Connect with us

5ος Όμιλος

Ντουλιας-Λοιζιδης και επίσημα στον Ιωνικό-Ανανέωσαν τρεις

Published

on

Τις μεταγραφικές προσθήκες των Λοιζιδη και Ντουλια ανακοίνωσε ο Ιωνικός επιβεβαιωνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοςελιδας stoplekto.gr. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των Νικαιωτων: Με δυο σπουδαίες μεταγραφές και με ανανεώσεις τεσσάρων εκ των πλέον ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ, άνοιξε για τον Ιωνικό ο κύκλος της δημιουργίας μιας πανίσχυρης ομάδας ικανής να πετύχει τον μεγάλο στόχο που είναι η άνοδος της ιστορικής ομάδας της Νίκαιας στην Β´ εθνική κατηγορία.

Η νέα Διοικούσα επιτροπή με πρόεδρο τον Γιώργο Σαβουλίδη στοχεύει σε μεταγραφές ουσίας και επιλεγμένες ανανεώσεις.

Η απόκτηση δύο ταλαντούχων άσων που συγκαταλέγονται στην ελίτ της κατηγορίας, του Αλέξανδρου Λοϊζίδη και του Γιώργου Ντούλια ,ήταν οι πρώτες από μια σειρά σημαντικών κινήσεων βάσει του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί και δρομολογείται από τον Γιώργο Σαβουλίδη, τον προπονητή της ομάδας Κώστα Μπεχλιβανίδη και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Ξανθόπουλο.

Το “Who is who” των δύο πρώτων αποκτημάτων του Ιωνικού:

Ο Γιώργος Ντούλιας ( 29/4/1992 ) είναι μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται με τη ίδια επιτυχία τόσο δεξιά όσο και αριστερά στα πλάγια, διακρίνεται για την πολύ καλή τεχνική του, την ταχύτητα ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην επίθεση. Την τελευταία χρονιά είχε 23 συμμετοχές με τον Αστέρα Βάρης και σημείωσε 9 γκολ.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τρυφερή ηλικία των 6 χρόνων με τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και αφού πέρασε από τις ακαδημίες της Δραπετσώνας, του Αστέρα Τρίπολης και την ομάδα νέων του Εθνικού στην οποία αγωνίστηκε για ένα χρόνο και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 33 γκολ, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην ιστορική ομάδα του Πειραιά που τότε αγωνιζόταν στην Β´ εθνική κατηγορία. Ο υποβιβασμός του Εθνικού και η ελευθέρας του τον οδήγησαν το 2011 και για τρείς μήνες στο Μαυροβούνιο και στην ομάδα Γκρίμπαλ, για να ακολουθήσουν οι συνεργασίες του με το Ρουφ, τον Περαμαϊκό το 2012 και τον Αστέρα Βάρης την τελευταία αγωνιστικη περίοδο( 2013 – 14).

Γιώργος Ντούλιας: ” Αποδέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση για συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Ιωνικού. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται με τα χρώματα μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Είμαι χαρούμενος γιατί μου δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να συμβάλλω στην προσπάθεια του Ιωνικού για άνοδο στην Β´ εθνική κατηγορία.”

Ο Αλέξανδρος Λοϊζίδης, παίκτης που διακρίνεται για το πάθος, τη δύναμη την ταχύτητα αλλά και την καλή τεχνική, αναμένεται να αποτελέσει βασικό μοχλό της επιθετικής ανάπτυξης της ομάδας καθώς εκτός των προαναφερθέντων χαρακτηριστικών έχει και ιδιαίτερα αναπτυγμένη την αίσθηση του γκολ.
Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Νίκαια καθώς υπήρξε μέλος της ομάδας την εποχή που αγωνιζόταν στην Α εθνική, επιστρέφει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έχοντας αγωνιστεί στο Κερατσίνι, στον Μέγα Αλέξανδρο την Θήβα και τον Ατρόμητο Πειραιά, όπου την τελευταία αγωνιστική περίοδο είχε ηγετικό ρόλο με 26 συμμετοχές και 9 γκολ.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΜΠΕΡΝΙΔΑΚΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ,ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΚΟΤΤΑΚΗΣ.

Ταυτόχρονα, διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Ιωνικού προχωρούν σε ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανταπροκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την τελευταία αγωνιστική περίοδο στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας αποδεικνύοντας οτι διαθέτουν την ποιότητα, και την προσωπικότητα για να συμβάλλουν καταλυτικά στην προσπάθεια επίτευξης του μεγάλου στόχου που είναι η άνοδος και η επιστροφή της ιστορικής ομάδας της Νίκαιας στην κορυφή, εκεί που δικαιωματικά ανήκει.

Με το σκεπτικό αυτό ανανέωθηκε η συνεργασία του Ιωνικού με τον Αναστάσιο Κοττάκη, (γιό του αείμνηστου κεντρικού επιθετικού και κορυφαίου σκόρερ της ομάδας Κώστα Κοττάκη), τον χαρισματικό σκόρερ και εκ των καλύτερων επιθετικών της κατηγορίας Νίκο Μπερνιδάκη, τον χαλκέντερο κεντρικό αμυντικό Μπάμπη Σταμπούλογλου καθώς και τον ταλαντούχο και υψηλών προδιαγραφών αριστερό αμυντικό Γιάννη Τσακίρη, τον μεγάλο άτυχο της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου που λόγω σοβαρού τραυματισμού την πρώτη αγωνιστική δεν μπόρεσε να προσφέρει στην ομάδα αυτά που με βάση το πλούσιο ταλέντο του θα μπορούσε.

Με την απόκτηση των Λοϊζίδη και Ντούλια και την ανανέωση των Μπερνιδάκη και Κοττάκη αυξάνεται θεαματικά η δύναμη κρούσης του Ιωνικού.

Η προσπάθεια ενίσχυσης του Ιωνικού ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο προδιαθέτοντας για ανάλογη συνέχεια καθώς κυρίαρχο μέλημα του προέδρου Γιώργου Σαβουλίδη και των μελών της νέας Διοικούσας Επιτροπής είναι η δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας ικανής να πρωταγωνιστήσει όχι μόνο στην Γ´και στη Β´Εθνική αλλά να ατενίζει με ρεαλισμό τον ορίζοντα της επιστροφής της στην Σούπερ Λιγκ εκεί που πραγματικά ανήκει.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply