Connect with us

4ος Όμιλος

Νικολιδάκης: Η επόμενη ημέρα θα είναι πιο λαμπρή για την Επισκοπή

Published

on

Η χρονιά ηταν ιδιαίτερη αφού ξεκίνησε με στόχο να τερματίσει στις πρώτες θέσεις, όμως δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας μάλιστα τον υποβιβασμό μετά από αρκετά χρόνια. Ο κάκιστος α’ γύρος, οι συχνές αλλαγές τεχνικών αλλά και η ατυχία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τύχη της Επισκοπής η οποία όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ρεθύμνου τη νέα σεζόν, εκτός και εάν η… φημολογούμενη αναδιάρθρωση πάρει σάρκα και οστά. Το σημαντικότερο όλων όμως που χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι ότι ακόμη και τη δύσκολη στιγμή ο πρόεδρος της ομάδα, Μιχάλης Νικολιδάκης στάθηκε δίπλα στο σύλλογο, ενισχύοντας τον στο β’ γύρο, με τους Ρεθυμνιώτες να πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού που ωστόσο δεν έφτασε για να τους χαρίσει την παραμονή. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν λέγοντας:

Η χρονιά δεν θεωρείται επιτυχημένη. Ξεκίνησε με υψηλούς στόχους αλλά αποτύχαμε. Δείξαμε καλό πρόσωπο, ότι είμαστε ομάδα με ήθος και αξίες και είναι σημαντικό ότι έχουμε κερδίσει το σεβασμό όλων των σωματείων. Αν δεν αλλάξει κάτι σχετικά με την αναδιάρθρωση έχουμε στόχο να επιστρέψουμε στην Γ’ Εθνική. Η επόμενη ημέρα θα είναι πιο λαμπρή και στόχος είναι εφόσον δεν παραμείνουμε μέσω της αναδιάρθρωσης να πάμε για πρωτάθλημα’.

Ερωτηθείς τι έφταιξε κατά την προσωπική του εκτίμηση και η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, ο γνωστός επιχειρηματίας είπε:

Η Επισκοπή σύμφωνα με τα όσα έδειξε εντός γηπέδου της στοίχισε ο άσχημος α’ γύρος. Συγκεντρώσαμε μόλις 6 βαθμούς και όπως αντιλαμβάνεστε η συγκομιδή αυτή είναι ιδιαίτερα φτωχή σε ένα πρωτάθλημα που υποβιβάζονται οι μισές ομάδες. Στο β’ γύρο πρωταγωνιστήσαμε αλλά αυτό δεν έφτανε. Πάντως, σαν πρόεδρος είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και για το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια’.

Όσο για τη νέα σεζόν, ο κ. Νικολιδάκης αποκρίθηκε: Ακόμη και αν δεν καταφέρουμε να παραμείνουμε στην Γ’ Εθνική, σκοπός αποτελεί να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού προκειμένου να πρωταγωνιστήσουμε τη νέα σεζόν και να επιστρέψουμε στις μεγάλες κατηγορίες. Ήδη έχουμε μιλήσει με αρκετά παιδιά και υπάρχει διάθεση για την παραμονή τους στην ομαδα’.

Ικανοποίηση από το εργο των Σπυριδάκη-Μανωλακάκη

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο άπαντες κοιτούν την επόμενη ημέρα που θα βρει το σύλλογο του Ρεθύμνου να συμμετέχει στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου. Στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ικανοποίηση από το έργο που πραγματοποίησαν οι Σπύρος Σπυριδάκης και Γιώργος Μανωλακάκης, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται αμφότεροι να παραμείνουν στο σύλλογο και τη νέα σεζόν και να.. χτίσουν ένα σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει. Παράλληλα, η Επισκοπή κινείται για την πρόσληψη γυμναστή που θα έχει την απαραίτητη εμπειρία προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα.