι ένα βήμα μπροστά πάντα.

Τι μηνυμα στελνεις στον κοσμο σας;

Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να μας στηρίζουν, όπως πάντα και εμείς θα δώσουμε το 100% για το σύλλογο και για εκείνους.