Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νοκ-άουτ Ράμμος και Ντακόβ

Published

on

Ο Χαραυγιακός υπέστη ήττα 3-1 από το Αιγάλεω εκτός έδρας. Οι ”νερατζούρι” προσπάθησαν να σταθούν με αξιώσεις αλλά η ανωτερότητα του ”Σίτι” και η διαιτησία του Μπακογιάννη εμπόδισε το έργο της ομάδας του Πέτρου Καπώνη. Η ομάδα της Ηλιούπολης μετρά πλέον τρεις σερί ήττες και συνεχίζει τον άθλο της σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχοντας μετρημένα πιόνια στη σκακιέρα. Μάλιστα, η ατυχία τους χτύπησε την πόρτα στο Κυριακάτικο παιχνίδι αφού τραυματίες αποχώρησαν οι Αλέξανδρος Ράμμος και Γιώργος Ντακόβ.

Εγχείρηση ο Ράμμος

Είκοσι λεπτά αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Ράμμος κόντρα στο Αιγάλεω αφού αντικαταστάθηκε νωρίς λόγω τραυματισμού. Συγκεκριμένα ο 25χρονος αμυντικός έσπασε το μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού του και αντικαταστάθηκε από τον Τσούνι. Έκανε σήμερα επέμβαση και οι γιατροί του συνέστησαν δέκα μέρες αποχή από τις προπονήσεις, με τη συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου να είναι αμφίβολη μέχρι στιγμής.

Διάταση ο Ντακόβ 

Το ρολόι της συνάντησης με το Αιγάλεω σημάδευε το 55ο λεπτό όταν ο Γιώργος Ντακόβ αντικαταστάθηκε από τον Δημήτρη Αδαμόπουλο λόγω τραυματισμού. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έπαθε διάταση στον προσαγωγό του και ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία αλλά αν συνεχίσει να πονάει θα προφυλαχθεί ενόψει Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και φυσικά λόγω του τελικού με το ”Σίτι”.

thiella agiou dimitriou-xaraugiakos

 

Photo: Sportifico.gr 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply