Connect with us

4ος Όμιλος

Νοκ – άουτ  και ο Θεοδωράκης στην Προοδευτική

Published

on

Με σοβαρές απουσίες θα παραταχθεί η Προοδευτική στον αυριανό αγώνα με τον Ηλυσιακό στον Άγιο Δημήτριο.  Στους ήδη τρεις απόντες , τους Πατσατζόγλου , Γιακούμπι που προέρχονται από ασθένεια και τον τιμωρημένο Ζελέκου , προστέθηκε και ο  Δημήτρης Θεοδωράκης . Ο ικανότατος μεσοαμυντικός που ταλαιπωρήθηκε φέτος από τραυματισμούς , υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 3-4 εβδομάδες.

*Αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι  ο τεχνικός των «βυσσινί» Πάρης Ανδράλας δήλωσε:

«Εμείς αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και προσοχή κάθε παιχνίδι. Δεν χαριζόμαστε σε κανένα , όπως και δεν χαρίζεται κανένας και σε μας . Σε όλα τα παιχνίδια τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.».

  • Σχετικά με τα όσα μας δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός της Προοδευτικής Αλέκος Νταβέλης ότι η ομάδα που μέχρι την 6η αγωνιστική δεν είχε βαθμό και από κει και πέρα συγκέντρωσε 36 κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού με πρόεδρο τον Νίκο Λεμονή και το υπάρχον τεχνικό τιμ ,ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Κατσαρός επικοινώνησε μαζί μας και έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Μέχρι την ημέρα που αποχώρησα δεν ήμουν μόνος μου . Σε όλες τις κινήσεις και αποφάσεις συμμετείχε και ο κ. Λεμονής. Εμείς οι δυο αποφασίζαμε για τα πάντα . Καμία απόφαση δεν πήρα μόνος μου .»