Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ντζαβίδας: Χρονιά χωρίς άγχος για τη Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Η επίσημη σελίδα της ΔΙΑΝΑ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης συνεχίζει σήμερα την παρουσίαση των νέων παικτών που μετέχουν στο εφετινό ρόστερ και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του σωματείου, παλαιούς και νέους, να γνωρίσουν τους νεοεισερχόμενους στην οικογένειά του.

Ένας 23χρονος απο τον Χολαργό, ενα παιδί που έπαιξε ποδόσφαιρο πολλά χρόνια στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας, ο Γιώργος Ντζαβίδας, έχει σήμερα τον λόγο.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 22 Μαιου 1994 στον Χολαργό. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία Αίαντας Λαμίας σε ηλικια 9 ετων. Εχει αγωνιστεί κατα σειρά στον Αιαντα Λαμίας (Α’ Φθιώτιδας), Α.Σ. Παμμωλιακό (Β’ Φθιώτιδας), Αγρότη Λιανοκλαδίου (Δ’ εθνικη), Α.Σ. Παμμωλιακό (Β’ Φθιώτιδας λόγω πανελληνίων), Ανδρούτσο Γραβιάς (Δ’ Εθνικη), Αρη Αγ. Κων/νου (Α’ Φθιώτιδας), Α.Σ. Παμμωλιακό (Α’ Φθιώτιδας) και Ο.Φ. Χολαργού (Α’ Αθηνών).

Σπουδάζει φυσικοθεραπεία στο Aegean Omiros College και ειναι άγαμος.

ΕΡ: Γιατί ο Γιώργος επέλεξε την ΔΙΑΝΑ ως τον νέο σταθμό στην καριέρα του;

ΑΠ: Η ΔΙΑΝΑ ειναι με νέα πρόκληση για μένα. Πέρασα 2 όμορφα χρόνια στον Χολαργό, με καλές και κακές στιγμές, ο κύκλος μου όμως στην ομάδα του Χολαργού έκλεισε. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και να αγωνιστώ με τα χρώματα της ΔΙΑΝΑ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

ΕΡ: Ποιοί συνέβαλαν στην συνεργασία του με τον σύλλογό μας;

ΑΠ: Οι άνθρωποι που συνέβαλαν στο να πάρω αυτή την απόφαση ήταν οι κύριοι Πολυγένης, Ζευγίτης και Ζωντήρος οι οποίοι με προςέγγισαν και με έπεισαν πως το να έρθω στην ομάδα της ΔΙΑΝΑ ήταν η καλύτερη επιλογή και τους ευχαριστώ γι’ αυτό.

ΕΡ: Ποιες ειναι οι θέσεις που αγωνίζεται ο Γιώργος και ποιά ειναι η θέση της αρεσκείας του;

ΑΠ: Οι θέσεις που αγωνίζομαι είναι αριστερό μπακ, αριστερό χαφ-εξτρεμ και επιθετικός. Μ’αρέσει να παίζω σε όλες τις θέσεις το ίδιο.

ΕΡ: Ποιοι άνθρωποι στάθηκαν στο πλευρό του Γιώργου και στους οποίους οφείλει ενα “ευχαριστώ”;

ΑΠ: Ο πατέρας μου είναι ο άνθρωπος εξαιτίας του οποίου παίζω ποδόσφαιρο. Με στηρίζει και με συμβουλεύει συνεχώς, και είναι αυτός που με έτρεχε οταν ήμουν μικρός σε καμπ και τουρνουά σε ολη την Ελλάδα. Το κυριότερο όμως που έχει κάνει είναι να με διδάξει να έχω ήθος και αξιοπρέπεια οχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλα στην ζωή μου γενικά.

ΕΡ: Τι άποψη έχει ο Γιώργος για την ΔΙΑΝΑ;

ΑΠ: Η ΔΙΑΝΑ είναι ενα οργανωμένο και υγιές σωματείο με καλές υποδομές και πολλά παιδιά στις ακαδημίες που είναι πολυ σημαντικό. Απαρτίζεται απο ανθρώπους που την αγαπούν και είναι αυτό πολυ σημαντικό για μια ομάδα. Επαιξα 2 χρονιές αντίπαλος με την ΔΙΑΝΑ αγωνιζόμενος στον Χολαργό.

ΕΡ: Ποια είναι η γνώμη του Γιώργου για τον προπονητή της ΔΙΑΝΑ, τον Άκη Μιχαηλίδη;

ΑΠ: Γνωρίζω τον νεο μου προπονητή κ. Ακη Μιχαηλίδη, αλλά δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Το ίδιο ισχύει και για κάποιους συμπαίκτες μου, τους οποίους γνωρίζω αλλά έχουμε αγωνιστεί μόνο ως αντίπαλοι. Ανυπομονώ να συνεργαστώ και με τον νεο προπονητή μου αλλά και με τους καινούριους συμπαίκτες μου.

ΕΡ: Ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι της ΔΙΑΝΑ στην προσεχή αγωνιστική περίοδο;

ΑΠ: Μετά απο 2 δύσκολες χρονιές νομίζω οτι ο πρωταρχικός στόχος πρέπει να είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και στην συνέχεια μια καλή πορεία και ενα καλό πλασάρισμα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

ΕΡ: Ποιες είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες του Γιώργου Ντζαβίδα;

ΑΠ: Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν με αυτές της ομάδας. Θέλω να κάνω μια καλή χρονιά και να βοηθήσω την νεα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

ΕΡ: Τα χόμπι σου, τα θέλω σου;

ΑΠ: Μ’αρέσει πολύ να πηγαίνω κινηματογράφο με καλή παρέα, να παίζω μπάσκετ και να χαλαρώνω με την συντροφιά μου σε κανενα σπίτι ή έξω.

ΕΡ: Ποιος Έλληνας παίκτης συγκινεί τον Γιώργο;

ΑΠ: Ο Παπασταθόπουλος είναι ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που θαυμάζω αν και δεν αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση. Απο ξένους παίκτες μου αρέσουν οι Ρόμπεν και Μπέιλ.

ΕΡ: Ποιές είναι οι προτεραιότητες του Γιώργου στην ζωή ;

ΑΠ: Προτεραιότητά μου αυτή την στιγμή είναι να τελειώσω την σχολή μου και να βρώ μια μόνιμη δουλειά έτσι ώστε να γίνω οικονομικά ανεξάρτητος. Παράλληλα ομως θέλω να παίζω και ποδόσφαιρο γιατί είναι κάτι που μου αρέσει και το αγαπώ.

ΕΡ: Μέσι ή Ρονάλντο;

ΑΠ: Μέσι

ΕΡ: Μουρίνιο, Γκουαρντιόλα , Κόντε, Κλόπ ή Βενγκέρ ;

ΑΠ: Κλοπ

ΕΡ: τα χρώματα της αρεσκείας σου;

ΑΠ: Κόκκινο και άσπρο.

ΕΡ: Συμβουλές σε ενα μέλος της ακαδημίας της ΔΙΑΝΑ;

ΑΠ: Ενα μέλος της Ακαδημίας της Διάνα για να φτάσει ψηλά πρέπει πρώτα να μάθει να είναι σωστός άνθρωπος. Το σχολείο είναι ένα σημαντικό κομμάτι και πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να βάλει σωστές βάσεις για την μετέπειτα σταδιοδρομία στην ζωή. Έπειτα, εφόσον θεμέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, πρέπει να εχει θέληση και όρεξη για σκληρή δουλειά. Και αυτο ισχύει γενικά για την ζωή του και οχι μόνο για το ποδόσφαιρο”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply