Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ντζαβίδας: ‘Θα παλέψουμε μέχρι τέλους’

Published

on

Φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ έχοντας ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και οι επόμενες αγωνιστικές θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Ο Χολαργός θα δώσει τη δική του μάχη και ένας παίκτης στον οποίο θα στηριχθεί η ομάδα των βορείων προαστίων είναι ο Γιώργος Ντζαβίδας ο οποίος αναφερόμενος στην φετινή προσπάθεια υποστήριξε

Η ομαδα ξεκινησε με στοχο να κανει μια καλη πορεια και να εξασφαλισει την παραμονη της οσο το δυνατον συντομοτερα. Αποτελειται κυριως απο νεαρους σε ηλικια ποδοσφαιριστες και εχει και καποιους πιο εμπειρους που βοηθούν την ομαδα τοσο στο ψυχολογικο οσο και στο αγωνιστικο κομματι. Δουλευουμε καθημερινα σε πολυ καλο επιπεδο με τον προπονητης μας και αυτο φαίνεται στο γηπεδο καθως προσπαθουμε να παιξουμε σωστο και ομορφο ποδοσφαιρο’.

Ερωτηθείς για το πρωτάθλημα φέτος υποστήριξε:

‘Είναι ενα δυσκολο και αμφίρροπο πρωταθλημα με πολλες δυνατες ομαδες και η παραμονη θα κριθει στις τελευταιες αγωνιστικες. Ολες οι ομαδες ειναι κοντα στην βαθμολογια και γι αυτο ειναι δυσκολο να πω ποιος θα κινδυνευσει και ποιος θα σωσει την κατηγορια πιο γρηγορα καθως απομενουν ακομα αρκετές αγωνιστικες. Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι εμεις θα παλεψουμε μεχρι τελους και θα καταφερουμε να σωθουμε’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply