Connect with us

4ος Όμιλος

Νικολιδάκης: Απλά και ξάστερα

Published

on

Θέση για την ακέραια στάση της Επισκοπής στους αγώνες της Γ’ Εθνικής, πήρε ο πρόεδρός του συλλόγου, Μιχάλης Νικολιδάκης.

Ο κ. Νικολιδάκης τοποθετήθηκε επίσημα για το πώς έχουν ακριβώς τα πράγματα τα οποία είναι… «απλά και ξάστερα» όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά τονίζει.«Έχουμε φτάσει να αναλύουμε τα απολύτως φυσιολογικά. Η ομάδα μας έχει να διανύσει ακόμη 4 αγωνιστικές και στόχος της δεν είναι άλλος από το να κατακτά τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Αυτό προσπαθούσαμε να κάνουμε, αυτό κάνουμε και τώρα. Άλλες φορές μας βγήκε, άλλες πάλι όχι. Η ομάδα μας επικράτησε σήμερα του Ιωνικού πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση.

Μην προκαλεί λοιπόν σε κάποιους εντύπωση. Με το ίδιο ήθος και τις ίδιες αξίες πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια. Τα πράγματα είναι απλά και ξάστερα. Όπως αξιοπρεπείς ανεβήκαμε τις κατηγορίες τα τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, με την ίδια αξιοπρέπεια κοιτάζουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά τώρα στη Γ’ Εθνική.  Ο καθένας ψάχνει τη δική του δικαίωση έστω και στο φινάλε του εκάστοτε πρωταθλήματος».